IKV YAN ÇARA OYUNDAN ÇIKMADAN GEÇME SİSTEMİ [ÖNERİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: IKV YAN ÇARA OYUNDAN ÇIKMADAN GEÇME SİSTEMİ [ÖNERİ]

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

KelwinLawyer yazdı:Yahu nasıl kapanır olamaz insanlar sadece silah yukseltmeye bile 20 TL verdiler plus paketi olmayan yok diğer masrafları samyıyorum bile yazık günah insanların emeğine olmaz öyle şey kapatamazlar savcılığa başvurur millet kapanmaz merak etmeyin o kadarda değil
Savcılık mı :D git kayit olurken okumadan onayladığın sözleşmeyi oku tabi açılırsa hiç bi halt yapamazsın (:
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

oLmazSaoLmaz yazdı:
KelwinLawyer yazdı:Yahu nasıl kapanır olamaz insanlar sadece silah yukseltmeye bile 20 TL verdiler plus paketi olmayan yok diğer masrafları samyıyorum bile yazık günah insanların emeğine olmaz öyle şey kapatamazlar savcılığa başvurur millet kapanmaz merak etmeyin o kadarda değil
Savcılık mı :D git kayit olurken okumadan onayladığın sözleşmeyi oku tabi açılırsa hiç bi halt yapamazsın (:
SozLesmeyı Okumadan OnayLadı DıyeLım faLanca Sahıs Karekterıne 1 YıLLık Plus Paketı Veya Dukkan MaLZemesı Stogunu Yaptı Bunu Sahıs KuLLanmadan Kapata BıLırLermıkı :) aLınan Bıcok Seyın BedeLı Odenmeden Kapatmak Bıraz Sıkar Bence Okadarda DeyıL ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Nedenben yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:
SozLesmeyı Okumadan OnayLadı DıyeLım faLanca Sahıs Karekterıne 1 YıLLık Plus Paketı Veya Dukkan MaLZemesı Stogunu Yaptı Bunu Sahıs KuLLanmadan Kapata BıLırLermıkı :) aLınan Bıcok Seyın BedeLı Odenmeden Kapatmak Bıraz Sıkar Bence Okadarda DeyıL ;)
Göreceğiz :) oyunda neden yenilik yok sanıyorsun bunca donmalar laglar neden var sanıyorsun oyunun motoru suan bile ikv kaldırmıyorken yeni bir bölgeyi kaldırır mı sence? Kabullenme zamanı bitti artık gmler bile istifa edip gitti yerlerine 3 tane kimligi belirsiz kişileri atadılar duyuruefelanda yok açıklamada yok yakında onların yerıne ben açıklıycam yeni yöneticıleri böyle giderse.
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

oLmazSaoLmaz yazdı:
Nedenben yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:
Göreceğiz :) oyunda neden yenilik yok sanıyorsun bunca donmalar laglar neden var sanıyorsun oyunun motoru suan bile ikv kaldırmıyorken yeni bir bölgeyi kaldırır mı sence? Kabullenme zamanı bitti artık gmler bile istifa edip gitti yerlerine 3 tane kimligi belirsiz kişileri atadılar duyuruefelanda yok açıklamada yok yakında onların yerıne ben açıklıycam yeni yöneticıleri böyle giderse.
Aynı Espiri 10. Kez yapıldı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
firatli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: A L P

Mesaj gönderen firatli »

2 deli kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramaz artık onu =)
IIIxFıRaTLıxIII-Sokaksanatı-IIsouthwesterII

Resim
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: I don't have :(

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

ya kapanmaz saçmalamayın ya konuyu saptırdınız :D :D
Resim
Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerrard8 »

ıcfmi bu kapancak zor biraz kapanması düşünmüyorum öyle birşey olacağını
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Sobee'den başta Mevlüt Dinç olmak üzerece,bir çok kişi ayrıldı.Bundan dolayı oyuna herhangi bir eklenti gelmeyecek.İkv şuan piyasadaki bir çok online oyunla karşılaştırdığımız da daha fazla gelir sağlıyor bu sebeble oyun yeni eklenti gelmese dahi 1-2 yıl daha dayanır gibime geliyor :) Oyunda etkinlikler yaparak oyuncuları oyunda tutmaya çalışıyorlar.Online oyun piyasasında kapanan bir çok oyun var,oyuna para yatıranlar malesef herhangi bir hak iddia edemiyorlar.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön