Selam arkadaşlar;
Bu ay içerisinde gerçekleştirilecek olan Sunucu şampiyonasına The Lodosof Ottoman Ailesi olarak katılmama kararı aldık.
Geçen yapılan Lonca Savaşları turnuvasında Loncamız hakkında çıkan asılsız ve gerçeği yansıtmayan söylemler Hem İKV yönetimini hemde Loncamızı rahathsız etmiştir. Bu tür Gerçeği yansıtmayan söylemlerin sadece hayal ürünün den öteye geçemeyeceğini bilinmesini isteriz.
Katılmama kararını aldıktan sonra lonca üyelerinin bu durumu anlayışla karşılayıp bana destek olması ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha kanıtlamıştır. Hiç kimse kendi kişisel çıkarları uğruna loncasından ayrı hareket etmemiştir.
Tüm Lonca üyelerime Teşekkürlerimi sunuyorum...
THE LODOSOF OTTOMAN
Sunucu Şampiyonası Hakkında
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
Sunucu Şampiyonası Hakkında
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Re: Sunucu Şampiyonası Hakkında
Asıl biz teşekkür ederiz , bu kadar sağlam insanı bir araya topladığınız için.
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Takım çalışması halinde yapılması gerekeni yapan, kimsenin kendi çıkarlarını gözetmeksizin alınan kararı hiç tereddütsüz kabul etmesi gerçekten takdire şayandı.
Teşekkürler loncadaşlarım
Teşekkürler TheLodos Of Ottoman Alilesi.
Teşekkürler loncadaşlarım
Teşekkürler TheLodos Of Ottoman Alilesi.
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Loncamıza oyunun verdiği bütün kazanımları vermek, karakterli ve sağlam bir duruş sergilemek istiyoruz. Çıkar amaçlı değil aksine güçlü bağları olan bir loncayiz. Birlik ve beraberliğin öncelik sayıldığı bunun bir kazanım olduğu vurgusu taşıyan, sevgi ve saygıdan asla taviz vermeyen bir loncayız. Allah hepinizden razi olsun TLOO ailesi.. Erolcigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- schweppes
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Until The Grave
Thelodos Of Ottoman ailesi olarak aldığımız bu karara herkesin uyum gösterdiği için loncadaşlarıma teşekkür ederim.
Böyle bir loncada olmak gerçekten gurur verici. :

Böyle bir loncada olmak gerçekten gurur verici. :
Until The Grave
DoctorSTRANGE
DoctorSTRANGE
- schweppes
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Until The Grave
Thelodos Of Ottoman ailesi olarak aldığımız bu karara herkesin itirazsız uyum göstermesi birlik olduğumuzun bir kanıtıdır.Bunun için tüm loncadaşlarıma teşekkür ederim.
These are real.

These are real.
Until The Grave
DoctorSTRANGE
DoctorSTRANGE
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
Kendi çalıp kendi oynayan [İçerik düzenlendi] çıkın biraz hava alın sokakta hayat var oyunda kafayı yiyeceksiniz. Oyundaki saygı gösterisini bırakın gidin ailenize yapın aranızda çoluklu çocuklu evli adamlar var burda millete yaptığınız sevgi gösterisini gidin orda yapın

En son KRABBY tarafından 07 May 2014 01:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küçük düşürücü kelimeler kaldırıldı.
Sebep: Küçük düşürücü kelimeler kaldırıldı.
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Sebebimsensin seni anliyorum aslinda ben özgeçeyim hayatini...Her gece eve döndüğümde konferans dinlemekten bıktın.Anne-babama hiçbir şey anlatamiyorsun Anlatsan da anlamıyorlar." "Keşke annem-babam beni rahat bıraksada isyanlara giriosun. Annen ve babanin sikayetlerini sayiyim sana canim benimSebebimsensin yazdı:Kendi çalıp kendi oynayan [İçerik düzenlendi] çıkın biraz hava alın sokakta hayat var oyunda kafayı yiyeceksiniz. Oyundaki saygı gösterisini bırakın gidin ailenize yapın aranızda çoluklu çocuklu evli adamlar var burda millete yaptığınız sevgi gösterisini gidin orda yapın![]()
![]()
Nereye gittiğini, ne yaptığını anlatmıyor. Ona nerdeydin diyorum; beni ilgilendirmediğini söylüyor.
Bizimle konuşmuyor. Biz konuşmaya çalışınca; "rahat bırakın beni" diye çıkışıyor.Eee haliyle Annenin ve babaninda bir sabri var ama dimi isyan etmislerdir 'Onunla uğraşmaktan artık vazgeçtik.(dolasiyla online oyun ailemindede yeterince ilgiyi goremeyince satasacak yerler ariyorsun
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
Ohhhh... nasıl bir hayal ürünüsün sen böyle erolSTRAZBOURG yazdı:Sebebimsensin seni anliyorum aslinda ben özgeçeyim hayatini...Her gece eve döndüğümde konferans dinlemekten bıktın.Anne-babama hiçbir şey anlatamiyorsun Anlatsan da anlamıyorlar." "Keşke annem-babam beni rahat bıraksada isyanlara giriosun. Annen ve babanin sikayetlerini sayiyim sana canim benimSebebimsensin yazdı:Kendi çalıp kendi oynayan [İçerik düzenlendi] çıkın biraz hava alın sokakta hayat var oyunda kafayı yiyeceksiniz. Oyundaki saygı gösterisini bırakın gidin ailenize yapın aranızda çoluklu çocuklu evli adamlar var burda millete yaptığınız sevgi gösterisini gidin orda yapın![]()
![]()
On beş yaşındaki oğlumu-artık hiç etkileyemiyorum.
)
Nereye gittiğini, ne yaptığını anlatmıyor. Ona nerdeydin diyorum; beni ilgilendirmediğini söylüyor.
Bizimle konuşmuyor. Biz konuşmaya çalışınca; "rahat bırakın beni" diye çıkışıyor.Eee haliyle Annenin ve babaninda bir sabri var ama dimi isyan etmislerdir 'Onunla uğraşmaktan artık vazgeçtik.(dolasiyla online oyun ailemindede yeterince ilgiyi goremeyince satasacak yerler ariyorsun). Ergenlik koçum bu gelici geçici seyler benden sana öneri bu dönemi yarin veyahu yarindan sonra aldatacaksin bizimle onlarla herkezle iyi geçinmeye bak bir gün lazim olur öpuldun o sirin yanaklarindan yafrum benim
. Erolçigdem
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Erolçiğdem, kardeşin Emre yi tasvir ettin sanırım. Yazdığın özelliklerle birebir uyuyor. Cünku o bir
Gizlenmiş İçerikGöster
oc