Bence bir Oyuncu&Yönetim Toplantısı yapılmalı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bence bir Oyuncu&Yönetim Toplantısı yapılmalı!

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Oyunun durumunu hiç mi hiç iyi görmüyorum, ki kimse iyi görmüyor durumu. (Yalakalar varsa bilemem, hiç bir zaman yalaka olmadım.)

Oyun Yönetiminin ve Oyuncularının buluşacağı bir Forum mu dersiniz Toplantı mı dersiniz artık orasını bilmem, talep ediyorum.

Yönetim oyunun her açıdan şuanda bulunduğu durumları tek tek oyunculara açıklasın. Ve Oyuncularla bu sorunlar yada olumlu durumlar üzerinde konuşulsun tartışılsın.

İster özel davet yapın oyunculara, İster önünüze geleni kabul edin. Ama böyle birşey güzel olurdu ve gerçekten oyun tarihinin en yararlı olayı olurdu.

Sevgiler...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Bence bir Oyuncu&Yönetim Toplantısı yapılmalı!

Mesaj gönderen Lahkesis »

Oyuncularla iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyip sizlerle sohbet etmek amacıyla çok yakın zamanda bir oluşum hakkında duyuru yapılacaktır.

Hoşunuza gideceğini umuyoruz. Takipte kalınız.. (:
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Lahkesis yazdı:Oyuncularla iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyip sizlerle sohbet etmek amacıyla çok yakın zamanda bir oluşum hakkında duyuru yapılacaktır.

Diğer konularda böyle açıklık getirseniz , güzel olur 8-)
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Lahkesis yazdı:Oyuncularla iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyip sizlerle sohbet etmek amacıyla çok yakın zamanda bir oluşum hakkında duyuru yapılacaktır.

Acıklama hoşuma gitti 8-)
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Normalde beklediğim cevap : "Merhaba, maalesef ileriye dönük projeler hakkında oyuncularımıza erken bilgi vermek şu an için mümkün değildir."

Verilen cevap şaşırttı beni :shock: Kıyamet yaklaşıyor
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

Merhabalar.

Başlığı ve yazıyı görür görmez dersi bıraktım şuan bunları yaziyorum. (Üniversiteye hazırlık )

Fikri ortaya atan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Kendisinin de söylediği gibi IKV için yapılmış en yararlı faaliyet olacağını düşünüyorum. En kısa sürede gereken çalışmaların başlamasını temenni ediyorum. Umarım böyle bir toplantıya dahil olabilirim, tabi eğer kabul edilirsem
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sshinobi »

Talepler belli bunları ilk kez duyuyormuş gibi davranmak samimi gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

Ekvator yazdı:

Normalde beklediğim cevap : "Merhaba, maalesef ileriye dönük projeler hakkında oyuncularımıza erken bilgi vermek şu an için mümkün değildir."

Verilen cevap şaşırttı beni :shock: Kıyamet yaklaşıyor
Aynen en azından farklı bir cevap verilmiş demek ki değişiklik olacak bekliyoruz ;)
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Rotary yazdı: Merhabalar.

Başlığı ve yazıyı görür görmez dersi bıraktım şuan bunları yaziyorum. (Üniversiteye hazırlık )

Fikri ortaya atan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Kendisinin de söylediği gibi IKV için yapılmış en yararlı faaliyet olacağını düşünüyorum. En kısa sürede gereken çalışmaların başlamasını temenni ediyorum. Umarım böyle bir toplantıya dahil olabilirim, tabi eğer kabul edilirsem
Sevgili kardeşim, bu camia içerisinde nokta kadarda bir görevimiz oldu bir dönemler. Forum görevlisi ve Rehber olarak, bu fikirleri ortaya atmak benim görevim. Benim camiam burası her ne kadar ortalıkta görünmüyor gibi dursamda. Teşekkür ederim güzel yorumun için :)

Beklemediğim kalitede bir cevap, umarım bir "Tatlı dil, yılanı deliğinden çıkarır. Bizde kafasını ezeriz hemen." taktiği değildir, sevgiler çırak...

Diğer kardeşlerime de yorumlar için teşekkür ederim, biz ne kadar ses çıkartırsak o akdar karşılığını alırız. Oyun bizim oyunumuz, bazı mevkiisine felç/sabit yöneticilerin değil...

Sevgili yönetici abilerimde yanlış anlamasın, diktanıza lafımız yok. Diktacı olmayanlarda istifasını verip gitti zaten.
NewKULL

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Destek toplayabileceğime inanarak, "güncel" diyorum...
NewKULL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön