Kadim Hidra Savaşı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra Savaşı!

Mesaj gönderen ForumPOLO »

IRifatSrkyI yazdı:Hayla " Kadim Hidra " görevlerini yapamayan arkadaşlar için çok güzel ve yararlı bir etkinlik olacağını umuyorum .
(bkz. Hâlâ / Hala)
Resim
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

ForumPOLO yazdı:
IRifatSrkyI yazdı:Hala " Kadim Hidra " görevlerini yapamayan arkadaşlar için çok güzel ve yararlı bir etkinlik olacağını umuyorum .
(bkz. Hâlâ / Hala)

:D :D EyvAllah gerek yoktu.
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Birşeyler yapmaya çalışıyorsun cidden çaban taktirlik. Ama beklentiler bu değil malesef.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

xReNaRDox yazdı:Birşeyler yapmaya çalışıyorsun cidden çaban taktirlik. Ama beklentiler bu değil malesef.
Mustafa kardeşim mesajını gördüm alıntı yapmassam olmaz dedim :) Kimsenin günahını almak istemem , göremediğimiz başka birileri de canla başla çalışıyordur belki ancak göze batan Zifan ın çabası . Zifan sende olmasan bırakıp gideriz :P
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sshinobi »

Yine yanlış zamanlama... İnsanların böyle bir etkinliğe en çok ihtiyaç duyduğu, yeni başlayanların tutunmaya çalıştığı o dönemlerde yapmak daha verimli olurdu. Şimdi oynayanlar belli bir yere gelmiş desteğe çok fazla ihtiyacı olmayan insanlar zaten.
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ReaL »

Peki kaçırmak isteyene bir engel yapılacak mı. Zamanında kesmeye çalışan gruplarda kaçırmaya çalışanlara GM karışmıyordu şimdi kendi kuralları koyarak karışacak yani demem o ki kendini düşünerek istediğini yapacak .Umarım demek istediğimi anlamışsınız? Kolay gelsin yinede
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

ReaL yazdı:Peki kaçırmak isteyene bir engel yapılacak mı. Zamanında kesmeye çalışan gruplarda kaçırmaya çalışanlara GM karışmıyordu şimdi kendi kuralları koyarak karışacak yani demem o ki kendini düşünerek istediğini yapacak .Umarım demek istediğimi anlamışsınız? Kolay gelsin yinede
Selam Real,
Gruplar etkinlik görevlileri tarafından oluşturularak , GM ler tarafından tanklık yapılacak ve seri kesimler gerçekleştirilecektir.Bu esnada belirlenen alan içerisine müdahale etmeye çalışan, etkinliği sabote eden herkese istisnasız , uyarı yapılmaksızın , cezai işlem uygulanacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ReaL »

Zifan yazdı:
ReaL yazdı:Peki kaçırmak isteyene bir engel yapılacak mı. Zamanında kesmeye çalışan gruplarda kaçırmaya çalışanlara GM karışmıyordu şimdi kendi kuralları koyarak karışacak yani demem o ki kendini düşünerek istediğini yapacak .Umarım demek istediğimi anlamışsınız? Kolay gelsin yinede
Selam Real,
Gruplar etkinlik görevlileri tarafından oluşturularak , GM ler tarafından tanklık yapılacak ve seri kesimler gerçekleştirilecektir.Bu esnada belirlenen alan içerisine müdahale etmeye çalışan, etkinliği sabote eden herkese istisnasız , uyarı yapılmaksızın , cezai işlem uygulanacaktır.

Peki biZ keserken neden böyle birşey yapmıyorlar. GM karışmıyordu sadece başka bölgeye yolluyordu ceZai işlem yaparım diyen olmuyordu.
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Zifan yazdı:
Selam Real,
Savaş Narası yeteneği bana ait değil mi? İstediğimi yaparım. İster kaçırırım, istersem kaçırmam. Buna siz nasıl müdahale edebilirsiniz ki? İster etkinlik yapıyor olun, isterseniz normal oyuncular kesiyor olsunlar, o yetenek bende mevcutsa ve karakterde bana aitse istediğimi yapmaya hakkım var benim.

Hayır, ben o kaçıranları savunmuyorum ama böyle bir şeye nasıl müdahale edebiliyorsunuz ki? Sanırım İKV'de var, kişinin yeteneğinden dolayı ceza alma durumu. Başka oyunlarda kimse kullandığı yetenekten dolayı ceza almaz, istediğini yapabilir herkes.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ForumPOLO »

HeilHitler yazdı:
Zifan yazdı:
Selam Real,
Savaş Narası yeteneği bana ait değil mi? İstediğimi yaparım. İster kaçırırım, istersem kaçırmam. Buna siz nasıl müdahale edebilirsiniz ki? İster etkinlik yapıyor olun, isterseniz normal oyuncular kesiyor olsunlar, o yetenek bende mevcutsa ve karakterde bana aitse istediğimi yapmaya hakkım var benim.

Hayır, ben o kaçıranları savunmuyorum ama böyle bir şeye nasıl müdahale edebiliyorsunuz ki? Sanırım İKV'de var, kişinin yeteneğinden dolayı ceza alma durumu. Başka oyunlarda kimse kullandığı yetenekten dolayı ceza almaz, istediğini yapabilir herkes.

Erkeklik organı da size ait ama her istediğinize tecavüz edemezsiniz değil mi ?

Genel bir etik kuralı vardır. Buna uymazsanız yadırganır, kınanır, haddinizi aşarsanız ceza alırsınız.

Ayrıca şöyle de düşünelim;

Eğer nara atan kişinin görevi varsa zaten oraya gelen herkesin görevi yapılacak, neden kaçırsın ?

Eğer görevi yoksa ve yardım etmeyecekse orada ne işi var ?

Fakat Game Master ekibi işini gücünü bırakıp böyle bir etkinlik yapıyorsa saygı göstermek zorundasınız.

Göstermiyorsanız da insanın önüne çıkan taşı tekmeleyip yolunu temizlemesi elzemdir.

Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön