Oyun içi konuşmalar vs vs.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Oyun içi konuşmalar vs vs.

Mesaj gönderen VoYaGE »

Merhaba;

Kimileri karakterine başkasını geçirip madalyonun iki yüzü gibi hareket edip bu saatten sonra işlemeyecek olan ünün peşinden koşsada bunlar gereksiz çabalar.Bizim yenilmez olduğumuzu düşünüp ona göre konuşan pembe kimlikli arkadaşlarada yapacak birşey yok.Bu laf atanlara bakıyorum geçmişten kalan KARARGAH acısı olduğunu görüyoruz aklı başında rakip bir grup vb bir topluluktan bu çalkantıyı duyamıyoruz çünkü sadece oyun içi rakip olarak oynadıkları için nitekim bizim hala kimseye kinimiz,nefretimiz yok ama bazı şeyleride unutmamak gerekir 1 inci klan savaşının öncesinde başlayan ve hala devam eden ağlama politikası işlemiş durumda ve devamda ediyor.Bugün hala en iyi büyücü,savaşçı ve şifacı benim kavgası yapılıyor.Bizden çıkıp kimse biz en iyisiyiz veya rakibimizi oyun içi küçümseme tavrı içine girmemiştir, sadece hak edeni yumruklayıp ruh taşından kaçırdıklarımız vardır.Söyliyecek kelime bulamayınca küfüre başvuranlarıda unutmadık ki bu küfür edenler açık açık sizden yaramız var pansuman yapın dercesine ağlıyorlar.Klan savaşındanda biraz bahsetmek lazım daha bundan 1 ay önce sülalesinde tek dişi kalmayacasıya küfür edenler TILSIM için birbirine yavşayıp kanka ayağı çekenler kendini ön plana atıp vs için hiç güvenmedikleri bir karakterde ödül için şekilden şekle girenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz.Benim şahsen gördüğüm nokta ise Çemberlitaş eklentisi geldiğinde içerde iyi sonuç alan bir grubun ağzının içine bakıp sonra işin nasıl olduğunu görüp arkasından küfür savurabiliyorsa varın siz düşünün olmayan kişiliğini, ben bunlara pembe kimlik diye nitelendiriyorum.Bu yazıyı yazmaktaki amacım bu tiplere kanıp başka sunucudan gelip bizi tanımadıkları halde boş boş yazıları yazılmasından dolayıydı.En önemlisi ise yine tekrar gibi olacak ama geçmişten kalan bir hezimete dayandığını rahatlıkla söyliyebilirim.Bizi hala yenilmez olarak görmeye devam arkadaşlarada yapacak birşeyimiz yok,6 kişilik ekip işini teke tek vs halinde nitelendirenleride anlamak güç neyse tabla seçmeye devam ...
Cezzar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: Oyun içi konuşmalar vs vs.

Mesaj gönderen Cezzar »

Bakıyorumda Yine Ağlıyorsun VoyagE !
Karargah'a kini yok kimsenin karagahın kötü yönden isminin çıkması Sensin Bunu Oyun Biliyor MURMİLLO VoyagE GROLFİNDEL Hatırlatırım Hol geldiği Zaman Tılsım İçin Sağ veya Sol Örste Tek Ben Kasayım Diye Milleti Kesmen Yaratıklara Zihin atman öldürmen Vs.
Senin Lodoslara Bazı Arzlarada Gıcık Olduğunu Herkes Biliyor.
Senin Acın Büyük Evlat.
O Dediğin Kişiler Dünkü Klanda Atıştığın Kişiler İse Eğer O kişiler 6 7 senedir Bu Sunucudalar Senin Haberin Yok Tabi Bunlardan
Senin Yürüğün Yollarda Bizim Ayak İzlerimiz Hala Duruyor.
Misal Forum'daki Açtığın Konular Belirtiyor.
Senin Hesablarının Engellenmesi Konularının Kaldırılması Kilitlenmesi Eminönü Genel Sohbette Dolu !
Sinan'a Yazık Çok Yazık Senin Gibi Kendi İmkanları İle Türeyenleri Savunması Çok Yazık !
Eminönü Sunucusuna Nereden Geldiğin Kimin Geldiği Açık Ve Net Laflarına Dikkat et Yavrum
İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
mgm145
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mgm145 »

Cezzar yazdı:Bakıyorumda Yine Ağlıyorsun VoyagE !
Karargah'a kini yok kimsenin karagahın kötü yönden isminin çıkması Sensin Bunu Oyun Biliyor MURMİLLO VoyagE GROLFİNDEL Hatırlatırım Hol geldiği Zaman Tılsım İçin Sağ veya Sol Örste Tek Ben Kasayım Diye Milleti Kesmen Yaratıklara Zihin atman öldürmen Vs.
Senin Acın Büyük Evlat.
O Dediğin Kişiler Dünkü Klanda Atıştığın Kişiler İse Eğer O kişiler 6 7 senedir Bu Sunucudalar Senin Haberin Yok Tabi Bunlardan
Senin Hesablarının Engellenmesi Konularının Kaldırılması Kilitlenmesi Eminönü Genel Sohbette Dolu !
Sinan'a Yazık Çok Yazık Senin Gibi Kendi İmkanları İle Türeyenleri Savunması Çok Yazık !
Eminönü Sunucusuna Nereden Geldiğin Kimin Geldiği Açık Ve Net Laflarına Dikkat et Yavrum
İyi Forumlar.
+1
KissMyShoeS
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

Senin Acın Büyük Evlat.
İyi Forumlar.
Ben nickimi kimseden sakınmam çok şükür tanıdıklarım çok net iyi biliyor,ayrıca şifacımın nickide Acılıruffles ;

Nickin dahi belli dğeil kimin peçete imkanı ile ürediği belli ayrıca 6 7 yıllık oynuyor diyorsun hiçbirinin 39 dan kalan nicki yok kaldı ki o TILSIM dilenen fakirleri herkes çok net tanıyor daha düne kadar cebinde 50m dan fazla nakiti olmayan iyi arkadaş muhabbetine sohbet edip satacak birini bulduktan sonra kendini birşey sanması özellikle yüzüne bile bakılmazken kanka kanka diye çırpınıp <3 şeklinde takılıp pembe kimlik neticesinde dolanan o 6 7 yılllık oyuncuların ne mal olduğunu çok net biliniyor.Benden kalan acınız çok büyük beni tanıyan lodoslarda çok net iyi bilir ben sağ veya sol örste kastığım zamanlarda bana dalmıyan veya ks atmayan birisini kesmedim sizin gibi oyun bilgisi 0 cahiller sağ örsten başka yerde kasamadığı için sürekli ya dalıyordunuz yada aç gibi slota sulanıyordunuz ee kesmekte farzdı ve neticesinde kestimde zırlıyarak gittiniz.Konuların kaldırılmasının tek sebebi sizin çekemeyip yine hakaret,küfüre başvurmanız sizin bu ağlayış zernenişlerinizin tek sebebi KARARGAH'tan ve benden kalan büyük yaranız ayrıca çok şükür ki loncamda kefil olup iki yüzlü 180 derece ters dönene kişiler yok sizin gibi bugün böyle konuşup yarın oyuna birşey geldiğinde kanka ayağı çekeceğinizi çok net iyi biliyorum.O çok saygı gösterdiğin 6 7 yıllık oyuncuların içinde bu pembe kimlikliği yapmadan önce benimle iyi geçinen sırf tılsım var diye şu konuşmaların geçtiğinide belirtmeden edemicem, '' kanka meteorit 2 II mi yoksa meteorit II mi sence hangisini önce basayim '' bu zat kendini iyi tanır.'' Tılsımları verebilirmisin çtye giricemde grup çok ezik '' yalvarışlar, sizin gibi aç sefilleri kuklacıda çok net tanıdım ciğerinizi biliyorum artık hani o 6 7 yıllık oyuncu diyorsun ya şuan e.ö de başından itibaren sürekli oynıyan 1 grup dahi zor çıkar neyin kafasını yaşıyorsun çoğunuz merandan özellikle merandan,tılsım,kuklacı ,b.köşk, sancaktan gelmesiniz ben bugüne kadar toplamda 4 sunucuda aktif oynadım sizin gibi ciğeri 5 para etmeyen çocukları çok net tanıdım o yüzden kendini kandırma boşuna o kanka ayakları çektiğin birgün başka ayak olur ortada sap gibi kalırsın.Sizin yaptığınız 2 sene iyi geçin hesabın şifresini 5 6 kişinin eline ver o an ki durumu kurtarsın karakterine geçsin yaratığı veya adamı kessin sonra vah itemlerim neden çalındı,sizin gibi açlar oldukça kendi imkanlarıyla üreyen bir lonca kurup sizi toplamak veya belirtmek herkesin yararına olacak ki çoğunuzun ne mal olduğunu çok şükür tarafsız bir grup veya kişiler biliyor o yüzden tabla seçmeye devam et ...
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen devrimingunu »

Senin Acın Büyük Evlat.
İyi Forumlar.

Sağ örste daldın şu bu bunlar komik şeyler ks atmışsındır dalmıştır, sen ona daldığın için dalmıştır, en önemlisi de lodossundur dalmıştır, böyle komik şeyleri yazmayın.
Bugüne kadar şükür loncamızda ne bir hırsız ne bir küfürbaz ne bir kunduz barındırdık eh böyle olunca loncadaki herkesi savunmak yine bize düşer. İlk önce çevrendeki insanların kişiliklerine bak oyun için ne hallere düştüklerine bak sonra gel sen şöylesin böylesin de.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
Cbfxbadici
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Cbfxbadici »

Çok uzun yazılar beyler insanın okuyasi gelmiyor iyi olan kazansın :D
EnerjSportHoll
XxREVİTxX
MaRRaY

Eren Mnkl
Kullanıcı avatarı
xRapismylife
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xRapismylife »

Klan savaşındanda biraz bahsetmek lazım daha bundan 1 ay önce sülalesinde tek dişi kalmayacasıya küfür edenler TILSIM için birbirine yavşayıp kanka ayağı çekenler kendini ön plana atıp vs için hiç güvenmedikleri bir karakterde ödül için şekilden şekle girenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz.
Bu konuda haklısın VoYaGe kimin ne olduğunu herkes biliyor biraz öz geçmişini araştırsalar ne mal olduğunu herkes bilir.. hee tılsım ayagınaa gelince onu diyenler şuan etrafında bunu unutma herkes kimin ne olduğunu biliyor..
İyi Forumlar ;)
Resim
Resim
IIDanDıRLoPpII
IIRaPiSMYLiFeII
DontJazzMe
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

xRapismylife yazdı:Klan savaşındanda biraz bahsetmek lazım daha bundan 1 ay önce sülalesinde tek dişi kalmayacasıya küfür edenler TILSIM için birbirine yavşayıp kanka ayağı çekenler kendini ön plana atıp vs için hiç güvenmedikleri bir karakterde ödül için şekilden şekle girenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz.
Bu konuda haklısın VoYaGe kimin ne olduğunu herkes biliyor biraz öz geçmişini araştırsalar ne mal olduğunu herkes bilir.. hee tılsım ayagınaa gelince onu diyenler şuan etrafında bunu unutma herkes kimin ne olduğunu biliyor..
İyi Forumlar ;)

Bunu diyecek son kişi sen olmalısın :) Ankadaki halinide E.ödeki son klan savaşındaki olayınıda biraz göz önüne getir TILSIM dilenmek senin işin yana yana kıvranmanda ayrı bir gülünç dediğim gibi tarafsız bir grup veya kişiler özellikle senin ve lodostakilerin yalama fonksiyonları çok tecrübeli bir şekilde geliştiğini söyliyemeden edemiyecem,ayrıca <3 yapan pembe kimliklerin benden uzak durmasına sevindim çünkü ne loncam ne de ben, etrafımdaki kişilerden TILSIM dilenmeyiz emeğimizle tek başımıza üretiriz bunu 2.yorumdaki kimliksiz şahıs belirtmiş.Kendinizle karıştırmayın kaldı ki eşya veya tılsım dilenenler buraya yorum atmazsa kendileri için daha hayırlısı olur.Benim bu konudaki amacım bizi tanımadan senin yaranın derinliğini dinleyip ön yargılı davranmalarıydı.Ve evet çok şükür kim,kimdir ne olduğu gayet açıkca biliniyor.
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

darkkniqht1 yazdı:Ne kadarda güzel konuşuyo ya :D

İşin ilgincide artık nasıl bir travma yaşamışsa kendi yaptıklarını biz yapmışız gibi algılamasıda gerçekten garip :) Acil şifalar dilemekten başka yapacak birşeyimiz yok zira 10 krş verip o parayıda kirletmek istemem.
Kullanıcı avatarı
xRapismylife
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xRapismylife »

VoYaGE yazdı:Bunu diyecek son kişi sen olmalısın :) Ankadaki halinide E.ödeki son klan savaşındaki olayınıda biraz göz önüne getir TILSIM dilenmek senin işin yana yana kıvranmanda ayrı bir gülünç dediğim gibi tarafsız bir grup veya kişiler özellikle senin ve lodostakilerin yalama fonksiyonları çok tecrübeli bir şekilde geliştiğini söyliyemeden edemiyecem,ayrıca <3 yapan pembe kimliklerin benden uzak durmasına sevindim çünkü ne loncam ne de ben, etrafımdaki kişilerden TILSIM dilenmeyiz emeğimizle tek başımıza üretiriz bunu 2.yorumdaki kimliksiz şahıs belirtmiş.Kendinizle karıştırmayın kaldı ki eşya veya tılsım dilenenler buraya yorum atmazsa kendileri için daha hayırlısı olur.Benim bu konudaki amacım bizi tanımadan senin yaranın derinliğini dinleyip ön yargılı davranmalarıydı.Ve evet çok şükür kim,kimdir ne olduğu gayet açıkca biliniyor.
Ankadakii halim mi sadece gülüyorum sanaa =) =) Beni sen değil yanına takıldığın kişilere sor Rohat olsun Sinan olsun Serhat olsun ahaa bu şahsiyet ismail bile bilir bnm nasıl biri olduğumu şu oyunda herkese iyiliğim dokunmuştur eyvallah birşey diyemem + tılsım olayına gelince benim yeteri kadar tılsımım var arz klanında kimsede m1 yokken bizde vardı herkes musti musti diye arkamızdan koşardı he noldu üstleri dizlince millet abii kesildi başımıza.. Ayriyeten örste takılırken koş belamando burda diyenn başkasımıydıı aceba bana =) turnuva konusuna gelince en son karşılaşmadan haberim yoktu ve karekterde ben yoktum neyin ne olduğunu bilmiyorum amaa fazlasıylaa ağlamışın sadece bunu duydum seninlede fazla tartışmak istemem fazla ellerimi yoramam.. Karargah loncasında sevip saydığım insanlar var o yüzden onların hatrınaa sadece susarım hee hatam olduysa sende kusura bakma özür dilemesinide biliriz fazla uzatmaya gerek yok olayı alt tarafı bu bir oyun kalp kırmayada gerek yok ;)
Resim
Resim
IIDanDıRLoPpII
IIRaPiSMYLiFeII
DontJazzMe
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön