İKV Facebook Anasayfası Hk
İKV Facebook Anasayfası Hk
İkv facebook anasayfasında bir beğen paylaş etkinliği ile ilgili bir düzenleme gelmeli adam bir fake hesap açıyor 100 tane sürekli paylaşım yapıyor böylece ona çıkma olasılığı daha fazla oluyor benim önerim tek tek bulup sayfadan atmak haksızlık çünkü bizde mi açsak diye içinden geçiriyor insan
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Re: İKV Facebook Anasayfası Hk
Merhaba 4thEspada.4thEspada yazdı:İkv facebook anasayfasında bir beğen paylaş etkinliği ile ilgili bir düzenleme gelmeli adam bir fake hesap açıyor 100 tane sürekli paylaşım yapıyor böylece ona çıkma olasılığı daha fazla oluyor benim önerim tek tek bulup sayfadan atmak haksızlık çünkü bizde mi açsak diye içinden geçiriyor insan
Belirtmiş olduğunuz durumdan bir fake hesap kazansa dahi kazanan hesabın fake olup olmadığı yöneticiler tarafından kontrol edilir. Eğer hesap fake ise kura tekrar çekilir... Kısacası kazanan hesapların fake olup olmadığı kontrol ediliyor. Benim düşüncem bu yönde. Sevgi ve saygılarımla...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: İKV Facebook Anasayfası Hk
Selam 4thEspada,4thEspada yazdı:İkv facebook anasayfasında bir beğen paylaş etkinliği ile ilgili bir düzenleme gelmeli adam bir fake hesap açıyor 100 tane sürekli paylaşım yapıyor böylece ona çıkma olasılığı daha fazla oluyor benim önerim tek tek bulup sayfadan atmak haksızlık çünkü bizde mi açsak diye içinden geçiriyor insan
Kurallarda da belirtildiği üzere,bir kişi birden fazla yorum yapsa dahi yine de tek bir çekiliş hakkına sahip olur.
Yapılacak çekiliş ardından kazanan kişinin profiline bakılarak paylaşımı kontrol edilmekte,fake hesaplar elenmektedir.
İyi eğlenceler !