'' Fazla Resim Almak Aklıma Gelmedi Hediye Alırken Print Aklıma Geldi
İtem Diye Bişey Yok Bizim En iyi İtemimiz Dostluktur..Herzamanki Gibi Yine Dostluk Kazandı..
Sayımız Azdı 12 Savaşcı 15 büyücü 7 şifa Vardır Sanırım...fenomen yazdı:sızın etkınlıkte kaç kısı vardı
Sohbet Güzeldi Aslın Cıkmak İstemedim Erdoğan beyde '' Sizi Şöle Alalım Dedi '' Halbuki Ben orayı Cok SEvmiştimErdogan yazdı:Ölü yakalanmışız
Sonraki etkinliklerde görüşmek dileğiyle.
[GM]Erdoğan
Yanki Benimde Aklıma Sonradan geldi valla Yoksa Baya Resim Cekerdim.. Ki Kimse Almamış FotoTetiK yazdı:Valla bende foto almak isterdimde kendime gelene kadsar ölmüştüm..
Cok Saol Adamım.. Beni Biliyorsun ama İteminde Değilimlekerxfatih yazdı:o tür itemlerin senden başkasında olmasını istemezdim zaten adamım hak etmişsindir sen mutlaka onu tebrikler Mujukaa
Saol Alpcim Önemli Olanda O zaten .Fantomx yazdı:Tebrik ederim Anıl.
Başarılarının devamını diliyorum.
Alp
Oyunu kazanan kim olursa olsun.
Önemli olan hala dost kalabilmek
Büyücüler Alındı İlk kanka Alem Bana Vurdu ŞaşkınımwoLveRiNe yazdı:Helall be Kankama yakışır xD
birdahaki Anka oyunlarında Görüşmek üzere..!!! Kanka demek bende büyücü çarında olsam 3 dalda da Enfectioon olacaktı xD
İbocum Teşşekkür ederim xDParduS yazdı:Hele sükür campionben foto alamıyordum maluk pc antika
dediğin doğru abi en iyi item dosluk .. bir dahaki ölüm oyununda basarılar...