İKV Facebook Anasayfası Hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

İKV Facebook Anasayfası Hk

Mesaj gönderen 4thEspada »

İkv facebook anasayfasında bir beğen paylaş etkinliği ile ilgili bir düzenleme gelmeli adam bir fake hesap açıyor 100 tane sürekli paylaşım yapıyor böylece ona çıkma olasılığı daha fazla oluyor benim önerim tek tek bulup sayfadan atmak haksızlık çünkü bizde mi açsak diye içinden geçiriyor insan
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: İKV Facebook Anasayfası Hk

Mesaj gönderen Herakles »

4thEspada yazdı:İkv facebook anasayfasında bir beğen paylaş etkinliği ile ilgili bir düzenleme gelmeli adam bir fake hesap açıyor 100 tane sürekli paylaşım yapıyor böylece ona çıkma olasılığı daha fazla oluyor benim önerim tek tek bulup sayfadan atmak haksızlık çünkü bizde mi açsak diye içinden geçiriyor insan
Merhaba 4thEspada.

Belirtmiş olduğunuz durumdan bir fake hesap kazansa dahi kazanan hesabın fake olup olmadığı yöneticiler tarafından kontrol edilir. Eğer hesap fake ise kura tekrar çekilir... Kısacası kazanan hesapların fake olup olmadığı kontrol ediliyor. Benim düşüncem bu yönde. Sevgi ve saygılarımla...
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: İKV Facebook Anasayfası Hk

Mesaj gönderen Zifan »

4thEspada yazdı:İkv facebook anasayfasında bir beğen paylaş etkinliği ile ilgili bir düzenleme gelmeli adam bir fake hesap açıyor 100 tane sürekli paylaşım yapıyor böylece ona çıkma olasılığı daha fazla oluyor benim önerim tek tek bulup sayfadan atmak haksızlık çünkü bizde mi açsak diye içinden geçiriyor insan
Selam 4thEspada,
Kurallarda da belirtildiği üzere,bir kişi birden fazla yorum yapsa dahi yine de tek bir çekiliş hakkına sahip olur.
Yapılacak çekiliş ardından kazanan kişinin profiline bakılarak paylaşımı kontrol edilmekte,fake hesaplar elenmektedir.
İyi eğlenceler !
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön