bu bir oyunsa oyununuzu adam gibi oynayında sağa sola çemkirip ben abiyim 6 7 sene burdaydım ayakları yapmayın bize ayrıca loncanızda barındırdıgınız adamlara dikkat edin derimxRapismylife yazdı:Ankadakii halim mi sadece gülüyorum sanaaVoYaGE yazdı:Bunu diyecek son kişi sen olmalısınAnkadaki halinide E.ödeki son klan savaşındaki olayınıda biraz göz önüne getir TILSIM dilenmek senin işin yana yana kıvranmanda ayrı bir gülünç dediğim gibi tarafsız bir grup veya kişiler özellikle senin ve lodostakilerin yalama fonksiyonları çok tecrübeli bir şekilde geliştiğini söyliyemeden edemiyecem,ayrıca
yapan pembe kimliklerin benden uzak durmasına sevindim çünkü ne loncam ne de ben, etrafımdaki kişilerden TILSIM dilenmeyiz emeğimizle tek başımıza üretiriz bunu 2.yorumdaki kimliksiz şahıs belirtmiş.Kendinizle karıştırmayın kaldı ki eşya veya tılsım dilenenler buraya yorum atmazsa kendileri için daha hayırlısı olur.Benim bu konudaki amacım bizi tanımadan senin yaranın derinliğini dinleyip ön yargılı davranmalarıydı.Ve evet çok şükür kim,kimdir ne olduğu gayet açıkca biliniyor.
![]()
Beni sen değil yanına takıldığın kişilere sor Rohat olsun Sinan olsun Serhat olsun ahaa bu şahsiyet ismail bile bilir bnm nasıl biri olduğumu şu oyunda herkese iyiliğim dokunmuştur eyvallah birşey diyemem + tılsım olayına gelince benim yeteri kadar tılsımım var arz klanında kimsede m1 yokken bizde vardı herkes musti musti diye arkamızdan koşardı he noldu üstleri dizlince millet abii kesildi başımıza.. Ayriyeten örste takılırken koş belamando burda diyenn başkasımıydıı aceba bana
turnuva konusuna gelince en son karşılaşmadan haberim yoktu ve karekterde ben yoktum neyin ne olduğunu bilmiyorum amaa fazlasıylaa ağlamışın sadece bunu duydum seninlede fazla tartışmak istemem fazla ellerimi yoramam.. Karargah loncasında sevip saydığım insanlar var o yüzden onların hatrınaa sadece susarım hee hatam olduysa sende kusura bakma özür dilemesinide biliriz fazla uzatmaya gerek yok olayı alt tarafı bu bir oyun kalp kırmayada gerek yok
![]()
Oyun içi konuşmalar vs vs.
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Oyun içi konuşmalar vs vs.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Senin o iyilik dediğin menfaatçilikten öteye gitmemiş ha o yazdığın klavyedeki mecazi olarak ağzına aldığın o isimler ile kirletme kendin gibi kimsede m1 yokken bende vardı demişsin senin çevrendekiler yalvar yakar çağırıyorsa o senin sorunun bizim değil.Kaldı ki yine belirteyim çok şükür ki loncamız KİMSEYE YALVARMADAN KENDİ BAŞINA TILSIM ÜRETİM YAPABİLİYOR.Bir insanı heleki oyun üzerinden nasıl bir kafa yapısı var rahatlıkla anlayabilirsin çok kişiler tanıdım ailevi sorununu dahi karşındakini 1 senedir tanıdığı kişiye açabiliyorsa ordaki samimiyeti reel hayatında kolay kolay kuramaz.Ayrıca Belmando konusunu ben çoktan hallettim gerek oyun içi gerek oyun dışı gördüğün gibi oyunda dahi bulunamıyor demekki senden şerefliymiş. Klan savaşında ben yoktum demişsin charında fink atarken yusuf yusuf modunda dolanıyordun yada doğru artık chara kimin girip çıktığı dahi belli değil kimin elinde kimin neresinden çıkıyor bilinmiyor tek gerçek var ki ankadaki o tılsım için yalvarışların hala klan kanalında mavi renkli tonla hatırlanıyor.Ayrıca 1. klan savaşı sonucunda o sarf ettiğin hakaretli eforlardan sonra o kişilerden TILSIM dilenip burda bilgisi yokmuş gibi davranmasıda manidar herşeyden önce bir grubu temsil edip başkasından dilenmen çok acınası bir durum haklısın sana fazla vakit ayırdım klavyeyi kirlettim.xRapismylife yazdı:Ankadakii halim mi sadece gülüyorum sanaaVoYaGE yazdı:Bunu diyecek son kişi sen olmalısınAnkadaki halinide E.ödeki son klan savaşındaki olayınıda biraz göz önüne getir TILSIM dilenmek senin işin yana yana kıvranmanda ayrı bir gülünç dediğim gibi tarafsız bir grup veya kişiler özellikle senin ve lodostakilerin yalama fonksiyonları çok tecrübeli bir şekilde geliştiğini söyliyemeden edemiyecem,ayrıca
yapan pembe kimliklerin benden uzak durmasına sevindim çünkü ne loncam ne de ben, etrafımdaki kişilerden TILSIM dilenmeyiz emeğimizle tek başımıza üretiriz bunu 2.yorumdaki kimliksiz şahıs belirtmiş.Kendinizle karıştırmayın kaldı ki eşya veya tılsım dilenenler buraya yorum atmazsa kendileri için daha hayırlısı olur.Benim bu konudaki amacım bizi tanımadan senin yaranın derinliğini dinleyip ön yargılı davranmalarıydı.Ve evet çok şükür kim,kimdir ne olduğu gayet açıkca biliniyor.
![]()
Beni sen değil yanına takıldığın kişilere sor Rohat olsun Sinan olsun Serhat olsun ahaa bu şahsiyet ismail bile bilir bnm nasıl biri olduğumu şu oyunda herkese iyiliğim dokunmuştur eyvallah birşey diyemem + tılsım olayına gelince benim yeteri kadar tılsımım var arz klanında kimsede m1 yokken bizde vardı herkes musti musti diye arkamızdan koşardı he noldu üstleri dizlince millet abii kesildi başımıza.. Ayriyeten örste takılırken koş belamando burda diyenn başkasımıydıı aceba bana
turnuva konusuna gelince en son karşılaşmadan haberim yoktu ve karekterde ben yoktum neyin ne olduğunu bilmiyorum amaa fazlasıylaa ağlamışın sadece bunu duydum seninlede fazla tartışmak istemem fazla ellerimi yoramam.. Karargah loncasında sevip saydığım insanlar var o yüzden onların hatrınaa sadece susarım hee hatam olduysa sende kusura bakma özür dilemesinide biliriz fazla uzatmaya gerek yok olayı alt tarafı bu bir oyun kalp kırmayada gerek yok
![]()
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
Sen şimdi hangi turnuvadanda bahsediceksin belkide charda yine sen yoktun değil miVoYaGE yazdı:Senin o iyilik dediğin menfaatçilikten öteye gitmemiş ha o yazdığın klavyedeki mecazi olarak ağzına aldığın o isimler ile kirletme kendin gibi kimsede m1 yokken bende vardı demişsin senin çevrendekiler yalvar yakar çağırıyorsa o senin sorunun bizim değil.Kaldı ki yine belirteyim çok şükür ki loncamız KİMSEYE YALVARMADAN KENDİ BAŞINA TILSIM ÜRETİM YAPABİLİYOR.Bir insanı heleki oyun üzerinden nasıl bir kafa yapısı var rahatlıkla anlayabilirsin çok kişiler tanıdım ailevi sorununu dahi karşındakini 1 senedir tanıdığı kişiye açabiliyorsa ordaki samimiyeti reel hayatında kolay kolay kuramaz.Ayrıca Belmando konusunu ben çoktan hallettim gerek oyun içi gerek oyun dışı gördüğün gibi oyunda dahi bulunamıyor demekki senden şerefliymiş. Klan savaşında ben yoktum demişsin charında fink atarken yusuf yusuf modunda dolanıyordun yada doğru artık chara kimin girip çıktığı dahi belli değil kimin elinde kimin neresinden çıkıyor bilinmiyor tek gerçek var ki ankadaki o tılsım için yalvarışların hala klan kanalında mavi renkli tonla hatırlanıyor.Ayrıca 1. klan savaşı sonucunda o sarf ettiğin hakaretli eforlardan sonra o kişilerden TILSIM dilenip burda bilgisi yokmuş gibi davranmasıda manidar herşeyden önce bir grubu temsil edip başkasından dilenmen çok acınası bir durum haklısın sana fazla vakit ayırdım klavyeyi kirlettim.xRapismylife yazdı:Ankadakii halim mi sadece gülüyorum sanaaVoYaGE yazdı:Bunu diyecek son kişi sen olmalısınAnkadaki halinide E.ödeki son klan savaşındaki olayınıda biraz göz önüne getir TILSIM dilenmek senin işin yana yana kıvranmanda ayrı bir gülünç dediğim gibi tarafsız bir grup veya kişiler özellikle senin ve lodostakilerin yalama fonksiyonları çok tecrübeli bir şekilde geliştiğini söyliyemeden edemiyecem,ayrıca
![]()
![]()
viewtopic.php?f=34&t=110620
Tılsım alamadığın için kim bilir neler söyledin o tılsım istediğin kişiden, evet bilen herkes ne mal olduğunu biliyor yalvar yakar devam yada sen tabla seçmeye devam et.
DaRKxKNiGHT 2 1 WeSWaGeL
VoYaGE yazdı:Ben nickimi kimseden sakınmam çok şükür tanıdıklarım çok net iyi biliyor,ayrıca şifacımın nickide Acılıruffles ;Cezzar yazdı:Bakıyorumda Yine Ağlıyorsun VoyagE !
Karargah'a kini yok kimsenin karagahın kötü yönden isminin çıkması Sensin Bunu Oyun Biliyor MURMİLLO VoyagE GROLFİNDEL Hatırlatırım Hol geldiği Zaman Tılsım İçin Sağ veya Sol Örste Tek Ben Kasayım Diye Milleti Kesmen Yaratıklara Zihin atman öldürmen Vs.
Senin Lodoslara Bazı Arzlarada Gıcık Olduğunu Herkes Biliyor.
Senin Acın Büyük Evlat.
O Dediğin Kişiler Dünkü Klanda Atıştığın Kişiler İse Eğer O kişiler 6 7 senedir Bu Sunucudalar Senin Haberin Yok Tabi Bunlardan
Senin Yürüğün Yollarda Bizim Ayak İzlerimiz Hala Duruyor.
Misal Forum'daki Açtığın Konular Belirtiyor.
Senin Hesablarının Engellenmesi Konularının Kaldırılması Kilitlenmesi Eminönü Genel Sohbette Dolu !
Sinan'a Yazık Çok Yazık Senin Gibi Kendi İmkanları İle Türeyenleri Savunması Çok Yazık !
Eminönü Sunucusuna Nereden Geldiğin Kimin Geldiği Açık Ve Net Laflarına Dikkat et Yavrum
İyi Forumlar.
Nickin dahi belli dğeil kimin peçete imkanı ile ürediği belli ayrıca 6 7 yıllık oynuyor diyorsun hiçbirinin 39 dan kalan nicki yok kaldı ki o TILSIM dilenen fakirleri herkes çok net tanıyor daha düne kadar cebinde 50m dan fazla nakiti olmayan iyi arkadaş muhabbetine sohbet edip satacak birini bulduktan sonra kendini birşey sanması özellikle yüzüne bile bakılmazken kanka kanka diye çırpınıpşeklinde takılıp pembe kimlik neticesinde dolanan o 6 7 yılllık oyuncuların ne mal olduğunu çok net biliniyor.Benden kalan acınız çok büyük beni tanıyan lodoslarda çok net iyi bilir ben sağ veya sol örste kastığım zamanlarda bana dalmıyan veya ks atmayan birisini kesmedim sizin gibi oyun bilgisi 0 cahiller sağ örsten başka yerde kasamadığı için sürekli ya dalıyordunuz yada aç gibi slota sulanıyordunuz ee kesmekte farzdı ve neticesinde kestimde zırlıyarak gittiniz.Konuların kaldırılmasının tek sebebi sizin çekemeyip yine hakaret,küfüre başvurmanız sizin bu ağlayış zernenişlerinizin tek sebebi KARARGAH'tan ve benden kalan büyük yaranız ayrıca çok şükür ki loncamda kefil olup iki yüzlü 180 derece ters dönene kişiler yok sizin gibi bugün böyle konuşup yarın oyuna birşey geldiğinde kanka ayağı çekeceğinizi çok net iyi biliyorum.O çok saygı gösterdiğin 6 7 yıllık oyuncuların içinde bu pembe kimlikliği yapmadan önce benimle iyi geçinen sırf tılsım var diye şu konuşmaların geçtiğinide belirtmeden edemicem, '' kanka meteorit 2 II mi yoksa meteorit II mi sence hangisini önce basayim '' bu zat kendini iyi tanır.'' Tılsımları verebilirmisin çtye giricemde grup çok ezik '' yalvarışlar, sizin gibi aç sefilleri kuklacıda çok net tanıdım ciğerinizi biliyorum artık hani o 6 7 yıllık oyuncu diyorsun ya şuan e.ö de başından itibaren sürekli oynıyan 1 grup dahi zor çıkar neyin kafasını yaşıyorsun çoğunuz merandan özellikle merandan,tılsım,kuklacı ,b.köşk, sancaktan gelmesiniz ben bugüne kadar toplamda 4 sunucuda aktif oynadım sizin gibi ciğeri 5 para etmeyen çocukları çok net tanıdım o yüzden kendini kandırma boşuna o kanka ayakları çektiğin birgün başka ayak olur ortada sap gibi kalırsın.Sizin yaptığınız 2 sene iyi geçin hesabın şifresini 5 6 kişinin eline ver o an ki durumu kurtarsın karakterine geçsin yaratığı veya adamı kessin sonra vah itemlerim neden çalındı,sizin gibi açlar oldukça kendi imkanlarıyla üreyen bir lonca kurup sizi toplamak veya belirtmek herkesin yararına olacak ki çoğunuzun ne mal olduğunu çok şükür tarafsız bir grup veya kişiler biliyor o yüzden tabla seçmeye devam et ...
Sen Kendi Karekterini Çok Açık Ve Net Açıklamışsın
Şu Açtığın Konuda Ki Yorumlara Bakıp Anlayabilirsin
Sizin Klan Savaşında Kesilmeniz Açık Açık Koymuş Bunu Belirtiyorsun.
O Dediğin Kişiler Emin Ol Sana 1 Grub Değil 10 Grub Yine Çıkartırlar Ki
Sen Oyunu Biraz Takip Etsen Kimin Ne Olduğunu Bilirdin Büyük Holde Klansız Irk Kesemeye Devam Et Asalak !
Millete Demişsin Ciğeri 5 para Etmeyen Senin 1 kuruş Ediyor mu Lale ?
- IIIArMaGeDDoNIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Masters Of Darkness
Bazı arkadaşlarımız ''Lonca'' olayını çok yalnış anlamış loncadaki 1 kişiye laf edildi mi bütün loncayı ilgilendirir.Lonca iş hanı değil herkes nerden geldiğini iyi bilsin kimsenin annesinin kimsenin babasını vede kimsenin bacısının suçu yoktur.Diceksiniz küfür etti bu şimdide ders vermeye başlıyor evet ettim küfür yalanım yok önemli olan çıkardığın derstir.Bundan önce Karargah'ta değildim ve hiç sevmem şu loncaya laf atanları.Kimse yenilmez değildir bizleri yenilmez olarak görenler devam edebilirler yenilmez olarak görmeye çünkü biz bi aile oldukça yıkamıcağımız kimse yoktur yıkmayada devam edeceğiz.Konunun burda kapanmasını diliyorum herkesten saygı bekliyorum o küfür edendende burdan veya oyundan herkesten özür dilemesini ve erkek gibi kendi karakterinden sövsün abuk subuk çarlarla küfür etmekte neyin nesi biraz erkek olunda gerçek çarlarınızdan küfür edin.

Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
Senin gibi tipler lodosta çoğaldığı için vaktimi boşa harcayıp sağ örste sizi kesip zırlamanızı dinlememek için klansız olmayı tercih ettim, yine kendi emeğimle birşeyler yapabiliyorum.Klan savaşında kesilmemiz değil tarafların gerçek yüzünü görünce şaşırmamızdı,oyun olduğunu belirtip oyun için gerçek karakterini ezip geçen kişileri gördüğümüzden bu nasıl yahu dediğimiz için kısacası şaşırttınız.KARARGAH loncasına ben dahil olmadanda kpem attığını sen ve senin gibi çekemeyenlerde çok net iyi biliyor hatta 5 vs 6 sonrasında 6 vs 6 lık bir kpem videosu forumda dolaştı.Deyimleri,atasözleri bilmiyen bir cahile laf söylemekte ayrı bir duyguymuş.Hala nickini dahi yazamıcak kadar korkakmışsın demekki neler neler yalamışsın sizin özgüveninize gerçekten hayranım başka bir platformda böylemisin merak konusu ...Cezzar yazdı:
Sen Kendi Karekterini Çok Açık Ve Net Açıklamışsın
Şu Açtığın Konuda Ki Yorumlara Bakıp Anlayabilirsin
Sizin Klan Savaşında Kesilmeniz Açık Açık Koymuş Bunu Belirtiyorsun.
O Dediğin Kişiler Emin Ol Sana 1 Grub Değil 10 Grub Yine Çıkartırlar Ki
Sen Oyunu Biraz Takip Etsen Kimin Ne Olduğunu Bilirdin Büyük Holde Klansız Irk Kesemeye Devam Et Asalak !
Millete Demişsin Ciğeri 5 para Etmeyen Senin 1 kuruş Ediyor mu Lale ?
Karşılıklı hakaret söylemlerine dönüştüğünden konu kilitlenmiştir.