ParduS yazdı:Sa öncelikle konuya acıklık getiriyim
ilk büyücü turnuvasına anıl abinin yanında girdim yağız abinin üyelik teydi camondate di herhalde yanlıssa afola
büyücüde eldiven kolye nede iyi bir item yoktu yağız abi yemeğe davetli olduğu için itemlerini ark vermiş
BismilAllah dedim girdim ilk sağlam rakipleri indirmek yerine bir taktik tasarladım kafama hemen onu yaptım baktım rakipler ban dalcıcak aslan küremi cıakrdım. sonrasında anıl abi kaldıydı tek bir baktım anıl abi yerde küre kesmiş
savaşcı turnuvasında meteorda bekleyirodum kadabyı modundaydım bir baktım herkez gitti ben ve ecrin kalmısız
itiriaz ettik bir daha oldu
onuda Pardus adlı karakterim le kazandım.
furkan girdiğine bir sey demem ama izinsiz girmen hosuma gitmedi söliyim
saygılarımla
Pardus...
abi acil olmasa girmezdim çok pardon.sadece birşey söylemem gerekiyodu bende de plus olmadığından düşündüm sen varsın diye yaptım.kusura bakma hem ben 50 den fazla adaçağı çekmeme rağmen 1 tane sürgün çıkmadı sende 6 kere çektim 4 tane çıktı:D girmişken yararım olsun dedim Allah kabul etti duamı:D
Tarky yazdı:Malesef etkinliğin olduğu akşam işlerim vardı ama ibo sağolsun beni gayet iyi temsil etmiş Resimlerden gördüğüm kadarıyla herkes eğlenmiş. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere
Sen parmağın O etkinliği Kaldırmaz Puaa xD Güzel Di Ve Cok Eğlendik xD Biraz Az Kişi Vardı Ama Dostlarımızla Arenada Olmak Güzeldi xD
Tarky yazdı:Malesef etkinliğin olduğu akşam işlerim vardı ama ibo sağolsun beni gayet iyi temsil etmiş Resimlerden gördüğüm kadarıyla herkes eğlenmiş. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere
Sen parmağın O etkinliği Kaldırmaz Puaa xD Güzel Di Ve Cok Eğlendik xD Biraz Az Kişi Vardı Ama Dostlarımızla Arenada Olmak Güzeldi xD