VANE yazdı:
peki şifacı açmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Şifacı , çok ezik bir şifacı ile bölgeye kenana girebilirsin çok bi performans gerekmez ama şifacı grup bölgelerinde bel kemiği görevindedir en ufak hatada grubu yatırır, tecrübeyi büyüden kazandıktan sonra oynamak kolay dizmek zevklidir.
Savaşçı zevkli sinif ama dizmesi en zor olan sinifbence en önce şifa yı dizip ortam yapcaksın ondan sonra isteğine göre buyucu veya savasci dizebilirsin
bunların 1 er tanesini satıp şaheser üretmeyi deneyebilirsin. Açacağın 3 karakter Savaşçı,Büyücü,Şifacı olursa senin için daha iyi olur . Hem karakterlerin hazır olur hemde materyallerini temin edebilirsin
Büyücü açarsan üst üste boş gecen gblerin ardından defalarca sinir krizi geçirirsin. Sifacıyı sevmiyorsan açma, çünkü diğer karekterlere nazaran sıkılma ihtimalin cok yüksek. Fakat en kolay dizilen, en masrafsız karekterdir sifacı.
Şifacı da karar verdigini farzedersek; kenandan takıları, junondan zırhını düsür, ayrıca kenandan aldıgın ibni cevriye mor asayı parlatman yeterli. Tüm bunların ardından Stuart veya Gbmx ile baslayabilirsin ise. Zamanla üstünü dizer yoluna devam edersin tabi.
Son olarak; bu oyuna kimse belirli bir çevreyle başlamadı. Dürüst bir sekilde oyununu oynarsan her gecen gun yanında yürüyenlerin artacagı kanaatindeyim.
mescan53 yazdı:Büyücü açarsan üst üste boş gecen gblerin ardından defalarca sinir krizi geçirirsin. Sifacıyı sevmiyorsan açma, çünkü diğer karekterlere nazaran sıkılma ihtimalin cok yüksek. Fakat en kolay dizilen, en masrafsız karekterdir sifacı.
Şifacı da karar verdigini farzedersek; kenandan takıları, junondan zırhını düsür, ayrıca kenandan aldıgın ibni cevriye mor asayı parlatman yeterli. Tüm bunların ardından Stuart veya Gbmx ile baslayabilirsin ise. Zamanla üstünü dizer yoluna devam edersin tabi.
Son olarak; bu oyuna kimse belirli bir çevreyle başlamadı. Dürüst bir sekilde oyununu oynarsan her gecen gun yanında yürüyenlerin artacagı kanaatindeyim.
Bol Şans.
önerin için teşekkürler. oyunda bazı kişilere danıştım ve büyücünün item konusunda biraz şanssız olduğunu öğrendim o yüzden birazcık soğudum büyücü karakter açmaktan. şu anda Kuklacı sunucusunda 13 level bir savaşçım var. onu kasıyorum. savaşçım 49 olur olmaz ilk işim şifacı açmak olacak çünkü şifacı eskiden oyuna başladığımdaki ilk sınıfımdı
Grup Bölgelerinin Vazgeçilmezi Şifacıdır Ama Zor Kasılan Her Zaman İhtiyaç Duyulan Bir Karakterdir..
Büyücü Kasılması da Kolay Grup Bölgelerine de Kolay girer Fakat Şah Eser Üretimi İster
Savaşçı Çemberli Dışında Diğer Grub Bölgelerine Pek Alınmaz Kasılması Kolay Oynanması Zevkli Bir Karakterdir.
Savaşçılar Kendi Arasında 2'ye Ayrılır.. :mrgreen:
1- Tank Savaşçı
- Defansif Yetenekleri Ne Kadar Göz Önüne Çıksa da Tam Bir Panzerdir Önüne Geleni Ezer Büyücülere Tek Atacak Kadar da Güçlüdür.Tılsımlarla Beraber Iska Vurmadan Hasarı Yükselmiştir.Grup Bölgelerinde Ofansa Göre Daha Avantajlıdır.
(Şah Eser Şart)
2- Ofansif Savaçı
- Savaşlarda Zevkli Vs lerde Çok Kullanılan Ve Benimde Favorim Olan Savaşçı Türüdür.. Üzerinde ki İtemler Yücelen Bile Olsa Her Türlü Gideri Vardır Ama Ç.T Dışında Bir Yere Girmesi Çok Zordur. ( Ç.T İçin Şah Eser Şart)
Büyücüler Aslında Pek Sınıfa Ayrılmaz Ama Şöyle Bir Küme Oluşturulabilir
1- Fizikçi = M1 Olmadan Ç.T ye Zor Girer Ama Direnci Olmadığı İçin Savaşlarda Çok İyi İş Görür . Çemberlitaş ta da İşleyen Bir Karakterdir. ( Şah Eser Şart)
2- Yıldırım = Namı Diğer Elektrikçiler Ç.T Dışında Her Türlü Grup Bölgelerine Kolayca Girebilir.. Savaşlarda Kp Yağmuru Yapabilir Ve Düzgün Bir Yetenek Kombinasyonuyla Zevkli Bir Karaktere Dönüştürülebilir . (Şah Eser Şart ) Y2 Olursa da Tadından Yenmez
Şifacılar 1- Gazapçı Şifa : Çok Fazla Rağbet Gördüğünü Düşünmüyorum Fakat Ofansif Savaşçı Gibi Kullanılan Bir Karakterdir.İstenilen Etkiyi Yaratmadı İkv ' de . (Şah Esersiz Sıfır Bir Karakter)
2- Büyü Zehir- Büyü Asit : Gazap İle Beraber Kullanıldığında Daha Etkili Olsada Şifa Özelliğini Kaybetmemesi İçin Sadece Bu İkisini Kullanan Çok Büyük Bir İkv Kitlesi Var Grup Bölgelerinden Elini Eteğini Çekmiş Savaş ve VS Amacı Taşır Bu Grup
(Şah Eser Olmadan Kullanılması Güç Bir Karakter.)
3- Bildiğimiz Şifacı : Dediğim Gibi Çok Zor Kasılır Ama 49 Oldu mu Tadından Yenmez Full İbni + Cevo Ol Her Grup Bölgesine Girer 900 Büyü Şifanın Üzerine Çıkıp Bol Kudret İksirin Oldukça Her Yere Gidersin (Şah Eser İstemez)
DuMaNisTT yazdı:Grup Bölgelerinin Vazgeçilmezi Şifacıdır Ama Zor Kasılan Her Zaman İhtiyaç Duyulan Bir Karakterdir..
Büyücü Kasılması da Kolay Grup Bölgelerine de Kolay girer Fakat Şah Eser Üretimi İster
Savaşçı Çemberli Dışında Diğer Grub Bölgelerine Pek Alınmaz Kasılması Kolay Oynanması Zevkli Bir Karakterdir.
1- Tank Savaşçı
- Defansif Yetenekleri Ne Kadar Göz Önüne Çıksa da Tam Bir Panzerdir Önüne Geleni Ezer Büyücülere Tek Atacak Kadar da Güçlüdür.Tılsımlarla Beraber Iska Vurmadan Hasarı Yükselmiştir.Grup Bölgelerinde Ofansa Göre Daha Avantajlıdır.
(Şah Eser Şart)
2- Ofansif Savaçı
- Savaşlarda Zevkli Vs lerde Çok Kullanılan Ve Benimde Favorim Olan Savaşçı Türüdür.. Üzerinde ki İtemler Yücelen Bile Olsa Her Türlü Gideri Vardır Ama Ç.T Dışında Bir Yere Girmesi Çok Zordur. ( Ç.T İçin Şah Eser Şart)
1- Fizikçi = M1 Olmadan Ç.T ye Zor Girer Ama Direnci Olmadığı İçin Savaşlarda Çok İyi İş Görür . Çemberlitaş ta da İşleyen Bir Karakterdir. ( Şah Eser Şart)
2- Yıldırım = Namı Diğer Elektrikçiler Ç.T Dışında Her Türlü Grup Bölgelerine Kolayca Girebilir.. Savaşlarda Kp Yağmuru Yapabilir Ve Düzgün Bir Yetenek Kombinasyonuyla Zevkli Bir Karaktere Dönüştürülebilir . (Şah Eser Şart ) Y2 Olursa da Tadından Yenmez
Şifacılar 1- Gazapçı Şifa : Çok Fazla Rağbet Gördüğünü Düşünmüyorum Fakat Ofansif Savaşçı Gibi Kullanılan Bir Karakterdir.İstenilen Etkiyi Yaratmadı İkv ' de . (Şah Esersiz Sıfır Bir Karakter)
2- Büyü Zehir- Büyü Asit : Gazap İle Beraber Kullanıldığında Daha Etkili Olsada Şifa Özelliğini Kaybetmemesi İçin Sadece Bu İkisini Kullanan Çok Büyük Bir İkv Kitlesi Var Grup Bölgelerinden Elini Eteğini Çekmiş Savaş ve VS Amacı Taşır Bu Grup
3- Bildiğimiz Şifacı : Dediğim Gibi Çok Zor Kasılır Ama 49 Oldu mu Tadından Yenmez Full İbni + Cevo Ol Her Grup Bölgesine Girer 900 Büyü Şifanın Üzerine Çıkıp Bol Kudret İksirin Oldukça Her Yere Gidersin (Şah Eser İstemez)
Hocam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz ama benim büyü şifam 1500 olduğu halde (kk iksirim bol bol var) kimse çt'ye almıyor ne yapacağım ben büyü şifa değerindeki migrat ve sığınak itemlerim full olduğu halde kimse beni çt almıyor.Lütfen yardım edin !
DuMaNisTT yazdı:Grup Bölgelerinin Vazgeçilmezi Şifacıdır Ama Zor Kasılan Her Zaman İhtiyaç Duyulan Bir Karakterdir..
1- Tank Savaşçı
(Şah Eser Şart)
2- Ofansif Savaçı
Hocam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz ama benim büyü şifam 1500 olduğu halde (kk iksirim bol bol var) kimse çt'ye almıyor ne yapacağım ben büyü şifa değerindeki migrat ve sığınak itemlerim full olduğu halde kimse beni çt almıyor.Lütfen yardım edin !
İşte Burada Devreye Lonca Sistemi Giriyor Bir Loncaya Üye Olman Gerekir Normalde Ç.T ye 900 Şifa Büyü ile Girilebilir. Mesela Bizim Oyuncularımız Daha Hızlı Olması İçin Her Şeyin Ya Loncadan Birini Alıyor Ya da M1 li Büyü İstiyor . Halbuki
Köklü Büyük Loncalar Veya Sunucuda Sözü Dinlenen Abilerimiz Ablalarımız Arkadaşlarımız Tecrübesi Az Olan Arkadaşlara Yol Göstererek Ç.T ye Almalı Böylece Oyuncu Sayısı Ve Yardımlaşma Hat Safaya Çıkacaktr..
Son 2 Yılda Oyunu Bırakma Sebebi Bu Yeniliklerin Gelmemesi Değil Bu Tür Davranışların Yok Olmasıdır. Ve Bu Yüzden Gelecek Bir Bölge Olursa O Bölgenin Grup Bölgesi Olmamasını İstemektedir İkv Oyuncuları...
Yardımlaşma Örneği : Önceden 3 Grup Beraber 3 Kere Karakürkü Keserdi..
Grup Bölgeleri Loncalar İçin Büyük Bir Artıdır..
Sana Tavsiyem Sağlam Olmasada Bir Ç.T Atabilecek Bir Lonca Bulabilmen ..
Ve Eğer Anlattıkların Doğruysa Kesinlikle Bir Loncaya Girersin Bir 1Şansını Dene