ÇANTA SATMA SORUNU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
imPALA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Osmanlı Devleti

ÇANTA SATMA SORUNU

Mesaj gönderen imPALA »

Yaratıklardan düşen çöp eşyaları önce kendi çantamızda biriktiriyoruz. Daha Sonra tek tek kasa 1 veya kasa 2 ye taşıyoruz. Sonra işportacıda yine tek tek Kendi çantamıza alıyoruz. Sonra işportacıya tek tek satıyoruz. Oyuncuların genelinin yaşadığı bu sıkıntı biraz azaltılabilir. Çözüm önerileri veya desteklerinizi bekliyorum.

Benim bulduğum çözüm yöntemlerinden başlıcaları

1- "Ctrl" veya herhangi bir tuşa basılı tutarak birden fazla eşya işaretleyebilelim. Tek tek yerine 5-6 çöpü birden taşıyabilelim.

2- İşportacının yanına geldiğimizde satmak istedigimiz eşyaların hepsini seçip toptan satabilelim.

3-Başka online oyunlarda olduğu gibi küçük bir yardımcı alabilelim yanımıza . Bu bizim yerimize çantalarımızı biriktirsin.

4-Şu yeraltındaki yaratıklardan düşen eşyalar zırh silah yerine sadece latex veya ipek olsun biriktirebilelim.
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Re: ÇANTA SATMA SORUNU

Mesaj gönderen SR7GEN »

1 ve 2 gayet mantıklı, tek tek boşaltmak çok zor oluyo haklısın
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
Alfayildirim
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ezikler

Mesaj gönderen Alfayildirim »

imPALA yazdı:Yaratıklardan düşen çöp eşyaları önce kendi çantamızda biriktiriyoruz. Daha Sonra tek tek kasa 1 veya kasa 2 ye taşıyoruz. Sonra işportacıda yine tek tek Kendi çantamıza alıyoruz. Sonra işportacıya tek tek satıyoruz. Oyuncuların genelinin yaşadığı bu sıkıntı biraz azaltılabilir. Çözüm önerileri veya desteklerinizi bekliyorum.

Benim bulduğum çözüm yöntemlerinden başlıcaları

1- "Ctrl" veya herhangi bir tuşa basılı tutarak birden fazla eşya işaretleyebilelim. Tek tek yerine 5-6 çöpü birden taşıyabilelim.

2- İşportacının yanına geldiğimizde satmak istedigimiz eşyaların hepsini seçip toptan satabilelim.

3-Başka online oyunlarda olduğu gibi küçük bir yardımcı alabilelim yanımıza . Bu bizim yerimize çantalarımızı biriktirsin.

4-Şu yeraltındaki yaratıklardan düşen eşyalar zırh silah yerine sadece latex veya ipek olsun biriktirebilelim.
3 ve 4 dışında iyi sadece latex ipek çok saçma olur yardımcı olayıda bence saçma olur
Resim
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

çanta sorununa çözüm geldi de şık beğenmiyonuz :D
imPALA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen imPALA »

Betbah yazdı:çanta sorununa çözüm geldi de şık beğenmiyonuz :D
:) Sadece bu sorun için üye oldum konu açtım. Artık bıktırdı şu çanta taşıma olayı
Kullanıcı avatarı
KOSE068
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Artemis

Mesaj gönderen KOSE068 »

aynen satacaklarımız işsretleyıp isportacıya satarız en azından cabucak olur 2 saat kasadakı esyaları tek tek geri tek tek satıyon adamı avara edıyor gm okuyasan duzenleme yap olmuyor ama :)
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Eşyaya Tıkladığında Sat Butonu Gibi Bir Şey Çıkmalı :roll:
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

Toplamda 128 boşluklu 2 kasaya 24 boşluklu bir çantaya sahibiz.128 adet materyal i 24 boşluklu çantaya aktarıp sonra işporta yapmak aşırı zaman kaybı.bunun yerine Ctrl tuşuna bastığımızda eşyalar seçilse ve tek seferde işporta yapabilsek oyuncular için büyük bir kolaylık olur diye düşünüyorum.Bu yapılması zor bir yenilik değil bence Lütfen biraz alaka gösterin.İyi Forumlar.

daha önceden böyle bir konu açmıştım ve yanıt alamadım ümitlenmesen iyi edersin :)
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
ANILAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Xxxxx

Mesaj gönderen ANILAR »

Çok şey istiyorsun :) . Aslında oyunda yapılması düzeltilmesi eklenmesi , çıkarılması gerekilen o kadar şey var ki .Burada şu şöyle olsa bu böyle olsa diye iç geçirmeyelim .Bırakın herşey olduğu gibi kalsın.
Tural
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Tural »

satış olayı bir kolay olsa o mznda herşey ateş pahası mı olur sanki DD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön