BU DÜPEDÜZ HAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

BU DÜPEDÜZ HAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen saglam »

AKÇE İŞLEMLERİM İÇİN ARKADAŞIMIN TELEFONUNU KULLANIYORDUM.ŞU ANA KADAR 35 TL KADAR FALAN AKÇE ÇEKTİM.
2 GÜN ÖNCE 20 TL ATTIM "HALLET" DİYE.TELEFONUNA İKVDEN MESAJ GELMİŞ 40 TL FALAN PARASI GİTMİŞ,EKSİLERE DÜŞMÜŞ PARASI.FATURA ÖDEMEYE GİTMİŞ VE TURKCELL YETKİLİLERİ "BU TÜR YERLERE PARA YATIRMAYIN,TEHLİKELİDİR" GİBİ BİŞEY SÖYLEMİŞLER.NEDEN OLDU BU? HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SOBEE.20 TL M UÇTUĞUNA MI ÜZÜLEYİM.YAPTIĞINIZ HAKSIZLIĞA MI? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :? :? :?
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: BU DÜPEDÜZ HAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Arkadaşın paranı yemiş, üstüne bide seninle dalga geçmiş resmen. Mobil ödeme ile çalışan hiçbir firma faturalandırma yapmadan kimsenin hattından para çekemez. Faturalandırma yapması içinde o hattan bir ürün satın alınmalı ki arkadaşının dediğine göre öyle bişey olmamış. Hele ki turkcell yetkilileri öyle saçma sapan bişey söyleyecekler. Git arkadaşının yakasına yapış, beraber git hesap dökümanı iste bak bakalım 20 liran nereye gitmiş. Ayrıca böyle işler için kendi telefon numaranı kullanırsan kimseyle bu tarz sorunlar yaşamazsın. Benden demesi, sorun senin arkadaşda. :twisted:
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Christian »

Ah benim küçük kekliğim :D
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

antinKUNTIN yazdı:Arkadaşın paranı yemiş, üstüne bide seninle dalga geçmiş resmen. Mobil ödeme ile çalışan hiçbir firma faturalandırma yapmadan kimsenin hattından para çekemez. Faturalandırma yapması içinde o hattan bir ürün satın alınmalı ki arkadaşının dediğine göre öyle bişey olmamış. Hele ki turkcell yetkilileri öyle saçma sapan bişey söyleyecekler. Git arkadaşının yakasına yapış, beraber git hesap dökümanı iste bak bakalım 20 liran nereye gitmiş. Ayrıca böyle işler için kendi telefon numaranı kullanırsan kimseyle bu tarz sorunlar yaşamazsın. Benden demesi, sorun senin arkadaşda. :twisted:
:D haklı olabilirsin ama arkadaşım çok güvendiğim biri ve yakasına da yapışalı çok oluyo... :D ama gerçekten böyle birşey olduğunu söylüyo 42 lira mı ne ödenmemiş faturanız var diye mesaj gelmiş daha doğrusu turkcellden "güvenmediğiniz yerden işlem yapmayın " falan demişler bilmiyorum... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

Arkadaş seçerken daha dikkatli ol :D
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

SR7GEN yazdı:Arkadaş seçerken daha dikkatli ol :D
çocukluk arkadaşım ve şu an yanımda "gerçekten öyle oldu" diyo napcam bilemiyorum size de ona da güvenmemek istemiyorum :S
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

Ben şahsen akçe ödemelerini mobilden yapıyorum genelde ve hiç sıkıntı olmuyo. Arkadaşından vergi kesmiş olabilir devlet ama o kadar kesmez.
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

SR7GEN yazdı:Ben şahsen akçe ödemelerini mobilden yapıyorum genelde ve hiç sıkıntı olmuyo. Arkadaşından vergi kesmiş olabilir devlet ama o kadar kesmez.
hallettim o işi ya mala mesaj turkcellden gelmiş ikvden değil
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane