Oyundaki Ceza Sistemi HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Oyundaki Ceza Sistemi HK.

Mesaj gönderen Refresh »

Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Refresh yazdı:Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.
Söylediğiniz gibi bir şey olsaydı benim hiç ceza yememem gerekiyordu.. Hatta Sobee'de hisse sahibi olmam gerekiyordu diyebilirim.. 8-)
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

HollyShit yazdı:
Refresh yazdı:Yönetim o söven oyunculardan para kazanıyor hiç bloklarlar mı o çarları.
Söylediğiniz gibi bir şey olsaydı benim hiç ceza yememem gerekiyordu.. Hatta Sobee'de hisse sahibi olmam gerekiyordu diyebilirim.. 8-)
Para verenlerin hepsi sövüyor demedim veya sadece sövenlerden para kazanıyorlar gibi bir şey demedim.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Refresh yazdı:
HollyShit yazdı:
Para verenlerin hepsi sövüyor demedim veya sadece sövenlerden para kazanıyorlar gibi bir şey demedim.
Alıntı yaptığım mesajınız bunu gösteriyor ama?!

Kim ne kadar para harcarsa harcasın kimse moderasyon uygulamasından kaçamaz.. Çünkü her şeyde belirli bir kural vardır.. Şu an oynadığımız oyunun Türkiye'de geçmesi (Sanal olarak.) yolsuzluğun vurgusu anlamına gelemez..

Oyun ortamında herkes eşittir. Kimse kimseye onu al bunu al diye zorlamıyor da zaten.. Nice paralı oyunlar oynadım, sen moderasyon görmemişsin :) . Buradaki cezalar hiçbir şey değil..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
xdaRkness
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xdaRkness »

SR7GEN yazdı:
VoYaGE yazdı:
Keske susturma cezasi verseler kendilerine soylenince direk en kotu 5 gunluk blok atiyorlar yonetim kendine musluman kufurde degil igneleyici lafa bile anlik blok atiyorlar sanirsin gm olunca kendisini insan oyunculara hayvan muamelesi yapiyorlar.
Dostum hayvan muamelesi kelimesi biraz ağır olmuş. :!:
Konu bu ahlaksızların susturma cezası almış olması değil; konu bu ahlaksızların aldıkları cezaların yetersizliği.. Bu insanlara 3 5 gün susturma cezası yetmez. Daha ağır cezalarla bunları küfür ettirmemeye yöneltebilirler ama ...
Ya beyler yapmayın etmeyin şuan yemin edebilirimki hepiniz oyunda sizi durmadan kesen gıcıklık yapan bir insana sinirlenip kotu sözler sarf edebiliyosunuz bu bi gerçek kabul edin forumda bende sakinim ama oyunda nedense kufur etmemek için kendimi zor tutuyorum şu oyunda nedense insanlar birbirini küfür ettirip ceza yedirtmek istiyor bu bir Türk oyunu ve Türk oyuncularının doğasında küfretmek ve küfrettirmek var.
_______________________________________________________________________________________________________
Justice Light...
C++ & C# & Pyhthon Developer

Sony Vegas Editor
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

HollyShit yazdı:
Refresh yazdı:
HollyShit yazdı:
Alıntı yaptığım mesajınız bunu gösteriyor ama?!

Kim ne kadar para harcarsa harcasın kimse moderasyon uygulamasından kaçamaz.. Çünkü her şeyde belirli bir kural vardır.. Şu an oynadığımız oyunun Türkiye'de geçmesi (Sanal olarak.) yolsuzluğun vurgusu anlamına gelemez..

Oyun ortamında herkes eşittir. Kimse kimseye onu al bunu al diye zorlamıyor da zaten.. Nice paralı oyunlar oynadım, sen moderasyon görmemişsin :) . Buradaki cezalar hiçbir şey değil..
Bende onu diyorum zaten o söven sayandan para kazandığı için adam akıllı ceza vermiyorlar.

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön