2 GÜN ÖNCE 20 TL ATTIM "HALLET" DİYE.TELEFONUNA İKVDEN MESAJ GELMİŞ 40 TL FALAN PARASI GİTMİŞ,EKSİLERE DÜŞMÜŞ PARASI.FATURA ÖDEMEYE GİTMİŞ VE TURKCELL YETKİLİLERİ "BU TÜR YERLERE PARA YATIRMAYIN,TEHLİKELİDİR" GİBİ BİŞEY SÖYLEMİŞLER.NEDEN OLDU BU? HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SOBEE.20 TL M UÇTUĞUNA MI ÜZÜLEYİM.YAPTIĞINIZ HAKSIZLIĞA MI?
BU DÜPEDÜZ HAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!
BU DÜPEDÜZ HAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!
AKÇE İŞLEMLERİM İÇİN ARKADAŞIMIN TELEFONUNU KULLANIYORDUM.ŞU ANA KADAR 35 TL KADAR FALAN AKÇE ÇEKTİM.
2 GÜN ÖNCE 20 TL ATTIM "HALLET" DİYE.TELEFONUNA İKVDEN MESAJ GELMİŞ 40 TL FALAN PARASI GİTMİŞ,EKSİLERE DÜŞMÜŞ PARASI.FATURA ÖDEMEYE GİTMİŞ VE TURKCELL YETKİLİLERİ "BU TÜR YERLERE PARA YATIRMAYIN,TEHLİKELİDİR" GİBİ BİŞEY SÖYLEMİŞLER.NEDEN OLDU BU? HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SOBEE.20 TL M UÇTUĞUNA MI ÜZÜLEYİM.YAPTIĞINIZ HAKSIZLIĞA MI?
:? :? :? :? :? :?
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: BU DÜPEDÜZ HAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşın paranı yemiş, üstüne bide seninle dalga geçmiş resmen. Mobil ödeme ile çalışan hiçbir firma faturalandırma yapmadan kimsenin hattından para çekemez. Faturalandırma yapması içinde o hattan bir ürün satın alınmalı ki arkadaşının dediğine göre öyle bişey olmamış. Hele ki turkcell yetkilileri öyle saçma sapan bişey söyleyecekler. Git arkadaşının yakasına yapış, beraber git hesap dökümanı iste bak bakalım 20 liran nereye gitmiş. Ayrıca böyle işler için kendi telefon numaranı kullanırsan kimseyle bu tarz sorunlar yaşamazsın. Benden demesi, sorun senin arkadaşda. :twisted:
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ah benim küçük kekliğim
antinKUNTIN yazdı:Arkadaşın paranı yemiş, üstüne bide seninle dalga geçmiş resmen. Mobil ödeme ile çalışan hiçbir firma faturalandırma yapmadan kimsenin hattından para çekemez. Faturalandırma yapması içinde o hattan bir ürün satın alınmalı ki arkadaşının dediğine göre öyle bişey olmamış. Hele ki turkcell yetkilileri öyle saçma sapan bişey söyleyecekler. Git arkadaşının yakasına yapış, beraber git hesap dökümanı iste bak bakalım 20 liran nereye gitmiş. Ayrıca böyle işler için kendi telefon numaranı kullanırsan kimseyle bu tarz sorunlar yaşamazsın. Benden demesi, sorun senin arkadaşda. :twisted:
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
çocukluk arkadaşım ve şu an yanımda "gerçekten öyle oldu" diyo napcam bilemiyorum size de ona da güvenmemek istemiyorum :SSR7GEN yazdı:Arkadaş seçerken daha dikkatli ol
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Ben şahsen akçe ödemelerini mobilden yapıyorum genelde ve hiç sıkıntı olmuyo. Arkadaşından vergi kesmiş olabilir devlet ama o kadar kesmez.
hallettim o işi ya mala mesaj turkcellden gelmiş ikvden değilSR7GEN yazdı:Ben şahsen akçe ödemelerini mobilden yapıyorum genelde ve hiç sıkıntı olmuyo. Arkadaşından vergi kesmiş olabilir devlet ama o kadar kesmez.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane