Merhaba arkadaşlar oyunu bırakmışdım sadece foruma bazen bakıyordum .. bu sunucuya 39 isimlendirme kurallarında başlamıştım o zamandan elimde fotoğraflar formata gitmişdi .. ikv klasörüm silinmişti sadece birkaç fotoğrafı getirebildim onlarda eski değil ama yinede atıyım elinizde mevcut ise sizde atın

Not: Bura eminönü arkadaşlar

buda sunucuda 5. ejder üreten kişiydim ilkini ismini tam hatırlamadıgım bulut bilmem ne nickli bir arkadaş üretmişdi

buda ejderi üretmiştim

sunucuda 2.eceli üreten ve sunucunun en eskilerinden kiki volkan

burda sakınma açılabiliyordu eceller yeni çıkmışdı bu vsnin diğer fotoğrafları yok ama mckeremı 3 kere almışlığım vardı vs de

kendisi beta dır şuan oynuyormu bilmiyorum

bu karakterler maziye karıştı benım karakterlerim.. kratos adlı karakterim eskidir

isim değiştirme hakkı gelmeden önce

ne güzel şifalar vardı o zaman o en iyiymiş bu en iyiymiş yoktu .. iyiler vardı sadece benim bildiğim ensonmalatyalı , psicoxşifa radagast , demeter vs hatırlamıyorum

test sunucusu

buda tarihe karışan wild loncası karakterimdi .. şuan hiçbiri zaten yok .. oyunda artık topallıyor 2 hafta dükkanda kimse alışveriş yapmayıp plus almasa ttnet kapatcak herhalde.. sobee elinide çekmiş .. çalışanlarıda yok.. bu demek oluyorki oyunu boşa oynuyorsunuz