Forum'la ilgili bir soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Loxus
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yok

Forum'la ilgili bir soru

Mesaj gönderen Loxus »

Ya beyler bu Forum'da avatarımızı neden kendimiz seçemiyoruzda sadece hazır olanları kullanabiliyoruz mesela ban 100x100 bi resim yaptım onu kullanmak istiyorum ama her yeri inceledim kendi avatarını koyma yeri yok hazır avatarlarda çok kötü :D
Resim
Resim

LOXUS
EMINöNü
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Forum'la ilgili bir soru

Mesaj gönderen adresbu »

Loxus yazdı:Ya beyler bu Forum'da avatarımızı neden kendimiz seçemiyoruzda sadece hazır olanları kullanabiliyoruz mesela ban 100x100 bi resim yaptım onu kullanmak istiyorum ama her yeri inceledim kendi avatarını koyma yeri yok hazır avatarlarda çok kötü :D
Bir ara kendin fotoğraf koyabiliyordun ama o özelliği kaldırdılar, sanırım uygunsuz içerik koyanların yüzünden.
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Kullanıcı tarafından avatar olarak yüklenen resimler yetkili onayından geçip yüklense iyi olurdu. Aynı durum imza içinde geçerli * Sanırım avatar kilidinin sebebi forumun yükünü hafifletmek. Sonuçta imza gibi ek bağlantı değil doğrudan sunucuya yükleniyor haliyle avatar yüklendikçe forumda yavaşlama vb. sorunlarla karşılaşma ihtimali var. (Söz konusu TTNET sunucuları ise :twisted: )
Resim
Kullanıcı avatarı
Loxus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Loxus »

Harbiden burdan yetkililere sesleniyorum foruma sahip çıkalım millet nereye avatar koyacak açın şu avatar eklemeyi böyle olmuyor yahu lütfen :)
Resim
Resim

LOXUS
EMINöNü
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Merhaba Loxus,

Kişisel avatar resimleri için "avatar değiştirme hakkı" ürünü çok yakında dükkanda satışa sunulacaktır. Takipte kalınız.
Kullanıcı avatarı
Loxus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Loxus »

Ekvator yazdı:Merhaba Loxus,

Kişisel avatar resimleri için "avatar değiştirme hakkı" ürünü çok yakında dükkanda satışa sunulacaktır. Takipte kalınız.
Cidden buda parayla satılırsa artık YUH derim vallahide billahide YUH gerçekse bu dediğin.
Resim
Resim

LOXUS
EMINöNü
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Loxus yazdı:

Cidden buda parayla satılırsa artık YUH derim vallahide billahide YUH gerçekse bu dediğin.
Saf :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Loxus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Loxus »

mobilsorun yazdı:
Loxus yazdı:

Ya adam bir forum mod veya GM den görmüş ve buraya yazmış olabilir açıkcası herşey paralı buda paralı olabilir beklerim IKV den böle bir şey ayrıca saf sensin :D
Resim
Resim

LOXUS
EMINöNü
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Loxus yazdı:
mobilsorun yazdı:
Loxus yazdı:

Ya adam bir forum mod veya GM den görmüş ve buraya yazmış olabilir açıkcası herşey paralı buda paralı olabilir beklerim IKV den böle bir şey ayrıca saf sensin :D
O kadar aç gözlü değillerdir yahu :P
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön