Sunucu Şampiyonası Hakkında

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Exelcium
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: TheLodos Of Ottoman

Sunucu Şampiyonası Hakkında

Mesaj gönderen Exelcium »

Selam arkadaşlar;
Bu ay içerisinde gerçekleştirilecek olan Sunucu şampiyonasına The Lodosof Ottoman Ailesi olarak katılmama kararı aldık.

Geçen yapılan Lonca Savaşları turnuvasında Loncamız hakkında çıkan asılsız ve gerçeği yansıtmayan söylemler Hem İKV yönetimini hemde Loncamızı rahathsız etmiştir. Bu tür Gerçeği yansıtmayan söylemlerin sadece hayal ürünün den öteye geçemeyeceğini bilinmesini isteriz.

Katılmama kararını aldıktan sonra lonca üyelerinin bu durumu anlayışla karşılayıp bana destek olması ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha kanıtlamıştır. Hiç kimse kendi kişisel çıkarları uğruna loncasından ayrı hareket etmemiştir.
Tüm Lonca üyelerime Teşekkürlerimi sunuyorum...

THE LODOSOF OTTOMAN
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sunucu Şampiyonası Hakkında

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

Asıl biz teşekkür ederiz , bu kadar sağlam insanı bir araya topladığınız için.
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
xXThEPuNiShErXx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xXThEPuNiShErXx »

Takım çalışması halinde yapılması gerekeni yapan, kimsenin kendi çıkarlarını gözetmeksizin alınan kararı hiç tereddütsüz kabul etmesi gerçekten takdire şayandı.

Teşekkürler loncadaşlarım
Teşekkürler TheLodos Of Ottoman Alilesi.
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Loncamıza oyunun verdiği bütün kazanımları vermek, karakterli ve sağlam bir duruş sergilemek istiyoruz. Çıkar amaçlı değil aksine güçlü bağları olan bir loncayiz. Birlik ve beraberliğin öncelik sayıldığı bunun bir kazanım olduğu vurgusu taşıyan, sevgi ve saygıdan asla taviz vermeyen bir loncayız. Allah hepinizden razi olsun TLOO ailesi.. Erolcigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
schweppes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Until The Grave

Mesaj gönderen schweppes »

Thelodos Of Ottoman ailesi olarak aldığımız bu karara herkesin uyum gösterdiği için loncadaşlarıma teşekkür ederim.

Böyle bir loncada olmak gerçekten gurur verici. : ;) ;)
Until The Grave
DoctorSTRANGE
Kullanıcı avatarı
schweppes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Until The Grave

Mesaj gönderen schweppes »

Thelodos Of Ottoman ailesi olarak aldığımız bu karara herkesin itirazsız uyum göstermesi birlik olduğumuzun bir kanıtıdır.Bunun için tüm loncadaşlarıma teşekkür ederim.

These are real. ;) :P
Until The Grave
DoctorSTRANGE
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

Kendi çalıp kendi oynayan [İçerik düzenlendi] çıkın biraz hava alın sokakta hayat var oyunda kafayı yiyeceksiniz. Oyundaki saygı gösterisini bırakın gidin ailenize yapın aranızda çoluklu çocuklu evli adamlar var burda millete yaptığınız sevgi gösterisini gidin orda yapın ;) ;) ;)
En son KRABBY tarafından 07 May 2014 01:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küçük düşürücü kelimeler kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Sebebimsensin yazdı:Kendi çalıp kendi oynayan [İçerik düzenlendi] çıkın biraz hava alın sokakta hayat var oyunda kafayı yiyeceksiniz. Oyundaki saygı gösterisini bırakın gidin ailenize yapın aranızda çoluklu çocuklu evli adamlar var burda millete yaptığınız sevgi gösterisini gidin orda yapın ;) ;) ;)
Sebebimsensin seni anliyorum aslinda ben özgeçeyim hayatini...Her gece eve döndüğümde konferans dinlemekten bıktın.Anne-babama hiçbir şey anlatamiyorsun Anlatsan da anlamıyorlar." "Keşke annem-babam beni rahat bıraksada isyanlara giriosun. Annen ve babanin sikayetlerini sayiyim sana canim benim :)On beş yaşındaki oğlumu-artık hiç etkileyemiyorum.:) )
Nereye gittiğini, ne yaptığını anlatmıyor. Ona nerdeydin diyorum; beni ilgilendirmediğini söylüyor.
Bizimle konuşmuyor. Biz konuşmaya çalışınca; "rahat bırakın beni" diye çıkışıyor.Eee haliyle Annenin ve babaninda bir sabri var ama dimi isyan etmislerdir 'Onunla uğraşmaktan artık vazgeçtik.(dolasiyla online oyun ailemindede yeterince ilgiyi goremeyince satasacak yerler ariyorsun ;)). Ergenlik koçum bu gelici geçici seyler benden sana öneri bu dönemi yarin veyahu yarindan sonra aldatacaksin bizimle onlarla herkezle iyi geçinmeye bak bir gün lazim olur öpuldun o sirin yanaklarindan yafrum benim :). Erolçigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

STRAZBOURG yazdı:
Sebebimsensin yazdı:Kendi çalıp kendi oynayan [İçerik düzenlendi] çıkın biraz hava alın sokakta hayat var oyunda kafayı yiyeceksiniz. Oyundaki saygı gösterisini bırakın gidin ailenize yapın aranızda çoluklu çocuklu evli adamlar var burda millete yaptığınız sevgi gösterisini gidin orda yapın ;) ;) ;)
Sebebimsensin seni anliyorum aslinda ben özgeçeyim hayatini...Her gece eve döndüğümde konferans dinlemekten bıktın.Anne-babama hiçbir şey anlatamiyorsun Anlatsan da anlamıyorlar." "Keşke annem-babam beni rahat bıraksada isyanlara giriosun. Annen ve babanin sikayetlerini sayiyim sana canim benim :)On beş yaşındaki oğlumu-artık hiç etkileyemiyorum.:) )
Nereye gittiğini, ne yaptığını anlatmıyor. Ona nerdeydin diyorum; beni ilgilendirmediğini söylüyor.
Bizimle konuşmuyor. Biz konuşmaya çalışınca; "rahat bırakın beni" diye çıkışıyor.Eee haliyle Annenin ve babaninda bir sabri var ama dimi isyan etmislerdir 'Onunla uğraşmaktan artık vazgeçtik.(dolasiyla online oyun ailemindede yeterince ilgiyi goremeyince satasacak yerler ariyorsun ;)). Ergenlik koçum bu gelici geçici seyler benden sana öneri bu dönemi yarin veyahu yarindan sonra aldatacaksin bizimle onlarla herkezle iyi geçinmeye bak bir gün lazim olur öpuldun o sirin yanaklarindan yafrum benim :). Erolçigdem
Ohhhh... nasıl bir hayal ürünüsün sen böyle erol :D :D :D yaşım 20 ağustosda askerim ama senin gibi kendini bilmez mantıksız insanlar oyunun gelişmediği için insanlarında gelişmediği mantığındasın fakat bu sadece senin mantığın 15 yaşında yazmışsın bu oyuna başladığımda 15 yaşındaydım haklısın şuan ise 20 yaşındayım.. waowww kardeşine ailen tarafından yapılan dengesizlikleri burda başkasının hakkında yorumlandıramazsın bu sadece senin gibi bir gereksiz insanın nasıl kendi çelişkisizliğinde kaldığının bariz bir kanıtıdır. ayrıca ikvnin sadece bir oyun olduğunu unutma haklısın ailen kardeşin hakkına böyle düşünceler yapabilir çünkü senin kardeşinde senin gibi milletin kuması haline gelmiş yemeyip içmeyip bilgisayar başında oturduğundan biliyorsun. yaklaşık 3 aydır oyuna girmişliğim yok çünkü oyundaki herşey fani emin ol bunu en güvendiğin insanlardan öğreniceksin fakat sen ve senin en yakınındaki insanlar hep aynısınız hepinizin üstünde bir yalakalık, kendini beğenmişlik, bencillik ve adını koyamadığım bir çok tabire şahitsiniz. kendi kendinize bir konu açıp kendinizi tatmin ediyorsunuz evet önceki lonca savaşları olsun sunucu şampiyonası olsun rezil oldunuz kaldınız şimdi konuşacak bir yanınız yada kendinizi kanıtlayabileceğiniz bir unsurunuz yok çünkü vakit geçtikçe herkes birşeyler üretiyor oyun sadece el hızı ve pratik zekaya dönüşüyor bunun farkındasınız ve sizde bu pratik zeka olmadığı için sadece yalakalık yaparak aldığınız tılsımlarla bir baltaya sap olamayacağını anladığınız için burda kendi kendinize konuşabiliyorsunuz ;) hatırlatıyım bu arada pcnin power tuşuna bastığında senin gibilerinin hayatı duruyor, artık farkına varmalısın yaşınız kaç olursa olsun hiçbir zaman şu oyundaki hiçbir insanın gözümde zerre kadar değeri kalmadı. orda burda hakkımda 2 laf öğrenip burda bana laf çarpmaya çalışma içimde o kadar çok anı varki şu oyunaki herkesin kanıtlı ve fotoraflı rezilliği var çıkartır ortaya atarım ben değil siz birbirinizle uğraşırsınız hadi fazla uzatma sizin ipinizle suya inilmez anca sizin gibilerini kazığa bağlamaya yarar ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
SurvivorIKV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SurvivorIKV »

Erolçiğdem, kardeşin Emre yi tasvir ettin sanırım. Yazdığın özelliklerle birebir uyuyor. Cünku o bir
Gizlenmiş İçerikGöster
oc
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön