Forum'la ilgili bir soru
Forum'la ilgili bir soru
Ya beyler bu Forum'da avatarımızı neden kendimiz seçemiyoruzda sadece hazır olanları kullanabiliyoruz mesela ban 100x100 bi resim yaptım onu kullanmak istiyorum ama her yeri inceledim kendi avatarını koyma yeri yok hazır avatarlarda çok kötü 

LOXUS
EMINöNü
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Forum'la ilgili bir soru
Bir ara kendin fotoğraf koyabiliyordun ama o özelliği kaldırdılar, sanırım uygunsuz içerik koyanların yüzünden.Loxus yazdı:Ya beyler bu Forum'da avatarımızı neden kendimiz seçemiyoruzda sadece hazır olanları kullanabiliyoruz mesela ban 100x100 bi resim yaptım onu kullanmak istiyorum ama her yeri inceledim kendi avatarını koyma yeri yok hazır avatarlarda çok kötü
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Kullanıcı tarafından avatar olarak yüklenen resimler yetkili onayından geçip yüklense iyi olurdu. Aynı durum imza içinde geçerli * Sanırım avatar kilidinin sebebi forumun yükünü hafifletmek. Sonuçta imza gibi ek bağlantı değil doğrudan sunucuya yükleniyor haliyle avatar yüklendikçe forumda yavaşlama vb. sorunlarla karşılaşma ihtimali var. (Söz konusu TTNET sunucuları ise :twisted: )

Harbiden burdan yetkililere sesleniyorum foruma sahip çıkalım millet nereye avatar koyacak açın şu avatar eklemeyi böyle olmuyor yahu lütfen 

LOXUS
EMINöNü
Merhaba Loxus,
Kişisel avatar resimleri için "avatar değiştirme hakkı" ürünü çok yakında dükkanda satışa sunulacaktır. Takipte kalınız.
Kişisel avatar resimleri için "avatar değiştirme hakkı" ürünü çok yakında dükkanda satışa sunulacaktır. Takipte kalınız.
Cidden buda parayla satılırsa artık YUH derim vallahide billahide YUH gerçekse bu dediğin.Ekvator yazdı:Merhaba Loxus,

LOXUS
EMINöNü
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
SafLoxus yazdı:Cidden buda parayla satılırsa artık YUH derim vallahide billahide YUH gerçekse bu dediğin.Ekvator yazdı:Merhaba Loxus,
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Ya adam bir forum mod veya GM den görmüş ve buraya yazmış olabilir açıkcası herşey paralı buda paralı olabilir beklerim IKV den böle bir şey ayrıca saf sensinmobilsorun yazdı:SafLoxus yazdı:Cidden buda parayla satılırsa artık YUH derim vallahide billahide YUH gerçekse bu dediğin.Ekvator yazdı:Merhaba Loxus,

LOXUS
EMINöNü
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
O kadar aç gözlü değillerdir yahuLoxus yazdı:Ya adam bir forum mod veya GM den görmüş ve buraya yazmış olabilir açıkcası herşey paralı buda paralı olabilir beklerim IKV den böle bir şey ayrıca saf sensinmobilsorun yazdı:SafLoxus yazdı:Cidden buda parayla satılırsa artık YUH derim vallahide billahide YUH gerçekse bu dediğin.Ekvator yazdı:Merhaba Loxus,
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..