2014 - Oyunun Son Durumu Hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kerimkocak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

2014 - Oyunun Son Durumu Hakkında.

Mesaj gönderen kerimkocak »

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben, İstanbul Kıyamet Vakti'ni yaklaşık bundan 5-6 sene önce oynuyordum. Şöyle söyliyeyim daha çok küçüktüm. Sanırsam ya 3, ya da 4. sınıfa gidiyordum. "ChatLock"tı adım. O derece acınasıydım. :D
29'du leveller falan. "Baba karne hediyesi İKV Pireminyum alcam!" filan derdim. Gel gelelim İKV oynayınca karne hediyem olmazdı. Kalkamazdım filan küçüktüm ya birde. :D

Uzun bir süre sonra(çok uzun bir süre sonra) aklıma geldi oyun. Aslında hiç gitmemişti çünkü ilk 3D MMORPG deneyimimdi. Televizyonda bir kaç kanalda oyun tanıtan programlara filan çıkmıştı. "Mevlüt Dinç" Erzincan'lıydı hatta galiba. "OFF HEMŞERİM HEMDE!" düşüncesi filan vardı. :D Barış Akarsu vefat etmişti yürüyüş yapmıştık sunucuda. Hiçte hatırlamam sunucuyu. Labirent'te ki o miğferli boss(adını hiç çıkaramayacağım şimdi) zorlardı filan çok iyi hatırlıyorum.
Deli günlerdi ya. İstanbul'da oturuyordum o zamanlar. Eminönü'ne götürmesini istemiştim babamın beni. Gittiğimde o şaşkınlık "ohaaaaa" tepkilerim vesaire.

Herşey çok güzeldi. Şimdi Ankara'ya taşındım. 128 kbps internetim var. GSM şirketimin internetini kullanmak -maalesef- zorunluyum. En azından bir müddet. Sordum, oynanırmış. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa yine çok sevinirim. Aklıma da geldi, dersler vesaire bir yana; "zaten 1 sene sonra iyice çalışırım ygs'ye girer kazanırım lan!" mantığıyla en azından üç beş vakit harcayabileceğim bir şey lazım. Dolayısıyla ben de dedim ki, "İstanbul Kıyamet Vakti mi oynasam lan?" O zamanlar nedense antredepo(galata köprüsünün yanında ki yer. galiba böyleydi adı :D) yanında ki kertenkeleler beni sinir ederdi filan. Neyse, genel bir bilgi almak istiyorum. Şöyle;

Örneğin sınır seviye kaç oldu? Oynalınası sunucu hangisidir? Sınıflar arası ayrım/dengesizlik var mı?
Ayrıyetten yaş kitlesinde çok sıkıntı var mı? Eskiden "osmanlı çocuğu dedim ben!" diyalogları vardı :D
Yeni bölgeler nedir? Lonca olayına Arz/Lodos'un kollarında ki grup(namıdiğer clan) diyebilir miyiz?
Bu bölgelerde ki görevler eskisi kadar zevk veriyor mu? Benzeri sorular.

Şimdiden çok teşekkür ederim. -Kerim Koçak
TILSIM
Kullanıcı avatarı
yigitakkus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 2014 - Oyunun Son Durumu Hakkında.

Mesaj gönderen yigitakkus »

oyun para oldu parasız oynamak aşırı derece imkansız hale geldi lag sorunu falan başlama derim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Selamlar,

Sorularına olabildiğince açık cevaplar vermeye çalışacağım Kerim.
Şuan sınır seviye 49. Oyuncuların en yoğun olduğu sunucu Eminönü. Kuklacı ve Beyaz Köşk sunucularını da tercih edebilirsin tamamen sana kalmış, bu sunucular dışındakilerin pek oynanabilir olduğunu sanmıyorum. Sınıflar arası dengesizlik meselesine gelecek olursak yeni gelen bölgeler ile her sınıf kendi kombinasyonları ile adete bir ölüm makinesi haline geldi ve ben şuan hiç bir sınıfın hiç bir sınıfa ekstra bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum. Şifacı karakteri kullanmama rağmen bazen 2 savaşçıyı aynı anda kesmenin hazzını da yaşıyorum. Oyunun yaş ortalamasının 15-16 olduğunu söylesem yanılmış olmam sanırım, ama kendi yaş grubundan çok çabuk bir takım arkadaşlar edinebileceğine eminim. Lonca olayına gelirsek, Lodos veya Arz klan gruplarının özel isimler halinde kendi topluluklarını (genelde samimi arkadaşlar) oluşturmasıdır. Yeni bölgelerdeki görevlerin sana ne kadar zevk vereceği konusu ise tamamen zevk anlayışına bağlı :)

Oyundaki son duruma göz atmak adına bu harikulade konuyu incelemeni tavsiye ederim

Sevgiler..
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
kerimkocak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Lestrange yazdı:Selamlar,

Sorularına olabildiğince açık cevaplar vermeye çalışacağım Kerim.
Şuan sınır seviye 49. Oyuncuların en yoğun olduğu sunucu Eminönü. Kuklacı ve Beyaz Köşk sunucularını da tercih edebilirsin tamamen sana kalmış, bu sunucular dışındakilerin pek oynanabilir olduğunu sanmıyorum. Sınıflar arası dengesizlik meselesine gelecek olursak yeni gelen bölgeler ile her sınıf kendi kombinasyonları ile adete bir ölüm makinesi haline geldi ve ben şuan hiç bir sınıfın hiç bir sınıfa ekstra bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum. Şifacı karakteri kullanmama rağmen bazen 2 savaşçıyı aynı anda kesmenin hazzını da yaşıyorum. Oyunun yaş ortalamasının 15-16 olduğunu söylesem yanılmış olmam sanırım, ama kendi yaş grubundan çok çabuk bir takım arkadaşlar edinebileceğine eminim. Lonca olayına gelirsek, Lodos veya Arz klan gruplarının özel isimler halinde kendi topluluklarını (genelde samimi arkadaşlar) oluşturmasıdır. Yeni bölgelerdeki görevlerin sana ne kadar zevk vereceği konusu ise tamamen zevk anlayışına bağlı :)

Sevgiler..
Öncelikle çok teşekkür ederim Saffet. Dediğim gibi 128kbps internetim olduğu için yarın internet kafeye gidip oyunu çekeceğim. Eskiden Mynet üzerinden giriş yapardık hala aynı mı? Ayrıyetten dediğim gibi sence 128kbps olduğundan dolayı lagg sorunu yaşar mıyım? Yaş seviyeside neyse ki anormal düşük değilmiş :)
TILSIM
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Rica ederim, şöyle ki Eminönü gibi kalabalık bir sunucu bahsettiğin İnternet hızı ile senin için katlanılmaz bir hal alabilir. Üyelik sistemin de ise; Mynet üyeliği kaldırılıp, Tamamen Sobee bünyesine bağlı bir üyelik sistemi getirildi. :)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
kerimkocak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Lestrange yazdı:Rica ederim, şöyle ki Eminönü gibi kalabalık bir sunucu bahsettiğin İnternet hızı ile senin için katlanılmaz bir hal alabilir. Üyelik sistemin de ise; Mynet üyeliği kaldırılıp, Tamamen Sobee bünyesine bağlı bir üyelik sistemi getirildi. :)
Pekala, anladım. Çok teşekkür ederim. Oyuna Tılsım sunucusunda başladım. Tekrar tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. İyi oyunlar/forumlar.
TILSIM
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

kerimkocak yazdı:
Lestrange yazdı:Rica ederim, şöyle ki Eminönü gibi kalabalık bir sunucu bahsettiğin İnternet hızı ile senin için katlanılmaz bir hal alabilir. Üyelik sistemin de ise; Mynet üyeliği kaldırılıp, Tamamen Sobee bünyesine bağlı bir üyelik sistemi getirildi. :)
Pekala, anladım. Çok teşekkür ederim. Oyuna Tılsım sunucusunda başladım. Tekrar tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. İyi oyunlar/forumlar.
Tılsım sunucusuna hoşgeldiniz umarım zorluk çekmezsiniz görevler için özel mesaj atabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

kısacası öldü
Nothing
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen superpower »

İKV'nin son durumu Açık ve Net

'' Veresiye Öldü Başımız Sag Olsun ''

HAKLIYIM Dagılın :)
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Serzeniş

Mesaj gönderen IxDantexI »

hayırlı olsun bizim dünyamıza hoşgeldin... :)
ıIxYaKuZaxIı XOsMaNLıYıLdıZıX

intikam ne ilginçtir hiç ummadıgın anda karşına çıkar.....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön