Merhaba;
Kimileri karakterine başkasını geçirip madalyonun iki yüzü gibi hareket edip bu saatten sonra işlemeyecek olan ünün peşinden koşsada bunlar gereksiz çabalar.Bizim yenilmez olduğumuzu düşünüp ona göre konuşan pembe kimlikli arkadaşlarada yapacak birşey yok.Bu laf atanlara bakıyorum geçmişten kalan KARARGAH acısı olduğunu görüyoruz aklı başında rakip bir grup vb bir topluluktan bu çalkantıyı duyamıyoruz çünkü sadece oyun içi rakip olarak oynadıkları için nitekim bizim hala kimseye kinimiz,nefretimiz yok ama bazı şeyleride unutmamak gerekir 1 inci klan savaşının öncesinde başlayan ve hala devam eden ağlama politikası işlemiş durumda ve devamda ediyor.Bugün hala en iyi büyücü,savaşçı ve şifacı benim kavgası yapılıyor.Bizden çıkıp kimse biz en iyisiyiz veya rakibimizi oyun içi küçümseme tavrı içine girmemiştir, sadece hak edeni yumruklayıp ruh taşından kaçırdıklarımız vardır.Söyliyecek kelime bulamayınca küfüre başvuranlarıda unutmadık ki bu küfür edenler açık açık sizden yaramız var pansuman yapın dercesine ağlıyorlar.Klan savaşındanda biraz bahsetmek lazım daha bundan 1 ay önce sülalesinde tek dişi kalmayacasıya küfür edenler TILSIM için birbirine yavşayıp kanka ayağı çekenler kendini ön plana atıp vs için hiç güvenmedikleri bir karakterde ödül için şekilden şekle girenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz.Benim şahsen gördüğüm nokta ise Çemberlitaş eklentisi geldiğinde içerde iyi sonuç alan bir grubun ağzının içine bakıp sonra işin nasıl olduğunu görüp arkasından küfür savurabiliyorsa varın siz düşünün olmayan kişiliğini, ben bunlara pembe kimlik diye nitelendiriyorum.Bu yazıyı yazmaktaki amacım bu tiplere kanıp başka sunucudan gelip bizi tanımadıkları halde boş boş yazıları yazılmasından dolayıydı.En önemlisi ise yine tekrar gibi olacak ama geçmişten kalan bir hezimete dayandığını rahatlıkla söyliyebilirim.Bizi hala yenilmez olarak görmeye devam arkadaşlarada yapacak birşeyimiz yok,6 kişilik ekip işini teke tek vs halinde nitelendirenleride anlamak güç neyse tabla seçmeye devam ...
Oyun içi konuşmalar vs vs.
Re: Oyun içi konuşmalar vs vs.
Bakıyorumda Yine Ağlıyorsun VoyagE !
Karargah'a kini yok kimsenin karagahın kötü yönden isminin çıkması Sensin Bunu Oyun Biliyor MURMİLLO VoyagE GROLFİNDEL Hatırlatırım Hol geldiği Zaman Tılsım İçin Sağ veya Sol Örste Tek Ben Kasayım Diye Milleti Kesmen Yaratıklara Zihin atman öldürmen Vs.
Senin Lodoslara Bazı Arzlarada Gıcık Olduğunu Herkes Biliyor.
Senin Acın Büyük Evlat.
O Dediğin Kişiler Dünkü Klanda Atıştığın Kişiler İse Eğer O kişiler 6 7 senedir Bu Sunucudalar Senin Haberin Yok Tabi Bunlardan
Senin Yürüğün Yollarda Bizim Ayak İzlerimiz Hala Duruyor.
Misal Forum'daki Açtığın Konular Belirtiyor.
Senin Hesablarının Engellenmesi Konularının Kaldırılması Kilitlenmesi Eminönü Genel Sohbette Dolu !
Sinan'a Yazık Çok Yazık Senin Gibi Kendi İmkanları İle Türeyenleri Savunması Çok Yazık !
Eminönü Sunucusuna Nereden Geldiğin Kimin Geldiği Açık Ve Net Laflarına Dikkat et Yavrum
İyi Forumlar.
Karargah'a kini yok kimsenin karagahın kötü yönden isminin çıkması Sensin Bunu Oyun Biliyor MURMİLLO VoyagE GROLFİNDEL Hatırlatırım Hol geldiği Zaman Tılsım İçin Sağ veya Sol Örste Tek Ben Kasayım Diye Milleti Kesmen Yaratıklara Zihin atman öldürmen Vs.
Senin Acın Büyük Evlat.
O Dediğin Kişiler Dünkü Klanda Atıştığın Kişiler İse Eğer O kişiler 6 7 senedir Bu Sunucudalar Senin Haberin Yok Tabi Bunlardan
Senin Hesablarının Engellenmesi Konularının Kaldırılması Kilitlenmesi Eminönü Genel Sohbette Dolu !
Sinan'a Yazık Çok Yazık Senin Gibi Kendi İmkanları İle Türeyenleri Savunması Çok Yazık !
Eminönü Sunucusuna Nereden Geldiğin Kimin Geldiği Açık Ve Net Laflarına Dikkat et Yavrum
İyi Forumlar.
+1Cezzar yazdı:Bakıyorumda Yine Ağlıyorsun VoyagE !
Senin Acın Büyük Evlat.
İyi Forumlar.
KissMyShoeS
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Ben nickimi kimseden sakınmam çok şükür tanıdıklarım çok net iyi biliyor,ayrıca şifacımın nickide Acılıruffles ;Cezzar yazdı:Bakıyorumda Yine Ağlıyorsun VoyagE !
Senin Acın Büyük Evlat.
İyi Forumlar.
Nickin dahi belli dğeil kimin peçete imkanı ile ürediği belli ayrıca 6 7 yıllık oynuyor diyorsun hiçbirinin 39 dan kalan nicki yok kaldı ki o TILSIM dilenen fakirleri herkes çok net tanıyor daha düne kadar cebinde 50m dan fazla nakiti olmayan iyi arkadaş muhabbetine sohbet edip satacak birini bulduktan sonra kendini birşey sanması özellikle yüzüne bile bakılmazken kanka kanka diye çırpınıp
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Cezzar yazdı:Bakıyorumda Yine Ağlıyorsun VoyagE !
Senin Acın Büyük Evlat.
İyi Forumlar.
Sağ örste daldın şu bu bunlar komik şeyler ks atmışsındır dalmıştır, sen ona daldığın için dalmıştır, en önemlisi de lodossundur dalmıştır, böyle komik şeyleri yazmayın.
Bugüne kadar şükür loncamızda ne bir hırsız ne bir küfürbaz ne bir kunduz barındırdık eh böyle olunca loncadaki herkesi savunmak yine bize düşer. İlk önce çevrendeki insanların kişiliklerine bak oyun için ne hallere düştüklerine bak sonra gel sen şöylesin böylesin de.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
- Cbfxbadici
- Salgın Koruyucusu
Çok uzun yazılar beyler insanın okuyasi gelmiyor iyi olan kazansın
EnerjSportHoll
XxREVİTxX
MaRRaY
Eren Mnkl
XxREVİTxX
MaRRaY
Eren Mnkl
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Klan savaşındanda biraz bahsetmek lazım daha bundan 1 ay önce sülalesinde tek dişi kalmayacasıya küfür edenler TILSIM için birbirine yavşayıp kanka ayağı çekenler kendini ön plana atıp vs için hiç güvenmedikleri bir karakterde ödül için şekilden şekle girenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz.
Bu konuda haklısın VoYaGe kimin ne olduğunu herkes biliyor biraz öz geçmişini araştırsalar ne mal olduğunu herkes bilir.. hee tılsım ayagınaa gelince onu diyenler şuan etrafında bunu unutma herkes kimin ne olduğunu biliyor..
İyi Forumlar
Bu konuda haklısın VoYaGe kimin ne olduğunu herkes biliyor biraz öz geçmişini araştırsalar ne mal olduğunu herkes bilir.. hee tılsım ayagınaa gelince onu diyenler şuan etrafında bunu unutma herkes kimin ne olduğunu biliyor..
İyi Forumlar
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
xRapismylife yazdı:Klan savaşındanda biraz bahsetmek lazım daha bundan 1 ay önce sülalesinde tek dişi kalmayacasıya küfür edenler TILSIM için birbirine yavşayıp kanka ayağı çekenler kendini ön plana atıp vs için hiç güvenmedikleri bir karakterde ödül için şekilden şekle girenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz.
İyi Forumlar![]()
Bunu diyecek son kişi sen olmalısın
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
darkkniqht1 yazdı:Ne kadarda güzel konuşuyo ya
İşin ilgincide artık nasıl bir travma yaşamışsa kendi yaptıklarını biz yapmışız gibi algılamasıda gerçekten garip
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Ankadakii halim mi sadece gülüyorum sanaaVoYaGE yazdı:Bunu diyecek son kişi sen olmalısınAnkadaki halinide E.ödeki son klan savaşındaki olayınıda biraz göz önüne getir TILSIM dilenmek senin işin yana yana kıvranmanda ayrı bir gülünç dediğim gibi tarafsız bir grup veya kişiler özellikle senin ve lodostakilerin yalama fonksiyonları çok tecrübeli bir şekilde geliştiğini söyliyemeden edemiyecem,ayrıca
yapan pembe kimliklerin benden uzak durmasına sevindim çünkü ne loncam ne de ben, etrafımdaki kişilerden TILSIM dilenmeyiz emeğimizle tek başımıza üretiriz bunu 2.yorumdaki kimliksiz şahıs belirtmiş.Kendinizle karıştırmayın kaldı ki eşya veya tılsım dilenenler buraya yorum atmazsa kendileri için daha hayırlısı olur.Benim bu konudaki amacım bizi tanımadan senin yaranın derinliğini dinleyip ön yargılı davranmalarıydı.Ve evet çok şükür kim,kimdir ne olduğu gayet açıkca biliniyor.