İKV Uyan Müziği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Phenomena

Re: İKV Uyan Müziği

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Şu oyunun belki en iyi müziği diyebilirim. Meran şehrinde çalıyor bu müzik :)

Ek olarak: bu oyunun sadece müzikleri harika.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

MuvaFFa yazdı:Şu oyunun belki en iyi müziği diyebilirim. Meran şehrinde çalıyor bu müzik :)

Ek olarak: bu oyunun sadece müzikleri harika.
Tamam da hangi bölgesinde :D
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Dur araştırıyorum bulucam ama içimden bir ses meteorda diyor fakat müziği duyunca meran aklıma geliyor.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm,

İstanbul Kıyamet Vakti müziklerini uzun yolculuklarımda, yolda yürürken veyahut bir iş yaparken sürekli dinleyen, bir müptela olarak bu müziğin oyunda olmadığı kanaatindeyim. Tıpkı Derindeki Sır Soundtrack gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Derindeki Sır eklentisi ile kutular dağıtılmaya başlandığında, bu kutuların içerisindeki CD'de özel müziklerin yer aldığı bir albüm olacağı söylenmişti. Ve alanlar hatırlayacaktır, gerçekten oyun klasöründe yer almayan bir kaç şarkı vardı. Fan Art resimleri güzel şeyler de yer alıyordu. Hasılı kelam, bu müziğinde bu türde bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü hala ses efektleri ve müzikleri son ses açık tutarak oynayan bir kaç insandan birisiyim sanırım. :) Sevgilerimle, iyi forumlar.

Dipnot: Bahsettiğim Derindeki Sır Soundtrack adlı parçayı merak edenler için linki aşağıda paylaşıyorum.

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Oyunda olmadığını sanmıyorum. Çünkü oyun klasöründe mevcut :D vardır elbet köşede kıyıda bir yerlerde çalıyordur. Olamaz mı ? olabilir.. :)
Resim
Acur var yen mi?
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

HiTMaN yazdı:
SR7GEN yazdı: Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik :)
Sığınak ile ilgisi olduğunu sanmıyorum reis. Çünkü bu müzik Yeraltı eklentisi ile geldi :)
Yalnız Derindeki Sır eklentisi oyuna sığınaklar ve migrat eklentisinden daha önce geldi :)
Resim
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

BunudaBanlayin yazdı:
HiTMaN yazdı:
SR7GEN yazdı: Dostum yanlış hatırlamıyorsam sığınaktaki odalardan birinde çalıyordu bu müzik :)
Sığınak ile ilgisi olduğunu sanmıyorum reis. Çünkü bu müzik Yeraltı eklentisi ile geldi :)
Yalnız Derindeki Sır eklentisi oyuna sığınaklar ve migrat eklentisinden daha önce geldi :)
Aksini mi söyledim ? :)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,

İstanbul Kıyamet Vakti müziklerini uzun yolculuklarımda, yolda yürürken veyahut bir iş yaparken sürekli dinleyen, bir müptela olarak bu müziğin oyunda olmadığı kanaatindeyim. Tıpkı Derindeki Sır Soundtrack gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Derindeki Sır eklentisi ile kutular dağıtılmaya başlandığında, bu kutuların içerisindeki CD'de özel müziklerin yer aldığı bir albüm olacağı söylenmişti. Ve alanlar hatırlayacaktır, gerçekten oyun klasöründe yer almayan bir kaç şarkı vardı. Fan Art resimleri güzel şeyler de yer alıyordu. Hasılı kelam, bu müziğinde bu türde bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü hala ses efektleri ve müzikleri son ses açık tutarak oynayan bir kaç insandan birisiyim sanırım. :) Sevgilerimle, iyi forumlar.

Dipnot: Bahsettiğim Derindeki Sır Soundtrack adlı parçayı merak edenler için linki aşağıda paylaşıyorum.

Gizlenmiş İçerikGöster
Aleyküm selam.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: I don't have :(

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

mobilsorun yazdı:
BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,

Gizlenmiş İçerikGöster
Aleyküm selam.
Mobilsorun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Resim
Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Meranda çaldığını hatırlıyorum. Meranda değilse kurt mağrasındaydı. Ne alaka diyebilirsiniz ama bağlantı bende kalsın :) ama kesinlikle bu 2 bölgeden birinde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön