Emeline ulaşamadın. :twisted: Değerli yorumun için teşekkürler...Suiiuris yazdı:özellikle videolar çok güzel olmuş ellerine sağlıkStu da videonu sabote etmeye çalışmışım sanırım ama başaramamışım galiba :mrgreen: :mrgreen:
Symbian'ın Günlüğü-Beyazköşk
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Symbian'ın Günlüğü-Beyazköşk
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Sunucu:Beyazköşk
Karakter Adı:Symbian/ISaKıNCaLıI
Tarih:01.03.2014
Oyuna büyücüm ile girdim. Arz klanına gireli 2 gün olmasına rağmen hoşgeldin mesajları geliyordu. Kendi kendime benim bu kadar sevenim varmıydı, diyordum.

Sonra arkadaşımla, Meteroit 1 - Yıldırım 2 tılsım takası yaptık. Alıcağım olmamasına rağmen sığınaklara girdim. Kenan'a doğru hızla ilerliyorduk..

Önümüze Motorin çıktı. Ayağımızın altında dolanmaması için kestik.

Daha sonra Motorin'in ordan Kenan' a kadar tüm Fedaileri topladım. Yakalasalar Allah Kerim.

Normalde 2 slotu zor toplayan ben, tüm slotları toplamıştım.
Fedaileri yere sermemizin ardından Kenan'a sıra gelmişti. Şifacı arkadaşımızın direnci ve içtiğim iksir sayesinde, Kenan'ın saldırıları işe yaramıyordu ve çabucak yere seriverdik.

Sonrasında Büyük Hol bölgesine gitmeye karar verdim. BB 2 tılsımı için para biriktirmem gerekiyordu.

Önceden yaptığım yetenek dağılımları Yıldırım 2 tılsımı ile tam olarak iyi bir şekilde kullanılamıyordu. Yetenek sıfırlamaya karar verdim. Loncam olmadığı için Er Meydanına gidip F4 çekiyordum.
Yetenek dağılımını yapıp çabucak Meteor Bölgesi, ardından Büyük Hol'e gittim.Arkadaşlarla toplanıp ırklara doğru gittik. 3 kişi, ırkları çok seri bir şekilde yere seriyorduk.

Reçeteler ve değersiz tılsımlar..

Saate kadar ulaşmıştık. Saatin Lodoslarla dolu olduğunu düşününce geri döndük. Dönerken de kalkan ırklar tarafından öldürülmüştük.
Meğerse, saatte arz arkadaşlarımız varmış. :|
Gruptaki arkadaşların çıkması sonucunda tek başıma ırklarda dolanmaya karar verdim. Tren yolunda ilerliyordum.

Tren yolunun sonundaki Arz-Lodos Klan Delilerinin kendi yöntemimle kesimini ve ırklarda nasıl dolancağını bilmeyen arkadaşlar için video aldım.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lxWWg2c ... e=youtu.be[/youtube]
Ardından, Gazap 1 2 tılsımını değerli abilerimden birine sattım. Abimle biraz sohbet ettim.

Arz klanına alışmam pek de uzun sürmemişti, klan mensuplarının sıcak kanlılığı sayesinde çabucak alıştım, bunun üstüne şifacı karakterimide Arz yapmıştım.
Tarih:01.03.2014
Oyuna büyücüm ile girdim. Arz klanına gireli 2 gün olmasına rağmen hoşgeldin mesajları geliyordu. Kendi kendime benim bu kadar sevenim varmıydı, diyordum.

Sonra arkadaşımla, Meteroit 1 - Yıldırım 2 tılsım takası yaptık. Alıcağım olmamasına rağmen sığınaklara girdim. Kenan'a doğru hızla ilerliyorduk..

Önümüze Motorin çıktı. Ayağımızın altında dolanmaması için kestik.

Daha sonra Motorin'in ordan Kenan' a kadar tüm Fedaileri topladım. Yakalasalar Allah Kerim.

Normalde 2 slotu zor toplayan ben, tüm slotları toplamıştım.

Sonrasında Büyük Hol bölgesine gitmeye karar verdim. BB 2 tılsımı için para biriktirmem gerekiyordu.

Önceden yaptığım yetenek dağılımları Yıldırım 2 tılsımı ile tam olarak iyi bir şekilde kullanılamıyordu. Yetenek sıfırlamaya karar verdim. Loncam olmadığı için Er Meydanına gidip F4 çekiyordum.
Yetenek dağılımını yapıp çabucak Meteor Bölgesi, ardından Büyük Hol'e gittim.Arkadaşlarla toplanıp ırklara doğru gittik. 3 kişi, ırkları çok seri bir şekilde yere seriyorduk.

Reçeteler ve değersiz tılsımlar..

Saate kadar ulaşmıştık. Saatin Lodoslarla dolu olduğunu düşününce geri döndük. Dönerken de kalkan ırklar tarafından öldürülmüştük.
Gruptaki arkadaşların çıkması sonucunda tek başıma ırklarda dolanmaya karar verdim. Tren yolunda ilerliyordum.

Tren yolunun sonundaki Arz-Lodos Klan Delilerinin kendi yöntemimle kesimini ve ırklarda nasıl dolancağını bilmeyen arkadaşlar için video aldım.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lxWWg2c ... e=youtu.be[/youtube]
Ardından, Gazap 1 2 tılsımını değerli abilerimden birine sattım. Abimle biraz sohbet ettim.

Arz klanına alışmam pek de uzun sürmemişti, klan mensuplarının sıcak kanlılığı sayesinde çabucak alıştım, bunun üstüne şifacı karakterimide Arz yapmıştım.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Sunucu:Beyazköşk
Tarih:02.03.2014
Saat: 4.00 civarı;
Oyuna şifacım ile giriş yaptım. Karakterimi Büyük Hol'de bırakmıştım. Kimsenin olmamasını fırsat bilip madenleri topluyordum.

Sonra ırklara şifa arayan birine rastladım. Grup kurduk, Saklı Irklara doğru gittik.

Saatin boş olmasını değerlendirip orada kasmaya başladık.

Reçete ve tılsımdan başka hiç birşey düşmüyordu. Bu durum sinirime gitmeye başladı. :evil:

Saatteki slotları ayırdık, yerlerimize yerleştik. Tanklık görevini ben üstleniyordum.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-1wxJPl ... e=youtu.be[/youtube]
Ne yazık ki "Xenotim" elde edememiştim. Uykumun gelmesi ile birlikte oyundan çıktım.
Saat: 13.00 civarı;
Biraz uyuduktan sonra büyücüme girdim. Girer girmez, Eray abim gruba davet etti.

Saate doğru ilerlemeye başladık. Bu sırada kaşınan Lodosları kesiyorduk. :twisted:

Saatte Lodosların olduğunu öğrendik. Hazırlıklarımızı gerçekleştirip Lodoslara saldırdık.

Saldırımız başarılı olmuştu, Saat'i kaptık.

Bir süre sonra, Çemberlitaş'a gitmeye karar verdik. Arkadaşımdan "Meteroit 1" tılsımı almam ve grubun tamamlanmasıyla birlikte girdik.

Önümüze çıkan bütün düşmanları yere seriyorduk.

Stuart Efendi'ye vardık. Varmamız ile yere sermemiz bir oldu.

Ardından, Semiha hanıma vardık. Güçlü saldırılarımıza dayanamayıp, Gaffar bey'in yanına kaçtı.

Korkak Semiha'yı, Gaffar bey'in gözleri önünde yere serdik.

Gaffar bey buna çok sinirlenmişti. Saldırılarını dahada arttırmaya ve güçlendirmeye başladı. Fakat onun sonuda Semiha'dan farklı olmadı.

Çantayı açarken "Cehennem Asa" düşmesini umuyordum. Malesef umduğum olmadı, çantadan "Hidrojen" çıktı. Sadece madalya olmasından iyidir diyerek kendimi avuttum. :roll:
"Çemberlitaş" bölgesinden çıktıktan sonra, kendimi nefes kesici klan savaşlarının arasında buldum.

Sanırım fazla ileri gitmiştim. :lol:

Oracıkta yere seriliverdim.
Bu kadar aksiyon yeter sanırım dedim ve Arz kale'de oturup arkadaşlarımla muhabbet ettim.
Tarih:02.03.2014
Saat: 4.00 civarı;
Oyuna şifacım ile giriş yaptım. Karakterimi Büyük Hol'de bırakmıştım. Kimsenin olmamasını fırsat bilip madenleri topluyordum.

Sonra ırklara şifa arayan birine rastladım. Grup kurduk, Saklı Irklara doğru gittik.

Saatin boş olmasını değerlendirip orada kasmaya başladık.

Reçete ve tılsımdan başka hiç birşey düşmüyordu. Bu durum sinirime gitmeye başladı. :evil:

Saatteki slotları ayırdık, yerlerimize yerleştik. Tanklık görevini ben üstleniyordum.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-1wxJPl ... e=youtu.be[/youtube]
Ne yazık ki "Xenotim" elde edememiştim. Uykumun gelmesi ile birlikte oyundan çıktım.
Saat: 13.00 civarı;
Biraz uyuduktan sonra büyücüme girdim. Girer girmez, Eray abim gruba davet etti.

Saate doğru ilerlemeye başladık. Bu sırada kaşınan Lodosları kesiyorduk. :twisted:

Saatte Lodosların olduğunu öğrendik. Hazırlıklarımızı gerçekleştirip Lodoslara saldırdık.

Saldırımız başarılı olmuştu, Saat'i kaptık.

Bir süre sonra, Çemberlitaş'a gitmeye karar verdik. Arkadaşımdan "Meteroit 1" tılsımı almam ve grubun tamamlanmasıyla birlikte girdik.

Önümüze çıkan bütün düşmanları yere seriyorduk.

Stuart Efendi'ye vardık. Varmamız ile yere sermemiz bir oldu.

Ardından, Semiha hanıma vardık. Güçlü saldırılarımıza dayanamayıp, Gaffar bey'in yanına kaçtı.

Korkak Semiha'yı, Gaffar bey'in gözleri önünde yere serdik.

Gaffar bey buna çok sinirlenmişti. Saldırılarını dahada arttırmaya ve güçlendirmeye başladı. Fakat onun sonuda Semiha'dan farklı olmadı.

Çantayı açarken "Cehennem Asa" düşmesini umuyordum. Malesef umduğum olmadı, çantadan "Hidrojen" çıktı. Sadece madalya olmasından iyidir diyerek kendimi avuttum. :roll:
"Çemberlitaş" bölgesinden çıktıktan sonra, kendimi nefes kesici klan savaşlarının arasında buldum.

Sanırım fazla ileri gitmiştim. :lol:

Oracıkta yere seriliverdim.
En son KRABBY tarafından 02 Mar 2014 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenleme yapıldı.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenleme yapıldı.
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Ya 3 cü resimdeki 48 seviyeye bari konslamasaydınız. Görende Gaffar kesiyorsunuz sanıcak :mrgreen:Symbian yazdı:Küçük tünellere doğru yol aldım. Hem klan parası kasmak, hem de maden çekmek için. 2 büyücü dağıtıyorduk ortalığı.![]()
Arkadaş diğer çarına klan parası lazım olduğunu söyledi. Diğer çarına geçti. Tekrardan dağıtmaya devam ettik.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Acımak yok.METANET yazdı:Ya 3 cü resimdeki 48 seviyeye bari konslamasaydınız. Görende Gaffar kesiyorsunuz sanıcak :mrgreen:Symbian yazdı:Küçük tünellere doğru yol aldım. Hem klan parası kasmak, hem de maden çekmek için. 2 büyücü dağıtıyorduk ortalığı.![]()
Arkadaş diğer çarına klan parası lazım olduğunu söyledi. Diğer çarına geçti. Tekrardan dağıtmaya devam ettik.
- Trjoker
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Evlad-ı Fatihan
Güzel yazıyosun kardeş beğendim takipteyim.
Bana babamdan kalan en büyük miras GALATASARAY
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Çok teşekkür ederim, takipçilerim benim için değerliler..Trjoker yazdı:Güzel yazıyosun kardeş beğendim takipteyim.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Okuyucularımın bilgisine,
Derslerimin yoğunluğundan dolayı günlüğüme bir süre ara veriyorum. Eskisi kadar sık olmasada yazmaya çalışacağım.
Derslerimin yoğunluğundan dolayı günlüğüme bir süre ara veriyorum. Eskisi kadar sık olmasada yazmaya çalışacağım.
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Arz olmak sana yaramış.
Günlüklerini video klipleri ile desteklemen ilgi çekici olmuş. Desrlerinde başarılar Symbian, devamını merakla bekliyor olacağım.
Başarılar.
Arz olmak sana yaramış.
Başarılar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Düşündümde, sadece 1 tane birinci olacaktı ve o ben olamadım. Sağlık olsun bu günlüğümün asıl amacı yarışmaya katılmak değil, okuyucularıma oyun hakkında bir nebze yardımcı olmaktı. Yarışmada birinci olmamamın önemi yok. Yılmadan yoluma devam edeceğim..Altunbas yazdı:Merhaba,
Arz olmak sana yaramış.Günlüklerini video klipleri ile desteklemen ilgi çekici olmuş. Desrlerinde başarılar Symbian, devamını merakla bekliyor olacağım.
Başarılar.