Savcılık mıKelwinLawyer yazdı:Yahu nasıl kapanır olamaz insanlar sadece silah yukseltmeye bile 20 TL verdiler plus paketi olmayan yok diğer masrafları samyıyorum bile yazık günah insanların emeğine olmaz öyle şey kapatamazlar savcılığa başvurur millet kapanmaz merak etmeyin o kadarda değil
IKV YAN ÇARA OYUNDAN ÇIKMADAN GEÇME SİSTEMİ [ÖNERİ]
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: IKV YAN ÇARA OYUNDAN ÇIKMADAN GEÇME SİSTEMİ [ÖNERİ]
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
SozLesmeyı Okumadan OnayLadı DıyeLım faLanca Sahıs Karekterıne 1 YıLLık Plus Paketı Veya Dukkan MaLZemesı Stogunu Yaptı Bunu Sahıs KuLLanmadan Kapata BıLırLermıkıoLmazSaoLmaz yazdı:Savcılık mıKelwinLawyer yazdı:Yahu nasıl kapanır olamaz insanlar sadece silah yukseltmeye bile 20 TL verdiler plus paketi olmayan yok diğer masrafları samyıyorum bile yazık günah insanların emeğine olmaz öyle şey kapatamazlar savcılığa başvurur millet kapanmaz merak etmeyin o kadarda değilgit kayit olurken okumadan onayladığın sözleşmeyi oku tabi açılırsa hiç bi halt yapamazsın (:

- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are The Best
GöreceğizNedenben yazdı:SozLesmeyı Okumadan OnayLadı DıyeLım faLanca Sahıs Karekterıne 1 YıLLık Plus Paketı Veya Dukkan MaLZemesı Stogunu Yaptı Bunu Sahıs KuLLanmadan Kapata BıLırLermıkıoLmazSaoLmaz yazdı:Savcılık mıKelwinLawyer yazdı:Yahu nasıl kapanır olamaz insanlar sadece silah yukseltmeye bile 20 TL verdiler plus paketi olmayan yok diğer masrafları samyıyorum bile yazık günah insanların emeğine olmaz öyle şey kapatamazlar savcılığa başvurur millet kapanmaz merak etmeyin o kadarda değilgit kayit olurken okumadan onayladığın sözleşmeyi oku tabi açılırsa hiç bi halt yapamazsın (:
aLınan Bıcok Seyın BedeLı Odenmeden Kapatmak Bıraz Sıkar Bence Okadarda DeyıL
![]()
Aynı Espiri 10. Kez yapıldıoLmazSaoLmaz yazdı:GöreceğizNedenben yazdı:SozLesmeyı Okumadan OnayLadı DıyeLım faLanca Sahıs Karekterıne 1 YıLLık Plus Paketı Veya Dukkan MaLZemesı Stogunu Yaptı Bunu Sahıs KuLLanmadan Kapata BıLırLermıkıoLmazSaoLmaz yazdı:Savcılık mıKelwinLawyer yazdı:Yahu nasıl kapanır olamaz insanlar sadece silah yukseltmeye bile 20 TL verdiler plus paketi olmayan yok diğer masrafları samyıyorum bile yazık günah insanların emeğine olmaz öyle şey kapatamazlar savcılığa başvurur millet kapanmaz merak etmeyin o kadarda değilgit kayit olurken okumadan onayladığın sözleşmeyi oku tabi açılırsa hiç bi halt yapamazsın (:
aLınan Bıcok Seyın BedeLı Odenmeden Kapatmak Bıraz Sıkar Bence Okadarda DeyıL
![]()
oyunda neden yenilik yok sanıyorsun bunca donmalar laglar neden var sanıyorsun oyunun motoru suan bile ikv kaldırmıyorken yeni bir bölgeyi kaldırır mı sence? Kabullenme zamanı bitti artık gmler bile istifa edip gitti yerlerine 3 tane kimligi belirsiz kişileri atadılar duyuruefelanda yok açıklamada yok yakında onların yerıne ben açıklıycam yeni yöneticıleri böyle giderse.
- firatli
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: A L P
2 deli kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramaz artık onu =)
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: I don't have :(
ya kapanmaz saçmalamayın ya konuyu saptırdınız

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
ıcfmi bu kapancak zor biraz kapanması düşünmüyorum öyle birşey olacağını
Sobee'den başta Mevlüt Dinç olmak üzerece,bir çok kişi ayrıldı.Bundan dolayı oyuna herhangi bir eklenti gelmeyecek.İkv şuan piyasadaki bir çok online oyunla karşılaştırdığımız da daha fazla gelir sağlıyor bu sebeble oyun yeni eklenti gelmese dahi 1-2 yıl daha dayanır gibime geliyor
Oyunda etkinlikler yaparak oyuncuları oyunda tutmaya çalışıyorlar.Online oyun piyasasında kapanan bir çok oyun var,oyuna para yatıranlar malesef herhangi bir hak iddia edemiyorlar.