Ek olarak: bu oyunun sadece müzikleri harika.
İKV Uyan Müziği
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Re: İKV Uyan Müziği
Şu oyunun belki en iyi müziği diyebilirim. Meran şehrinde çalıyor bu müzik 
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Tamam da hangi bölgesindeMuvaFFa yazdı:Şu oyunun belki en iyi müziği diyebilirim. Meran şehrinde çalıyor bu müzik
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Phenomena
Dur araştırıyorum bulucam ama içimden bir ses meteorda diyor fakat müziği duyunca meran aklıma geliyor.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun aleyküm,
İstanbul Kıyamet Vakti müziklerini uzun yolculuklarımda, yolda yürürken veyahut bir iş yaparken sürekli dinleyen, bir müptela olarak bu müziğin oyunda olmadığı kanaatindeyim. Tıpkı Derindeki Sır Soundtrack gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Derindeki Sır eklentisi ile kutular dağıtılmaya başlandığında, bu kutuların içerisindeki CD'de özel müziklerin yer aldığı bir albüm olacağı söylenmişti. Ve alanlar hatırlayacaktır, gerçekten oyun klasöründe yer almayan bir kaç şarkı vardı. Fan Art resimleri güzel şeyler de yer alıyordu. Hasılı kelam, bu müziğinde bu türde bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü hala ses efektleri ve müzikleri son ses açık tutarak oynayan bir kaç insandan birisiyim sanırım.
Sevgilerimle, iyi forumlar.
Dipnot: Bahsettiğim Derindeki Sır Soundtrack adlı parçayı merak edenler için linki aşağıda paylaşıyorum.
İstanbul Kıyamet Vakti müziklerini uzun yolculuklarımda, yolda yürürken veyahut bir iş yaparken sürekli dinleyen, bir müptela olarak bu müziğin oyunda olmadığı kanaatindeyim. Tıpkı Derindeki Sır Soundtrack gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Derindeki Sır eklentisi ile kutular dağıtılmaya başlandığında, bu kutuların içerisindeki CD'de özel müziklerin yer aldığı bir albüm olacağı söylenmişti. Ve alanlar hatırlayacaktır, gerçekten oyun klasöründe yer almayan bir kaç şarkı vardı. Fan Art resimleri güzel şeyler de yer alıyordu. Hasılı kelam, bu müziğinde bu türde bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü hala ses efektleri ve müzikleri son ses açık tutarak oynayan bir kaç insandan birisiyim sanırım.
Dipnot: Bahsettiğim Derindeki Sır Soundtrack adlı parçayı merak edenler için linki aşağıda paylaşıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster

- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Oyunda olmadığını sanmıyorum. Çünkü oyun klasöründe mevcut
vardır elbet köşede kıyıda bir yerlerde çalıyordur. Olamaz mı ? olabilir..
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Yalnız Derindeki Sır eklentisi oyuna sığınaklar ve migrat eklentisinden daha önce geldiHiTMaN yazdı:Sığınak ile ilgisi olduğunu sanmıyorum reis. Çünkü bu müzik Yeraltı eklentisi ile geldiSR7GEN yazdı: Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik

Aksini mi söyledim ?BunudaBanlayin yazdı:Yalnız Derindeki Sır eklentisi oyuna sığınaklar ve migrat eklentisinden daha önce geldiHiTMaN yazdı:Sığınak ile ilgisi olduğunu sanmıyorum reis. Çünkü bu müzik Yeraltı eklentisi ile geldiSR7GEN yazdı: Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Aleyküm selam.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,
İstanbul Kıyamet Vakti müziklerini uzun yolculuklarımda, yolda yürürken veyahut bir iş yaparken sürekli dinleyen, bir müptela olarak bu müziğin oyunda olmadığı kanaatindeyim. Tıpkı Derindeki Sır Soundtrack gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Derindeki Sır eklentisi ile kutular dağıtılmaya başlandığında, bu kutuların içerisindeki CD'de özel müziklerin yer aldığı bir albüm olacağı söylenmişti. Ve alanlar hatırlayacaktır, gerçekten oyun klasöründe yer almayan bir kaç şarkı vardı. Fan Art resimleri güzel şeyler de yer alıyordu. Hasılı kelam, bu müziğinde bu türde bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü hala ses efektleri ve müzikleri son ses açık tutarak oynayan bir kaç insandan birisiyim sanırım.Sevgilerimle, iyi forumlar.
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: I don't have :(
Mobilsorun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:mobilsorun yazdı:Aleyküm selam.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,
İstanbul Kıyamet Vakti müziklerini uzun yolculuklarımda, yolda yürürken veyahut bir iş yaparken sürekli dinleyen, bir müptela olarak bu müziğin oyunda olmadığı kanaatindeyim. Tıpkı Derindeki Sır Soundtrack gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Derindeki Sır eklentisi ile kutular dağıtılmaya başlandığında, bu kutuların içerisindeki CD'de özel müziklerin yer aldığı bir albüm olacağı söylenmişti. Ve alanlar hatırlayacaktır, gerçekten oyun klasöründe yer almayan bir kaç şarkı vardı. Fan Art resimleri güzel şeyler de yer alıyordu. Hasılı kelam, bu müziğinde bu türde bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü hala ses efektleri ve müzikleri son ses açık tutarak oynayan bir kaç insandan birisiyim sanırım.Sevgilerimle, iyi forumlar.
Gizlenmiş İçerikGöster

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Meranda çaldığını hatırlıyorum. Meranda değilse kurt mağrasındaydı. Ne alaka diyebilirsiniz ama bağlantı bende kalsın
ama kesinlikle bu 2 bölgeden birinde.