29'du leveller falan. "Baba karne hediyesi İKV Pireminyum alcam!" filan derdim. Gel gelelim İKV oynayınca karne hediyem olmazdı. Kalkamazdım filan küçüktüm ya birde.
Uzun bir süre sonra(çok uzun bir süre sonra) aklıma geldi oyun. Aslında hiç gitmemişti çünkü ilk 3D MMORPG deneyimimdi. Televizyonda bir kaç kanalda oyun tanıtan programlara filan çıkmıştı. "Mevlüt Dinç" Erzincan'lıydı hatta galiba. "OFF HEMŞERİM HEMDE!" düşüncesi filan vardı.
Deli günlerdi ya. İstanbul'da oturuyordum o zamanlar. Eminönü'ne götürmesini istemiştim babamın beni. Gittiğimde o şaşkınlık "ohaaaaa" tepkilerim vesaire.
Herşey çok güzeldi. Şimdi Ankara'ya taşındım. 128 kbps internetim var. GSM şirketimin internetini kullanmak -maalesef- zorunluyum. En azından bir müddet. Sordum, oynanırmış. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa yine çok sevinirim. Aklıma da geldi, dersler vesaire bir yana; "zaten 1 sene sonra iyice çalışırım ygs'ye girer kazanırım lan!" mantığıyla en azından üç beş vakit harcayabileceğim bir şey lazım. Dolayısıyla ben de dedim ki, "İstanbul Kıyamet Vakti mi oynasam lan?" O zamanlar nedense antredepo(galata köprüsünün yanında ki yer. galiba böyleydi adı
Örneğin sınır seviye kaç oldu? Oynalınası sunucu hangisidir? Sınıflar arası ayrım/dengesizlik var mı?
Ayrıyetten yaş kitlesinde çok sıkıntı var mı? Eskiden "osmanlı çocuğu dedim ben!" diyalogları vardı
Yeni bölgeler nedir? Lonca olayına Arz/Lodos'un kollarında ki grup(namıdiğer clan) diyebilir miyiz?
Bu bölgelerde ki görevler eskisi kadar zevk veriyor mu? Benzeri sorular.
Şimdiden çok teşekkür ederim. -Kerim Koçak