Destek Ekibi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Destek Ekibi ?

Mesaj gönderen kelemen »

İyi günler,

Telefon numaramın son 2 hanesini değiştireceğim üyeliğimde değişme olur mu ? Karakterlerimi değişen numaraya aktarmalı mıyım ?

Destek Ekibine sordum cevap bekliyorum Sizlere de sormak istedim.

Keyifli Forumlar.
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Destek Ekibi ?

Mesaj gönderen Lahkesis »

Oyun hesabınıza kayıtlı GSM numaranızı değiştirdiğiniz takdirde oyuna girmekte sorun yaşamazsınız. Ancak üyeliğinizle ilgili şifre hatırlatma, transfer onay kodu, vb. mesajlar tarafınıza ulaştırılamaz ve bu sebeple ileride yaşanabilecek güvenlik sorunlarında sıkıntı yaşarsınız.

Destek biriminin sizden isteyeceği güvenlik ve üyelik onaylama bilgileri ile hesabınızdaki karakterleri, değişen GSM numaranızla yeni bir hesap alarak bu hesaba aktarabilirsiniz. Konuyla ilgili Üyelik Sorunları bildirim tipinden başvuru yaparak hesap transferi talep edebilirsiniz. Size gönderilen formdaki bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurup destek birimine gönderirseniz size yardımcı olunur.
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

Anlamadım biraz daha açıklar mısınız ?

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Selam
Biraz daha açık anlatıyım

Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:
(GSM numaranız kapandıysa yada Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız)

Burada ki formu doldurup desteğe yollamanız gerekmektedir ve tabi bunların doğru ve eksiksiz olması gerekiyor
Üyelik işlerine sobee baktığı için biraz zaman alabilir ama bilgileriniz eksiksiz ve doğru ise aktarım yapılacaktır
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

kelemen yazdı:Anlamadım biraz daha açıklar mısınız ?

Simdi bir telefonun var ve suan telefonun aktif ise aktif ve suan kullnıyon farzadiyorum.

01-Bir son iki rakamını değiştirmede saçmalıgıda nedir. (oyle bir uygulama varda benmi bilmiyom)
02-telefon suan aktif son 2 numarası değiştirecen telefon yeni bir hat olarak alacaksan önceki telefondaki karakterlerini dükkandan karakter aktarımı alacan ve aktaracaksın.
03-Telefon hattın kapanmadan destek yeni telefonuna aktarma yapayacaktır buda en erken 3 aydır. bazen 6-12 ayı bulan hatlarda var tabi değiştirme usulu olunca hemende kapatılablir oda en erken 15-20 gündür.
04-Hattı kapatılmamıs hiç bir kullnıcının hesabı başka bir telefon yada mail üyeliklerine aktarılmıyor tabi dayıları varsa.
05-Sen aktif olan bir bir telefon hattının son 2 rakamı nasıl alcan önceki hattını kapatılıp son 2 rakamı olan hattımı verecekler yada elinde oyle bir hat var ve ikiside aktif yada biri kullnıma açılmadı.
Önceki hattındaki karakterlerini beklemden karakter aktarımı ile aktarablirsin yeni hattına ama destek onceki hattın kapanmadan işlem yapmıyacaktır.

Kusura bakmada telefon aktifken bir mail hesabına aktarsanda bopyle fantezilere girmesen olmazmı.

Görende isme bağlı hesap alınıyor zannedecek.

Onceki hattın bir kullnıcı hesaptır senin kendi adına hattın değiştise yeni hat yeni hesaptır.
Kestirme yolu var karakter aktarımı alarak bir mail hesabına eger son 2 rakamı değişik olan hattın açıksa simdiden aktar.

Kusura bakma ağır olduda zati sen kendi ağzınla diyorsan son iki rakamın değiştirecegimden karakterlerimi aktarmalımıyım demişin dogru karar seninki.
Diger yontem hatları kapatılan hesaplar için onun içinde uzun bir süre bekletiyorlar.

Hattın kapatılsa bile şifresini unutmadıgın sürece ve bir başkasına vermediğin sürece oyuna sorunsuz girebilirsin sadece ceza gonderdinmi göremezsin birde şifreni unutursan o zaman alttaki arkaşın yontemini ve forum yoneticinin yontemleri gecerlidir ama suan aktif bir hesabın varsa karakterlerini simdiden sorunsuz aktar için rahat olsun.

Birde sana önemli bir not Dükkanda profil bilgilerini simdiden doldur hattın kapatılsa bile aktarmada zorluk cekmezsin.

Bu çok çok önemli.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

EYUNAL yazdı:Selam
Biraz daha açık anlatıyım

Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:
(GSM numaranız kapandıysa yada Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız)

Burada ki formu doldurup desteğe yollamanız gerekmektedir ve tabi bunların doğru ve eksiksiz olması gerekiyor
Üyelik işlerine sobee baktığı için biraz zaman alabilir ama bilgileriniz eksiksiz ve doğru ise aktarım yapılacaktır
Teşekkür ederim, ARZLODOS isimli kullanıcının anlattığından bir şey anlamadım :)

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

ARZLODOS yazdı:

Simdi bir telefonun var ve suan telefonun aktif ise aktif ve suan kullnıyon farzadiyorum.

01-Bir son iki rakamını değiştirmede saçmalıgıda nedir. (oyle bir uygulama varda benmi bilmiyom)

Biraz daha teknolojiye yaklaş bence ;)

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

kelemen yazdı:
ARZLODOS yazdı:

Biraz daha teknolojiye yaklaş bence ;)
Lahkesis yazdı:Oyun hesabınıza kayıtlı GSM numaranızı değiştirdiğiniz takdirde oyuna girmekte sorun yaşamazsınız. Ancak üyeliğinizle ilgili şifre hatırlatma, transfer onay kodu, vb. mesajlar tarafınıza ulaştırılamaz ve bu sebeple ileride yaşanabilecek güvenlik sorunlarında sıkıntı yaşarsınız.

Destek biriminin sizden isteyeceği güvenlik ve üyelik onaylama bilgileri ile hesabınızdaki karakterleri, değişen GSM numaranızla yeni bir hesap alarak bu hesaba aktarabilirsiniz. Konuyla ilgili Üyelik Sorunları bildirim tipinden başvuru yaparak hesap transferi talep edebilirsiniz. Size gönderilen formdaki bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurup destek birimine gönderirseniz size yardımcı olunur.
bunu anlamadısan benim anlattıklarımı anlasan yada analmamam bişi ifade etmez.
Telefon aktif ise yukardaki formun bir gecerliliği yok niyse onumuzdeki maçlara bakalım.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Numaran 54X ile başlıyorsa, istediğin zaman 12 TL karşılığında GSM numaranı değiştirebilirsin. Taahhütün bitmesine gerek bulunmuyor. Numara değişikliği işlemini hat yasal sahibi gerçekleştirebilir. Vodafone Cep Merkezleri aracılığı ile seçebileceğin numaraların listesini görebilirsin.

Teknoloji ne ya oyle bişi, varda benmi bilmyom.

ha 2 rakamı değiştirmişin ha bir ha hepsi sonuçta demek istediğim hat olarak isim olarak işlem görmüyor.
Yeni hat yeni hesaptır.

Boyle bir uygulması varsa hattın kapatılacak demektir. O zaman sen formu doldur aktarsınlar. da.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

Tamam teşekkür ederim :)

ISPARTA - Merkez