Teşkilat Sunucusunda Anma Proğramı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gönül Dostları

Teşkilat Sunucusunda Anma Proğramı !

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Merhabalar ;

Ne yazık ki dün itibariyle vahim bir kaza meydana geldi kesin olmuyan sonuçlara göre 232 hayat can verdi. Kelimelerin boğazlarda düğümlendiği bu saatlerde gözler doluyor. Rahmet eden abilerimiz ve kardeşlerimiz adına bu akşam saat 20:30 da Teşkilat sunucusunda
Maden Ocakları'nda rahmet eden kardeşlerimiz için bir anma proğramı yapmak istedim. Katılıcak ve katılamıyıp yüreği bizimle olan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.

Not: Kuklacı sunusunda yapılıcak olan anma proğramınında Maden Ocakları'nda yapılmasını öneririm daha anlamlı olur.

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Re: Teşkilat Sunucusunda Anma Proğramı !

Mesaj gönderen Hengames »

Biz Kuklacı Sunucusunda Eminönü uçağının yerini seçerken başka sunucunda gelecek olan yeni karakter açan oyuncularımızı düşündüğümüz için böylesine basit bir yerde buluşmaya çalışacaz. Ayrıca neredeyse Tüm sunuculara girerek bu yapacagımız etkinliği oyuncularla paylaştım ve gelmeleri konusunda söz aldık. Katılım olur olmaz onu bilemicem ama sizin yaptıgınız etkinliğede katılmamız daha hoş olacaktır. 18:00'da Kuklacı'da 20:30'da Teşkilatta' buluşalım o zaman...
Resim
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Hengames yazdı:Biz Kuklacı Sunucusunda Eminönü uçağının yerini seçerken başka sunucunda gelecek olan yeni karakter açan oyuncularımızı düşündüğümüz için böylesine basit bir yerde buluşmaya çalışacaz. Ayrıca neredeyse Tüm sunuculara girerek bu yapacagımız etkinliği oyuncularla paylaştım ve gelmeleri konusunda söz aldık. Katılım olur olmaz onu bilemicem ama sizin yaptıgınız etkinliğede katılmamız daha hoş olacaktır. 18:00'da Kuklacı'da 20:30'da Teşkilatta' buluşalım o zaman...
Bizde orda olucaz kardeşim. Maden Ocaklarının seçmemin amacı bir mesaj olarak protesto edilmesi. HEPİMİZ MADENCİYİZ !

Resim
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

THeSpeCiaL yazdı: Bizde orda olucaz kardeşim. Maden Ocaklarının seçmemin amacı bir mesaj olarak protesto edilmesi. HEPİMİZ MADENCİYİZ !
Eminönü gibi bir yerde toplanmamızın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Holde yaparsanız, diğer sunuculardan gelen 1 level karakterlerin gelmesi zor olup, katılım az olacaktır.
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: I don't have :(

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

Symbian yazdı:
THeSpeCiaL yazdı: Bizde orda olucaz kardeşim. Maden Ocaklarının seçmemin amacı bir mesaj olarak protesto edilmesi. HEPİMİZ MADENCİYİZ !
Eminönü gibi bir yerde toplanmamızın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Holde yaparsanız, diğer sunuculardan gelen 1 level karakterlerin gelmesi zor olup, katılım az olacaktır.
Doğru benim gibi Eminönü sunucusundan gelecek olanlar için en uygunu Eminönü.
Resim
Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Merhabalar ;

Bunu bende dusundum arkadaslar ama katilicak gorevli arkadasin bu konu hakkinda gerekeni yapicagini dusunuyorum. Gelenleri yanimiza cwkebilir mesele.

Resim
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Merhabalar ;

Aramızda olan aramızda olmuyupta yürekleri bizlerle olan herkeze teşekkürler. Farklı sunucularıdan gelen arkadaşlarada sonsuz saygılar.

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Tebrik ederim. Elinize sağlık...
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön