Oyunda susturulma cezası aldıktan sonra; oyuncu oyundan çıkmadan cezanın aktive olmamasından ötürü klandan, bölgeden nereden bulursa bulsun küfrediyor ve biz bunları dinliyoruz hergün. Küfretmemi istediğiniz birisi varmı tarzı diyaloglar dönüyor oyunda. Buna bir çare bulunsa fena olmaz zor birşeyde değil zannımca, ceza verilen karekter oyundan düşürülürse sorun çözümlenmiş olur. Lütfen gereğini yapın..
Forum yetkilerini şimdiden görüyor gibiyim desteğe mail atın tarzı yorumlar gelicek. Bunun bende farkındayım. Yalnız forumda sesini duyurmanın daha etkili olduğunu düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim, keyifli forumlar..
Oyundaki Ceza Sistemi HK.
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Oyundaki Ceza Sistemi HK.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi

Re: Oyundaki Ceza Sistemi HK.
Merhaba,
Oyun içerisinde küfürle karşılaşmanız durumunda "Şikayet Et" seçeneğini kullanmanız yeterlidir, kişi hala küfür ediyorsa "Yasaklılara Ekle" listenize ekleyebilirsiniz. Kişinin sunucu içerisinde hala küfürlü söylemlere devam etmesi halinde gelen şikayetlere bakarak oyundan hızlı bir şekilde düşmesini sağlıyoruz. Yani şikayet ettiğiniz bir kişi üzerinden belirli bir süre geçmesinden sonra (5,6 dakika gibi.) hala küfürlü söylemlere devam ediyorsa tekrar şikayet ederek oyundan düşmesini sağlayabilirsiniz. Söylediğiniz sistem şuan için mümkün değildir.
Keyifli forumlar.
Oyun içerisinde küfürle karşılaşmanız durumunda "Şikayet Et" seçeneğini kullanmanız yeterlidir, kişi hala küfür ediyorsa "Yasaklılara Ekle" listenize ekleyebilirsiniz. Kişinin sunucu içerisinde hala küfürlü söylemlere devam etmesi halinde gelen şikayetlere bakarak oyundan hızlı bir şekilde düşmesini sağlıyoruz. Yani şikayet ettiğiniz bir kişi üzerinden belirli bir süre geçmesinden sonra (5,6 dakika gibi.) hala küfürlü söylemlere devam ediyorsa tekrar şikayet ederek oyundan düşmesini sağlayabilirsiniz. Söylediğiniz sistem şuan için mümkün değildir.
Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: T C
Elinizde böyle bir sistem bulunmamasına rağmen, tekrar şikayet edince adamı düşürebilmenizi ironik buldum.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Sunucu içerisinde küfürsel bir durum yaşandığı zaman değil 5 - 6 dakika 3 saat boyunca adamların sövdüğü zamanları gördüm nerede yaşıyorsun sen?Altunbas yazdı:Merhaba,
Keyifli forumlar.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Ceza sistemimizde teknik olarak uygulanan cezadan sonra otomatik olarak kullanıcıların bağlantılarının kesilmesi maalesef ki mümkün değil. Ancak fazla sayıda gelen benzer içerikli şikayetleri inceleyen arkadaşlarımız bahsettiğiniz gibi bir durumun olduğunu farkedip üst seviye yetkililerimizden bahsi geçen kullanıcının bağlantısının kesilmesini talep edebiliyorlar. Mümkün olduğunca bu taleplere olumlu dönüş yapılıyor.
Bilgilerinize sunuyorum.
Uzun süre müdahale edilemediği zamanlar da olabiliyor haliyle. Bunu dediğim gibi en aza indirmeye çalışıyoruz. Dini ve milli değerlerimize hakaret, küfür vb. durumlarda şuanki ceza sistemimize göre oyun sunucularımızdan süresiz uzaklaştırma cezamız söz konusu. Dediğiniz gibi bu ihlalleri işleyen kişilerin oyun içerisinde tutulması gibi bir durum söz konusu değildir.DoNotDisturb yazdı:Sunucu içerisinde küfürsel bir durum yaşandığı zaman değil 5 - 6 dakika 3 saat boyunca adamların sövdüğü zamanları gördüm nerede yaşıyorsun sen?Ana bacı söven adamlar alıştırdı artık fakat Allah'a Kitap'a dahi küfür edenler bu oyun içerisinde tutuluyor, bu çok VAHİM bir durumdur ve IKV Yönetimi'ne yakışmamaktadır.
Bilgilerinize sunuyorum.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)
Keşke herkes bilinçli olarak oyunu oynayabilse, ama malesef bunun yerine item sevdasının yanı sıra üstünü dizmiş kişilerin tartışmaları eksilmemekte, bu tartışmalardan sonra olayın boyutu büyümekle beraber yerini küfür, argo kelimeler almaktadır.
Artık bu tür hareketlerin giderilmesini herkesten rica ederim
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Oyunu 'oyun' olarak oynayamayanlar var ne yazık kiAlicavus yazdı:Keşke herkes bilinçli olarak oyunu oynayabilse, ama malesef bunun yerine item sevdasının yanı sıra üstünü dizmiş kişilerin tartışmaları eksilmemekte, bu tartışmalardan sonra olayın boyutu büyümekle beraber yerini küfür, argo kelimeler almaktadır.
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bizifarklı Clan
sadece oyuncuların bilinçli olması yetmiyor yönetiminde bilinçli olması gerekir. dün sunucumuzda bir olay yaşadık oyuna giren bir oyuncu loncamızdaki bir bayana çok ağır küfürler etti bayan arkadaşımız oyunda yokken kızdıracak hiç bir şey yapmamışken bu beni ve loncamdaki bir çok arkadaşı dehşete düşürdü.bazen sadece şikayet edip yasaklayıp geçemiyorsun o öfkeyle bende dahil loncamızdan 2 arkadaşımız ceza aldık 3 gün,bundan pişmanlık duymuyorum o mahluğa argo kelimeler kullandığım için fakat benim en çok üzüldüğüm nokta her hangi bir oyuncuya anne kardeş ne varsa ağır şekilde söven biriyle argo kelimeler kullananların aynı ölçüde cezalandırılması.argo kelimeler kullanan yine 3 gün ceza alsın itirazım olmaz fakat ağır küfür edenler 1 ay 2 ay 3 ay şeklinde ceza alsınlar. çok merak ediyorum dün sunucumuzda edilen küfürler dev ve gm ler oyundayken kendilerine annelerine kardeşlerine eşlerine yapılsaydı yine aynı şekilde 3 günmü sus verirlerdi???Alicavus yazdı:Keşke herkes bilinçli olarak oyunu oynayabilse, ama malesef bunun yerine item sevdasının yanı sıra üstünü dizmiş kişilerin tartışmaları eksilmemekte, bu tartışmalardan sonra olayın boyutu büyümekle beraber yerini küfür, argo kelimeler almaktadır.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
dafnehazal35 yazdı:sadece oyuncuların bilinçli olması yetmiyor yönetiminde bilinçli olması gerekir. dün sunucumuzda bir olay yaşadık oyuna giren bir oyuncu loncamızdaki bir bayana çok ağır küfürler etti bayan arkadaşımız oyunda yokken kızdıracak hiç bir şey yapmamışken bu beni ve loncamdaki bir çok arkadaşı dehşete düşürdü.bazen sadece şikayet edip yasaklayıp geçemiyorsun o öfkeyle bende dahil loncamızdan 2 arkadaşımız ceza aldık 3 gün,bundan pişmanlık duymuyorum o mahluğa argo kelimeler kullandığım için fakat benim en çok üzüldüğüm nokta her hangi bir oyuncuya anne kardeş ne varsa ağır şekilde söven biriyle argo kelimeler kullananların aynı ölçüde cezalandırılması.argo kelimeler kullanan yine 3 gün ceza alsın itirazım olmaz fakat ağır küfür edenler 1 ay 2 ay 3 ay şeklinde ceza alsınlar. çok merak ediyorum dün sunucumuzda edilen küfürler dev ve gm ler oyundayken kendilerine annelerine kardeşlerine eşlerine yapılsaydı yine aynı şekilde 3 günmü sus verirlerdi???Alicavus yazdı:Keşke herkes bilinçli olarak oyunu oynayabilse, ama malesef bunun yerine item sevdasının yanı sıra üstünü dizmiş kişilerin tartışmaları eksilmemekte, bu tartışmalardan sonra olayın boyutu büyümekle beraber yerini küfür, argo kelimeler almaktadır.
Keske susturma cezasi verseler kendilerine soylenince direk en kotu 5 gunluk blok atiyorlar yonetim kendine musluman kufurde degil igneleyici lafa bile anlik blok atiyorlar sanirsin gm olunca kendisini insan oyunculara hayvan muamelesi yapiyorlar.
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Dostum hayvan muamelesi kelimesi biraz ağır olmuş. :!:VoYaGE yazdı:
Keske susturma cezasi verseler kendilerine soylenince direk en kotu 5 gunluk blok atiyorlar yonetim kendine musluman kufurde degil igneleyici lafa bile anlik blok atiyorlar sanirsin gm olunca kendisini insan oyunculara hayvan muamelesi yapiyorlar.
Konu bu ahlaksızların susturma cezası almış olması değil; konu bu ahlaksızların aldıkları cezaların yetersizliği.. Bu insanlara 3 5 gün susturma cezası yetmez. Daha ağır cezalarla bunları küfür ettirmemeye yöneltebilirler ama ...