Oyundaki Ceza Sistemi HK.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Oyundaki Ceza Sistemi HK.
Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Söylediğiniz gibi bir şey olsaydı benim hiç ceza yememem gerekiyordu.. Hatta Sobee'de hisse sahibi olmam gerekiyordu diyebilirim..Refresh yazdı:Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Refresh
- Labirent Rehberi

Para verenlerin hepsi sövüyor demedim veya sadece sövenlerden para kazanıyorlar gibi bir şey demedim.HollyShit yazdı:Söylediğiniz gibi bir şey olsaydı benim hiç ceza yememem gerekiyordu.. Hatta Sobee'de hisse sahibi olmam gerekiyordu diyebilirim..Refresh yazdı:Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.![]()
GuardianS of İstanbuL
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Alıntı yaptığım mesajınız bunu gösteriyor ama?!Refresh yazdı:Para verenlerin hepsi sövüyor demedim veya sadece sövenlerden para kazanıyorlar gibi bir şey demedim.HollyShit yazdı:Söylediğiniz gibi bir şey olsaydı benim hiç ceza yememem gerekiyordu.. Hatta Sobee'de hisse sahibi olmam gerekiyordu diyebilirim..Refresh yazdı:Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.![]()
Kim ne kadar para harcarsa harcasın kimse moderasyon uygulamasından kaçamaz.. Çünkü her şeyde belirli bir kural vardır.. Şu an oynadığımız oyunun Türkiye'de geçmesi (Sanal olarak.) yolsuzluğun vurgusu anlamına gelemez..
Oyun ortamında herkes eşittir. Kimse kimseye onu al bunu al diye zorlamıyor da zaten.. Nice paralı oyunlar oynadım, sen moderasyon görmemişsin
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya beyler yapmayın etmeyin şuan yemin edebilirimki hepiniz oyunda sizi durmadan kesen gıcıklık yapan bir insana sinirlenip kotu sözler sarf edebiliyosunuz bu bi gerçek kabul edin forumda bende sakinim ama oyunda nedense kufur etmemek için kendimi zor tutuyorum şu oyunda nedense insanlar birbirini küfür ettirip ceza yedirtmek istiyor bu bir Türk oyunu ve Türk oyuncularının doğasında küfretmek ve küfrettirmek var.SR7GEN yazdı:Dostum hayvan muamelesi kelimesi biraz ağır olmuş. :!:VoYaGE yazdı:
Keske susturma cezasi verseler kendilerine soylenince direk en kotu 5 gunluk blok atiyorlar yonetim kendine musluman kufurde degil igneleyici lafa bile anlik blok atiyorlar sanirsin gm olunca kendisini insan oyunculara hayvan muamelesi yapiyorlar.
Konu bu ahlaksızların susturma cezası almış olması değil; konu bu ahlaksızların aldıkları cezaların yetersizliği.. Bu insanlara 3 5 gün susturma cezası yetmez. Daha ağır cezalarla bunları küfür ettirmemeye yöneltebilirler ama ...
_______________________________________________________________________________________________________
Justice Light...
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
- Refresh
- Labirent Rehberi

Bende onu diyorum zaten o söven sayandan para kazandığı için adam akıllı ceza vermiyorlar.HollyShit yazdı:Alıntı yaptığım mesajınız bunu gösteriyor ama?!Refresh yazdı:Para verenlerin hepsi sövüyor demedim veya sadece sövenlerden para kazanıyorlar gibi bir şey demedim.HollyShit yazdı:Söylediğiniz gibi bir şey olsaydı benim hiç ceza yememem gerekiyordu.. Hatta Sobee'de hisse sahibi olmam gerekiyordu diyebilirim..Refresh yazdı:Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.![]()
Kim ne kadar para harcarsa harcasın kimse moderasyon uygulamasından kaçamaz.. Çünkü her şeyde belirli bir kural vardır.. Şu an oynadığımız oyunun Türkiye'de geçmesi (Sanal olarak.) yolsuzluğun vurgusu anlamına gelemez..
Oyun ortamında herkes eşittir. Kimse kimseye onu al bunu al diye zorlamıyor da zaten.. Nice paralı oyunlar oynadım, sen moderasyon görmemişsin. Buradaki cezalar hiçbir şey değil..
GuardianS of İstanbuL