Eski fotoğraflardan

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Eski fotoğraflardan

Mesaj gönderen 4thEspada »

Merhaba arkadaşlar oyunu bırakmışdım sadece foruma bazen bakıyordum .. bu sunucuya 39 isimlendirme kurallarında başlamıştım o zamandan elimde fotoğraflar formata gitmişdi .. ikv klasörüm silinmişti sadece birkaç fotoğrafı getirebildim onlarda eski değil ama yinede atıyım elinizde mevcut ise sizde atın

Resim

Resim Not: Bura eminönü arkadaşlar

Resim buda sunucuda 5. ejder üreten kişiydim ilkini ismini tam hatırlamadıgım bulut bilmem ne nickli bir arkadaş üretmişdi

Resim buda ejderi üretmiştim :) sunucuda 2.eceli üreten ve sunucunun en eskilerinden kiki volkan :)

Resim burda sakınma açılabiliyordu eceller yeni çıkmışdı bu vsnin diğer fotoğrafları yok ama mckeremı 3 kere almışlığım vardı vs de :) kendisi beta dır şuan oynuyormu bilmiyorum

Resim bu karakterler maziye karıştı benım karakterlerim.. kratos adlı karakterim eskidir

Resim isim değiştirme hakkı gelmeden önce :) ne güzel şifalar vardı o zaman o en iyiymiş bu en iyiymiş yoktu .. iyiler vardı sadece benim bildiğim ensonmalatyalı , psicoxşifa radagast , demeter vs hatırlamıyorum

Resim test sunucusu :)

Resim buda tarihe karışan wild loncası karakterimdi .. şuan hiçbiri zaten yok .. oyunda artık topallıyor 2 hafta dükkanda kimse alışveriş yapmayıp plus almasa ttnet kapatcak herhalde.. sobee elinide çekmiş .. çalışanlarıda yok.. bu demek oluyorki oyunu boşa oynuyorsunuz
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Re: Eski fotoğraflardan

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Seni hatırladım Ottomansxempire :) ben Troyxpunisher - Punisherxx - Psychox hangi charımla tanışmıştın hatırlamıyorum ama çooook eskiden bana iddiası olan bir vs yi kaybetmiştin ve nakitin olmadığı için de düzenli olarak bedava karizma vererek ödemiştin :) dönüyorsan hoşgelirsin :)
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
olcay2522
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Silent World

Re: Eski fotoğraflardan

Mesaj gönderen olcay2522 »

eskiler daha iyiydi be