Yaratıklardan düşen çöp eşyaları önce kendi çantamızda biriktiriyoruz. Daha Sonra tek tek kasa 1 veya kasa 2 ye taşıyoruz. Sonra işportacıda yine tek tek Kendi çantamıza alıyoruz. Sonra işportacıya tek tek satıyoruz. Oyuncuların genelinin yaşadığı bu sıkıntı biraz azaltılabilir. Çözüm önerileri veya desteklerinizi bekliyorum.
Benim bulduğum çözüm yöntemlerinden başlıcaları
1- "Ctrl" veya herhangi bir tuşa basılı tutarak birden fazla eşya işaretleyebilelim. Tek tek yerine 5-6 çöpü birden taşıyabilelim.
2- İşportacının yanına geldiğimizde satmak istedigimiz eşyaların hepsini seçip toptan satabilelim.
3-Başka online oyunlarda olduğu gibi küçük bir yardımcı alabilelim yanımıza . Bu bizim yerimize çantalarımızı biriktirsin.
4-Şu yeraltındaki yaratıklardan düşen eşyalar zırh silah yerine sadece latex veya ipek olsun biriktirebilelim.
ÇANTA SATMA SORUNU
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: ÇANTA SATMA SORUNU
1 ve 2 gayet mantıklı, tek tek boşaltmak çok zor oluyo haklısın
- Alfayildirim
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ezikler
3 ve 4 dışında iyi sadece latex ipek çok saçma olur yardımcı olayıda bence saçma olurimPALA yazdı:Yaratıklardan düşen çöp eşyaları önce kendi çantamızda biriktiriyoruz. Daha Sonra tek tek kasa 1 veya kasa 2 ye taşıyoruz. Sonra işportacıda yine tek tek Kendi çantamıza alıyoruz. Sonra işportacıya tek tek satıyoruz. Oyuncuların genelinin yaşadığı bu sıkıntı biraz azaltılabilir. Çözüm önerileri veya desteklerinizi bekliyorum.
Benim bulduğum çözüm yöntemlerinden başlıcaları
1- "Ctrl" veya herhangi bir tuşa basılı tutarak birden fazla eşya işaretleyebilelim. Tek tek yerine 5-6 çöpü birden taşıyabilelim.
2- İşportacının yanına geldiğimizde satmak istedigimiz eşyaların hepsini seçip toptan satabilelim.
3-Başka online oyunlarda olduğu gibi küçük bir yardımcı alabilelim yanımıza . Bu bizim yerimize çantalarımızı biriktirsin.
4-Şu yeraltındaki yaratıklardan düşen eşyalar zırh silah yerine sadece latex veya ipek olsun biriktirebilelim.

çanta sorununa çözüm geldi de şık beğenmiyonuz 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı Devleti
Betbah yazdı:çanta sorununa çözüm geldi de şık beğenmiyonuz
- KOSE068
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Artemis
aynen satacaklarımız işsretleyıp isportacıya satarız en azından cabucak olur 2 saat kasadakı esyaları tek tek geri tek tek satıyon adamı avara edıyor gm okuyasan duzenleme yap olmuyor ama 
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Eşyaya Tıkladığında Sat Butonu Gibi Bir Şey Çıkmalı :roll:
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We are the best
Toplamda 128 boşluklu 2 kasaya 24 boşluklu bir çantaya sahibiz.128 adet materyal i 24 boşluklu çantaya aktarıp sonra işporta yapmak aşırı zaman kaybı.bunun yerine Ctrl tuşuna bastığımızda eşyalar seçilse ve tek seferde işporta yapabilsek oyuncular için büyük bir kolaylık olur diye düşünüyorum.Bu yapılması zor bir yenilik değil bence Lütfen biraz alaka gösterin.İyi Forumlar.
daha önceden böyle bir konu açmıştım ve yanıt alamadım ümitlenmesen iyi edersin
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Xxxxx
Çok şey istiyorsun
. Aslında oyunda yapılması düzeltilmesi eklenmesi , çıkarılması gerekilen o kadar şey var ki .Burada şu şöyle olsa bu böyle olsa diye iç geçirmeyelim .Bırakın herşey olduğu gibi kalsın.
satış olayı bir kolay olsa o mznda herşey ateş pahası mı olur sanki DD