____________________________________________________________________________________________________________
Justice Light...
Kimse keyfi olarak ceza yemiyor.xdaRkness yazdı:İkv'de hakkında görüşülmesi gereken tek konu bence Susturma cezası ne yazsam ceza alıyorum yaw![]()
____________________________________________________________________________________________________________
Justice Light...
Kardeşim adam gibi konuş ''insanca'' kelimesi çok ağır bir kelime sözlerine dikkat et acın varsada benden çıkarma ! ayrıca sonuna attığım gülücükten espiri yaptığımı anlayabilirdin beyinsiz !mobilsorun yazdı:Kimse keyfi olarak ceza yemiyor.xdaRkness yazdı:İkv'de hakkında görüşülmesi gereken tek konu bence Susturma cezası ne yazsam ceza alıyorum yaw![]()
Justice Light...
İnsanca davranarak ceza yememeni sağlayabilirsin.
İnsanca diyerek çok anlamlı bir şey dediğimi göstermiş oldumxdaRkness yazdı:Kardeşim adam gibi konuş ''insanca'' kelimesi çok ağır bir kelime sözlerine dikkat et acın varsada benden çıkarma ! ayrıca sonuna attığım gülücükten espiri yaptığımı anlayabilirdin beyinsiz !mobilsorun yazdı:Kimse keyfi olarak ceza yemiyor.xdaRkness yazdı:İkv'de hakkında görüşülmesi gereken tek konu bence Susturma cezası ne yazsam ceza alıyorum yaw![]()
Justice Light...
_______________________________________________________________________________________________________
Justice Light...
mobilsorun gerçektende tam bir sorunsun... adam susturma cezası aldığı için yakınmış ne var bunda kulladığın kelime bencede fazlasıyla ahlaksızca o arkadaşta doğal olarak sana beyinsiz diye hitap etmiş.mobilsorun yazdı:İnsanca diyerek çok anlamlı bir şey dediğimi göstermiş oldumxdaRkness yazdı:Kardeşim adam gibi konuş ''insanca'' kelimesi çok ağır bir kelime sözlerine dikkat et acın varsada benden çıkarma ! ayrıca sonuna attığım gülücükten espiri yaptığımı anlayabilirdin beyinsiz !mobilsorun yazdı:Kimse keyfi olarak ceza yemiyor.xdaRkness yazdı:İkv'de hakkında görüşülmesi gereken tek konu bence Susturma cezası ne yazsam ceza alıyorum yaw![]()
Justice Light...
_______________________________________________________________________________________________________
Justice Light...
Bana böyle diyorsan oyun içerisinde yaptıklarını tahmin bile etmek istemiyorum :twisted:
Beyinsiz lale susturma cezasının ne gibi durumlarda verildiğini öğrende gel.Oyunda ana avrat sövün millete sonra konu açın susturma cezası aldık diye konunuz kapansın.İnsan olmadığınız sürece daha çok havlarsınız.Loxus yazdı:mobilsorun gerçektende tam bir sorunsun... adam susturma cezası aldığı için yakınmış ne var bunda kulladığın kelime bencede fazlasıyla ahlaksızca o arkadaşta doğal olarak sana beyinsiz diye hitap etmiş.mobilsorun yazdı:İnsanca diyerek çok anlamlı bir şey dediğimi göstermiş oldumxdaRkness yazdı:Kardeşim adam gibi konuş ''insanca'' kelimesi çok ağır bir kelime sözlerine dikkat et acın varsada benden çıkarma ! ayrıca sonuna attığım gülücükten espiri yaptığımı anlayabilirdin beyinsiz !mobilsorun yazdı:Kimse keyfi olarak ceza yemiyor.xdaRkness yazdı:İkv'de hakkında görüşülmesi gereken tek konu bence Susturma cezası ne yazsam ceza alıyorum yaw![]()
Justice Light...
Justice Light...
Bana böyle diyorsan oyun içerisinde yaptıklarını tahmin bile etmek istemiyorum :twisted:
_____________________________________________________________________________________________________
Saol iyi geceler.Multihunter yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Tartışma içerikli iletiler kaldırıldı. Tekrarı olmamasını rica eder, iyi geceler dilerim.