Destek Ekibi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Destek Ekibi ?

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

ARZLODOS yazdı:
kelemen yazdı:
ARZLODOS yazdı:
kelemen yazdı:Anlamadım biraz daha açıklar mısınız ?

Simdi bir telefonun var ve suan telefonun aktif ise aktif ve suan kullnıyon farzadiyorum.

01-Bir son iki rakamını değiştirmede saçmalıgıda nedir. (oyle bir uygulama varda benmi bilmiyom)

Biraz daha teknolojiye yaklaş bence ;)
Lahkesis yazdı:Oyun hesabınıza kayıtlı GSM numaranızı değiştirdiğiniz takdirde oyuna girmekte sorun yaşamazsınız. Ancak üyeliğinizle ilgili şifre hatırlatma, transfer onay kodu, vb. mesajlar tarafınıza ulaştırılamaz ve bu sebeple ileride yaşanabilecek güvenlik sorunlarında sıkıntı yaşarsınız.

Destek biriminin sizden isteyeceği güvenlik ve üyelik onaylama bilgileri ile hesabınızdaki karakterleri, değişen GSM numaranızla yeni bir hesap alarak bu hesaba aktarabilirsiniz. Konuyla ilgili Üyelik Sorunları bildirim tipinden başvuru yaparak hesap transferi talep edebilirsiniz. Size gönderilen formdaki bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurup destek birimine gönderirseniz size yardımcı olunur.
bunu anlamadısan benim anlattıklarımı anlasan yada analmamam bişi ifade etmez.
Telefon aktif ise yukardaki formun bir gecerliliği yok niyse onumuzdeki maçlara bakalım.

Arz Lodos Millete Sataşma :mrgreen: Konu Haddinden Fazlaca Uzamış Kilitlenmeli Bir De Eliniz Değmişken Şuna 1 Hafta Sus Verin
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ne diye sus verecekler onlar benim 100 yazımdan 25 kalkdıryorlar cıkıp neden kaldırdın kardeş diye cıgıtkanlık yapıyommu yok.

Ne oldu bizim hayvanseverler cemiyeti konu dışında oldugundan hayvan sevgisidemi rafamı kalkıyor acaba.
Demekki biz hayvan sever oalrak bir yazı yazalım karalama olmadan kimse görmesin aman bir karalma kampanyası varken populer olmusken bende şu 15-22 yaş grubuna yazamda görsün biizm çocuklarda bilinç altına kazınsın derler.

Danimarkada çocukalrın içinde zurafayı hemde 18 aylıkken aslanlara yem yapalım diye keserler neden aslanlar 2 yıllık zurafa etini yemiyorlarmış ondanmış da felan kimseden tık yok heheh siz bana bakmayın ellerim kasınmasın diye kalvyeye dokunuyorum.

Bana sus vermeyin silin beni haritadan pardon silin benim konularıma ben sessizliğin sesi olmamaya devam edem yok boyle degildin sıgırdık galiba iyice az uzak duram.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

ARZLODOS yazdı:Ne diye sus verecekler onlar benim 100 yazımdan 25 kalkdıryorlar cıkıp neden kaldırdın kardeş diye cıgıtkanlık yapıyommu yok.

Ne oldu bizim hayvanseverler cemiyeti konu dışında oldugundan hayvan sevgisidemi rafamı kalkıyor acaba.
Demekki biz hayvan sever oalrak bir yazı yazalım karalama olmadan kimse görmesin aman bir karalma kampanyası varken populer olmusken bende şu 15-22 yaş grubuna yazamda görsün biizm çocuklarda bilinç altına kazınsın derler.

Danimarkada çocukalrın içinde zurafayı hemde 18 aylıkken aslanlara yem yapalım diye keserler neden aslanlar 2 yıllık zurafa etini yemiyorlarmış ondanmış da felan kimseden tık yok heheh siz bana bakmayın ellerim kasınmasın diye kalvyeye dokunuyorum.

Bana sus vermeyin silin beni haritadan pardon silin benim konularıma ben sessizliğin sesi olmamaya devam edem yok boyle degildin sıgırdık galiba iyice az uzak duram.
:roll: Ne Alakasız Cevaplar Veriyorsun I dont understand you :D

Boş Teneke Misali Arz Lodos Emsali Forum Üyesi^^
-Boş Konuşma 50.000
-Saçmalama Kritiği 12.587
-Alakasız Cevaplar 350.000
-Alakasız Cevaplar 350.000
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

@DuMaNisTT

Arkdaşiın konusunu raydan cıkarma ah birde sen yazdıgını bilsedin yzdıgımdan bişiler anlardın neydeeeee...
Görmelik populazim ebayatcılarısınız.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

ARZLODOS yazdı:@DuMaNisTT

Arkdaşiın konusunu raydan cıkarma ah birde sen yazdıgını bilsedin yzdıgımdan bişiler anlardın neydeeeee...
Görmelik populazim ebayatcılarısınız.
Türkçe' yi Katlettin :roll: Neyse Bir Daha Sana Cevap Yazmam Böyle Kötü Bir Türkçe Konuşmamalısın Tavsiyem .

Konu Kilitlenmeli FY Kardeşler :)
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kelemen »

Dumanissssttt Yine atladı konulara :)
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Respirasyon »

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir, sormak istediğiniz yada aklınıza takılanlar varsa İletişim/Destek forumundan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön