Merhabalar ;
Ne yazık ki dün itibariyle vahim bir kaza meydana geldi kesin olmuyan sonuçlara göre 232 hayat can verdi. Kelimelerin boğazlarda düğümlendiği bu saatlerde gözler doluyor. Rahmet eden abilerimiz ve kardeşlerimiz adına bu akşam saat 20:30 da Teşkilat sunucusunda Maden Ocakları'nda rahmet eden kardeşlerimiz için bir anma proğramı yapmak istedim. Katılıcak ve katılamıyıp yüreği bizimle olan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.
Not: Kuklacı sunusunda yapılıcak olan anma proğramınında Maden Ocakları'nda yapılmasını öneririm daha anlamlı olur.
Teşkilat Sunucusunda Anma Proğramı !
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gönül Dostları
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Re: Teşkilat Sunucusunda Anma Proğramı !
Biz Kuklacı Sunucusunda Eminönü uçağının yerini seçerken başka sunucunda gelecek olan yeni karakter açan oyuncularımızı düşündüğümüz için böylesine basit bir yerde buluşmaya çalışacaz. Ayrıca neredeyse Tüm sunuculara girerek bu yapacagımız etkinliği oyuncularla paylaştım ve gelmeleri konusunda söz aldık. Katılım olur olmaz onu bilemicem ama sizin yaptıgınız etkinliğede katılmamız daha hoş olacaktır. 18:00'da Kuklacı'da 20:30'da Teşkilatta' buluşalım o zaman...

- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

Bizde orda olucaz kardeşim. Maden Ocaklarının seçmemin amacı bir mesaj olarak protesto edilmesi. HEPİMİZ MADENCİYİZ !Hengames yazdı:Biz Kuklacı Sunucusunda Eminönü uçağının yerini seçerken başka sunucunda gelecek olan yeni karakter açan oyuncularımızı düşündüğümüz için böylesine basit bir yerde buluşmaya çalışacaz. Ayrıca neredeyse Tüm sunuculara girerek bu yapacagımız etkinliği oyuncularla paylaştım ve gelmeleri konusunda söz aldık. Katılım olur olmaz onu bilemicem ama sizin yaptıgınız etkinliğede katılmamız daha hoş olacaktır. 18:00'da Kuklacı'da 20:30'da Teşkilatta' buluşalım o zaman...
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Eminönü gibi bir yerde toplanmamızın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Holde yaparsanız, diğer sunuculardan gelen 1 level karakterlerin gelmesi zor olup, katılım az olacaktır.THeSpeCiaL yazdı: Bizde orda olucaz kardeşim. Maden Ocaklarının seçmemin amacı bir mesaj olarak protesto edilmesi. HEPİMİZ MADENCİYİZ !
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: I don't have :(
Doğru benim gibi Eminönü sunucusundan gelecek olanlar için en uygunu Eminönü.Symbian yazdı:Eminönü gibi bir yerde toplanmamızın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Holde yaparsanız, diğer sunuculardan gelen 1 level karakterlerin gelmesi zor olup, katılım az olacaktır.THeSpeCiaL yazdı: Bizde orda olucaz kardeşim. Maden Ocaklarının seçmemin amacı bir mesaj olarak protesto edilmesi. HEPİMİZ MADENCİYİZ !

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

Merhabalar ;
Bunu bende dusundum arkadaslar ama katilicak gorevli arkadasin bu konu hakkinda gerekeni yapicagini dusunuyorum. Gelenleri yanimiza cwkebilir mesele.
Bunu bende dusundum arkadaslar ama katilicak gorevli arkadasin bu konu hakkinda gerekeni yapicagini dusunuyorum. Gelenleri yanimiza cwkebilir mesele.
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

Merhabalar ;
Aramızda olan aramızda olmuyupta yürekleri bizlerle olan herkeze teşekkürler. Farklı sunucularıdan gelen arkadaşlarada sonsuz saygılar.

Aramızda olan aramızda olmuyupta yürekleri bizlerle olan herkeze teşekkürler. Farklı sunucularıdan gelen arkadaşlarada sonsuz saygılar.