Symbian'ın Günlüğü-Beyazköşk

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: Symbian'ın Günlüğü-Beyazköşk

Mesaj gönderen Symbian »

Suiiuris yazdı:özellikle videolar çok güzel olmuş ellerine sağlık ;) Stu da videonu sabote etmeye çalışmışım sanırım ama başaramamışım galiba :mrgreen: :mrgreen:
Emeline ulaşamadın. :twisted: Değerli yorumun için teşekkürler... :)
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Symbian »

Sunucu:Beyazköşk
Karakter Adı:Symbian/ISaKıNCaLıI
Tarih:01.03.2014

Oyuna büyücüm ile girdim. Arz klanına gireli 2 gün olmasına rağmen hoşgeldin mesajları geliyordu. Kendi kendime benim bu kadar sevenim varmıydı, diyordum. :)

Resim

Sonra arkadaşımla, Meteroit 1 - Yıldırım 2 tılsım takası yaptık. Alıcağım olmamasına rağmen sığınaklara girdim. Kenan'a doğru hızla ilerliyorduk..

Resim

Resim

Önümüze Motorin çıktı. Ayağımızın altında dolanmaması için kestik.

Resim

Daha sonra Motorin'in ordan Kenan' a kadar tüm Fedaileri topladım. Yakalasalar Allah Kerim. :D

Resim

Normalde 2 slotu zor toplayan ben, tüm slotları toplamıştım. ;) Fedaileri yere sermemizin ardından Kenan'a sıra gelmişti. Şifacı arkadaşımızın direnci ve içtiğim iksir sayesinde, Kenan'ın saldırıları işe yaramıyordu ve çabucak yere seriverdik. 8-)

Resim

Resim

Sonrasında Büyük Hol bölgesine gitmeye karar verdim. BB 2 tılsımı için para biriktirmem gerekiyordu.

Resim

Önceden yaptığım yetenek dağılımları Yıldırım 2 tılsımı ile tam olarak iyi bir şekilde kullanılamıyordu. Yetenek sıfırlamaya karar verdim. Loncam olmadığı için Er Meydanına gidip F4 çekiyordum.

Yetenek dağılımını yapıp çabucak Meteor Bölgesi, ardından Büyük Hol'e gittim.Arkadaşlarla toplanıp ırklara doğru gittik. 3 kişi, ırkları çok seri bir şekilde yere seriyorduk.

Resim

Reçeteler ve değersiz tılsımlar..

Resim

Resim

Resim

Saate kadar ulaşmıştık. Saatin Lodoslarla dolu olduğunu düşününce geri döndük. Dönerken de kalkan ırklar tarafından öldürülmüştük. :( Meğerse, saatte arz arkadaşlarımız varmış. :|

Gruptaki arkadaşların çıkması sonucunda tek başıma ırklarda dolanmaya karar verdim. Tren yolunda ilerliyordum.

Resim

Tren yolunun sonundaki Arz-Lodos Klan Delilerinin kendi yöntemimle kesimini ve ırklarda nasıl dolancağını bilmeyen arkadaşlar için video aldım.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lxWWg2c ... e=youtu.be[/youtube]

Ardından, Gazap 1 2 tılsımını değerli abilerimden birine sattım. Abimle biraz sohbet ettim.

Resim

Resim

Arz klanına alışmam pek de uzun sürmemişti, klan mensuplarının sıcak kanlılığı sayesinde çabucak alıştım, bunun üstüne şifacı karakterimide Arz yapmıştım.

Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Symbian »

Sunucu:Beyazköşk
Karakter Adı:Symbian/ISaKıNCaLıI
Tarih:02.03.2014

Saat: 4.00 civarı;

Oyuna şifacım ile giriş yaptım. Karakterimi Büyük Hol'de bırakmıştım. Kimsenin olmamasını fırsat bilip madenleri topluyordum.

Resim

Sonra ırklara şifa arayan birine rastladım. Grup kurduk, Saklı Irklara doğru gittik.

Resim

Resim

Saatin boş olmasını değerlendirip orada kasmaya başladık.

Resim

Reçete ve tılsımdan başka hiç birşey düşmüyordu. Bu durum sinirime gitmeye başladı. :evil:

Resim

Saatteki slotları ayırdık, yerlerimize yerleştik. Tanklık görevini ben üstleniyordum. 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-1wxJPl ... e=youtu.be[/youtube]

Ne yazık ki "Xenotim" elde edememiştim. Uykumun gelmesi ile birlikte oyundan çıktım.

Saat: 13.00 civarı;

Biraz uyuduktan sonra büyücüme girdim. Girer girmez, Eray abim gruba davet etti.

Resim

Saate doğru ilerlemeye başladık. Bu sırada kaşınan Lodosları kesiyorduk. :twisted:

Resim

Resim

Resim

Saatte Lodosların olduğunu öğrendik. Hazırlıklarımızı gerçekleştirip Lodoslara saldırdık.

Resim

Saldırımız başarılı olmuştu, Saat'i kaptık. 8-)

Resim

Resim

Bir süre sonra, Çemberlitaş'a gitmeye karar verdik. Arkadaşımdan "Meteroit 1" tılsımı almam ve grubun tamamlanmasıyla birlikte girdik.

Resim

Önümüze çıkan bütün düşmanları yere seriyorduk.

Resim

Resim

Stuart Efendi'ye vardık. Varmamız ile yere sermemiz bir oldu. :D

Resim

Ardından, Semiha hanıma vardık. Güçlü saldırılarımıza dayanamayıp, Gaffar bey'in yanına kaçtı.

Resim

Korkak Semiha'yı, Gaffar bey'in gözleri önünde yere serdik.

Resim

Gaffar bey buna çok sinirlenmişti. Saldırılarını dahada arttırmaya ve güçlendirmeye başladı. Fakat onun sonuda Semiha'dan farklı olmadı.

Resim

Çantayı açarken "Cehennem Asa" düşmesini umuyordum. Malesef umduğum olmadı, çantadan "Hidrojen" çıktı. Sadece madalya olmasından iyidir diyerek kendimi avuttum. :roll:

"Çemberlitaş" bölgesinden çıktıktan sonra, kendimi nefes kesici klan savaşlarının arasında buldum.

Resim

Sanırım fazla ileri gitmiştim. :lol:

Resim

Resim

Oracıkta yere seriliverdim. :cry: Bu kadar aksiyon yeter sanırım dedim ve Arz kale'de oturup arkadaşlarımla muhabbet ettim. :)
En son KRABBY tarafından 02 Mar 2014 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenleme yapıldı.
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Symbian yazdı:Küçük tünellere doğru yol aldım. Hem klan parası kasmak, hem de maden çekmek için. 2 büyücü dağıtıyorduk ortalığı. 8-)

Resim

Resim

Arkadaş diğer çarına klan parası lazım olduğunu söyledi. Diğer çarına geçti. Tekrardan dağıtmaya devam ettik.

Resim

Resim
Ya 3 cü resimdeki 48 seviyeye bari konslamasaydınız. Görende Gaffar kesiyorsunuz sanıcak :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Symbian »

METANET yazdı:
Symbian yazdı:Küçük tünellere doğru yol aldım. Hem klan parası kasmak, hem de maden çekmek için. 2 büyücü dağıtıyorduk ortalığı. 8-)

Resim

Resim

Arkadaş diğer çarına klan parası lazım olduğunu söyledi. Diğer çarına geçti. Tekrardan dağıtmaya devam ettik.

Resim

Resim
Ya 3 cü resimdeki 48 seviyeye bari konslamasaydınız. Görende Gaffar kesiyorsunuz sanıcak :mrgreen:
Acımak yok. 8-)
Kullanıcı avatarı
Trjoker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Evlad-ı Fatihan

Mesaj gönderen Trjoker »

Güzel yazıyosun kardeş beğendim takipteyim.
Bana babamdan kalan en büyük miras GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Symbian »

Trjoker yazdı:Güzel yazıyosun kardeş beğendim takipteyim.
Çok teşekkür ederim, takipçilerim benim için değerliler.. :)
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Symbian »

Okuyucularımın bilgisine,

Derslerimin yoğunluğundan dolayı günlüğüme bir süre ara veriyorum. Eskisi kadar sık olmasada yazmaya çalışacağım.
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba,

Arz olmak sana yaramış. 8-) Günlüklerini video klipleri ile desteklemen ilgi çekici olmuş. Desrlerinde başarılar Symbian, devamını merakla bekliyor olacağım.

Başarılar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Symbian »

Altunbas yazdı:Merhaba,

Arz olmak sana yaramış. 8-) Günlüklerini video klipleri ile desteklemen ilgi çekici olmuş. Desrlerinde başarılar Symbian, devamını merakla bekliyor olacağım.

Başarılar.
Düşündümde, sadece 1 tane birinci olacaktı ve o ben olamadım. Sağlık olsun bu günlüğümün asıl amacı yarışmaya katılmak değil, okuyucularıma oyun hakkında bir nebze yardımcı olmaktı. Yarışmada birinci olmamamın önemi yok. Yılmadan yoluma devam edeceğim.. 8-) Yorumun için teşekkürler.

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön