İKV Anılarınız.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: loncamkalmadıkibenim

Re: İKV Anılarınız.

Mesaj gönderen turna »

PRIAPOS yazdı:
BoreasHFA yazdı:
PRIAPOS yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar. Herkesin yazdıklarını okudum bende yazayım dedim. Yılı tam hatırlamıyorum oyun 29 leveldi, dayım bu oyuna başlamıştı , ismi elaprens'di , neyse dayımla aynı evde yaşadığımız için sürekli yanındaydım hep izlerdim , ve artık oyun hoşuma gitmiş dayımla bana bi çar açmıştık bjkumut diye , daha sonra dayımın yardımıyla o görev bu görev derken 29 oldum ve 39 geldi dayım ile sıra sıra çarlarımızı kastık ikimızde 39 olmuştuk oyuna girmek için can atıyorduk 49 level gelmesine yakın dayım oyunu bıraktı oyunun eski tadı kalmadı sende bırak demişti , ah be dayım çok haklıydı keşke onu dinleseydim , neyse 49 geldi ve ben 45 oldum , çarımla yeraltında gezerken biriyle tanıştık o benim çara girdi ben onun çara sonra benım çar çalındı , ben oyunu yaklaşık 1 ay oynamadım sonra dayanamayıp , hırcınxcaddy diye büyü açtım , onu kastim çok dostum oldu ama hep sırtımdan vuruldum , playstoreden 42 tane 5500 çektim toplamda 6 milyar borç oldu şuan 4 milyar kaldı işte aylık 1 1 ödüyorum , ikv benden kazanıyor demesin o yùzden kimse :) şuan aLoNeAnqeL Adına çevirdim çarlarımı zaten 1 2 haftada 1 kez gırıyorum . Tekrar diyorum keşke dayımı dinleseydim o zaman bıraksaydım oyuna , keyifli forumlar...
Zenginlik bu olsa gerek :D
Malesef kardeşim zenginlik değil sadece bir anlık heves , oto yıkamada çalişıyorum , kira , su , elektirik , gaz + ve aylık 1 milyar para ödüyorum (: gece gündüz çalışarak oluyo bunlarda

yuh garezin neydi ne istesen alırdın zaten o paranın çok az bi kısmıyla :S
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)

TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Asil Kardeşler

Mesaj gönderen PRIAPOS »

turna yazdı:
PRIAPOS yazdı:
BoreasHFA yazdı:
PRIAPOS yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar. Herkesin yazdıklarını okudum bende yazayım dedim. Yılı tam hatırlamıyorum oyun 29 leveldi, dayım bu oyuna başlamıştı , ismi elaprens'di , neyse dayımla aynı evde yaşadığımız için sürekli yanındaydım hep izlerdim , ve artık oyun hoşuma gitmiş dayımla bana bi çar açmıştık bjkumut diye , daha sonra dayımın yardımıyla o görev bu görev derken 29 oldum ve 39 geldi dayım ile sıra sıra çarlarımızı kastık ikimızde 39 olmuştuk oyuna girmek için can atıyorduk 49 level gelmesine yakın dayım oyunu bıraktı oyunun eski tadı kalmadı sende bırak demişti , ah be dayım çok haklıydı keşke onu dinleseydim , neyse 49 geldi ve ben 45 oldum , çarımla yeraltında gezerken biriyle tanıştık o benim çara girdi ben onun çara sonra benım çar çalındı , ben oyunu yaklaşık 1 ay oynamadım sonra dayanamayıp , hırcınxcaddy diye büyü açtım , onu kastim çok dostum oldu ama hep sırtımdan vuruldum , playstoreden 42 tane 5500 çektim toplamda 6 milyar borç oldu şuan 4 milyar kaldı işte aylık 1 1 ödüyorum , ikv benden kazanıyor demesin o yùzden kimse :) şuan aLoNeAnqeL Adına çevirdim çarlarımı zaten 1 2 haftada 1 kez gırıyorum . Tekrar diyorum keşke dayımı dinleseydim o zaman bıraksaydım oyuna , keyifli forumlar...
Zenginlik bu olsa gerek :D
Malesef kardeşim zenginlik değil sadece bir anlık heves , oto yıkamada çalişıyorum , kira , su , elektirik , gaz + ve aylık 1 milyar para ödüyorum (: gece gündüz çalışarak oluyo bunlarda

yuh garezin neydi ne istesen alırdın zaten o paranın çok az bi kısmıyla :S
Playstoreden aldım fatura bi geldi tam geldi , ocak ayının 10'da 1 milyar daha yatircam kalıcak 4 milyar ()
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Merhabalar..

Eski ve oyunu bırakmış bir oyuncu olarak uzun zaman sonra forumda gezinirken konu ilgimi çekti. Bende yazmayı düşündüm ve anılarımı sizlerle paylaşayım.

Oyuna Nasıl Başladınız ?

2008 yılında MMORPG oyunlarına merak sarmıştım. Ancak tamamen Türkçe MMORPG bir oyunla başlamak istiyordum. Kısa bir araştırmanın sonucunda Mynet'in sitesinde İstanbul Kıyamet Vakti ile tanıştım. Oyunu indirip, kurdum. Neyse gel zaman git zaman oyuna iyice alıştım ve hiç tahmin etmediğim halde hayatımda büyük yer sahibi olmuştu o zamanlar İKV..

Unutamadığınız anlar nelerdi ?

Imm.. Unutmadığım bir çok anı var aslında ancak en önemlisi 39 level zamanında İKV'nin bana kazandırmış olduğu sayılı insanlardan, bir arkadaşımın gözlüğünü istemeyerek ama bariz benim hatam sonucu çaldırmış olmamdı. O zaman çok mahcup olmuştum. Mağlum o dönemin ilk zamanlarında gözlüğü olan insan farklı bir havası oluyordu sunucuda. :)

Komik olan anılarınız ?

Kendime göre en komik anım ; Oyuna daha yeni yeni başladığım zamanlarda büyücülerin Meteorit yeteneğini ateş olarak sanırdım. Ve bende o zamanlar uğraşıp , para biriktirip büyü hasarı ateş itemlerini alır büyücümü dizerdim. Tabi o zamanlar o itemler iş görmediği ve ucuz olduğu için kolayca karakterimi full dizip kendimi çok güçlü sanıyordum. Taa ki o yeteneğin fiziksel büyü hasarı verdiğini anlayıp hayal kırıklığına uğrayana kadar. :lol:

Tanıdığınız insanlar ve size kattıkları ?

Bu soru belkide en hassas konulardan biri. İKV'yi belkide oyuncular arası samimi bir ortam kurabildiğinden dolayı çok seviyorduk. Bu oyunda bir çok insan tanıdım. Ama çok kişiyle samimi olmadım. Hatta kendi sunucumda benden nefret eden kötüleyen bir sürü insan vardır. :D Ve inanın bana eğer asıl amacınız bu oyunda sadece sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek , eğlenmek ise bunu çokta umursamıyorsunuz. :) İKV'de sayısı bir elin parmaklarını geçemeyecek kadar nadir insanlar vardır , tandığım , samimi olduğum.. Hele birisi var ki real hayatta bile halen görüştüğüm , kendisi oyunu uzun zaman öncesinde bırakmasına rağmen 5 senedir tanıyorum kendisini hala kopmadık. Belkide yaklaşık 5,6 senelik oyun hayatımda İKV'nin bana kattığı , kazandırdığı tek şey olarak bakıyorum o kişiye.

Yapmak istedikleriniz neler ?

Zamanında biz bu oyun için çok çabaladık. Maddi olsun manevi olsun desteğimizi esirgemedik. Ancak Grup Bölgeleri ve Tılsım saçmalıkları çıkınca oyundan soğuyup bıraktık. Yönetim olarak özellikle eski oyuncuları oyundan soğutmayı başardılar. Gerçi bir bakıma iyi oldu. Sosyal hayatıma daha çok vakit ayırabiliyorum. İKV'nin hayatımda önemli bir rolü olmasına rağmen , ona harcadığım vakte kimi zaman acıyorum. Öyle insanlar tanıyorum ki gününün 12 saatini bu oyuna bağlamış , halen bağımlısı olanlar.. Ölçüsünü bildikten sonra oyunun tadını almaya bakın. Tabi ki artık bir tadı kaldıysa :)

İşte sorulardan yola çıkarak anıları, ikv geçmişimi sizlerle paylaşmaya çalıştım. :) Konuyu açan arkadaşa buradan tebriklerimi sunuyorum. Gerçekten oyunu hala oynayan veya bırakanlar için güzel bir arşiv, yeni başlayacak olanlara da faydası dokunacak bir konu olmuş. Buradan sizlere son kez şunu söylemek istiyorum. İKV aynı yeni başlayan bir ilişki gibi ilk zamanları güzeldi.. Sonrası mı ? Önce İKV değişir sonra sen değişirsin en sonunda da ayrılık yaşanır. Hayatımda önemli bir rol oynayan bu oyun; kimi zaman benden çok şey çaldı, çok şey kattı.. Umarım okuyanlara bir şeyler kazandıran bir yazı olmuştur. Herkese sevgilerimle.. :)

Keyifli forumlar.

Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Lost World

Mesaj gönderen BoreasHFA »

BoreasHFA yazdı:
Gizlenmiş İçerikGöster
Merhaba Arkadaşlar.

Forumda biraz rahatlama ve kafa dağıtma amaçlı bu konu açılmıştır.

İKV çok uzun süredir oynayan arkadaşlarımız mevcut . Oyun içerisinde yaşadığınız olaylardan bahsedelim biraz. :)

Oyuna Nasıl başladınız ?

Komik olan anılarınız ?

ve yapmak istedikleriniz neler ?

Bu şıklar altında konuşalım

İlk olarak ben başlayayım .

Sene 2006 seneni o zaman internet kafelerde online oyunların yaygınlığı mevcuttu . Bir arkadaşım İKV oynuyordu oyun yapısı hoşuma gitmişti en çok ta TÜRK yapımı olmasına hayran kalmıştım ve oynamaya başladım.

Bu süre zarfı içerisinde çok kandırıldım :) kaç defa çar çaldırdım ama yılmadan devam ettim oyunun bana kattığı değerler çok oldu ilk defa sanal alem içerisinden arkadaşlıklar kurmaya başlamıştım . Açıkçası en çokta şunu öğretti bu oyun bana... Herkes iyi gibi görüne bilir ama kimsenin içini bilemezsin ;) Söz sizde Arkadaşlar,

İKV oyuncularının arşivi olarak konuya güncel diyorum. Birbirinden güzel geçmişler var herkesin paylaşmasını okumasını tavsiye ederim. :)
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

Oyuna çok yakın arkadaşımın vesilesiyle başladık. Bayadırda oynuyoruz. Arada bıraktık ama birtürlü kopamadık oyundan :) Şu oyunun bana bir faydası olduysa oda oyunda tanıdığım insanlardır. O skypedeki sohbetlerimiz de olmasa oyun çekilmez. Hala bu oyunu oynuyorsam onlar sayesinde :)
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Asil Kardeşler

Mesaj gönderen PRIAPOS »

Konumuzu güncel tutalım arkadaşlar , bütün anıları okumanızı tavsiye ederim (:
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK
Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası

Selam,

Herkesin okumasını isterim, anılarınızı bizimle yaplaşmanız dileğiyle eğlenceli bir konu arkadaşlar.

Güncel :)
Kullanıcı avatarı
Trjoker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Evlad-ı Fatihan

Mesaj gönderen Trjoker »

Sene 2012 gibiydi bn en yakin arkadaşimin istegi uzerine oyuna basladim.
yetenekleri hep yanlis verdim :D yilmadim 49 olunca ck sevinmiştim.Manevi abim carimla junon aymisti ama nah düşmustü. en komik anim maden ocagindan 1 hafta cikamayisim di
Bana babamdan kalan en büyük miras GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası

BoreasHFA yazdı:Merhaba Arkadaşlar.

Forumda biraz rahatlama ve kafa dağıtma amaçlı bu konu açılmıştır.

İKV çok uzun süredir oynayan arkadaşlarımız mevcut . Oyun içerisinde yaşadığınız olaylardan bahsedelim biraz. :)

Oyuna Nasıl başladınız ?

Komik olan anılarınız ?

ve yapmak istedikleriniz neler ?

Bu şıklar altında konuşalım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön