Hangi Sınıfı Seçmeliyim, Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?
Hangi Sınıfı Seçmeliyim, Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?
merhaba arkadaşlar öncelikle ben Mert yaşım 18 ve uzun bir aradan sonra oyuna geri döndüm. herkes diyor oyuna dönülmez falan ama bu oyundan başka bir oyundan zevk almıyorum ve boş vakitlerimde boş boş TV izlemek yerine bu oyunu oynamayı daha zevkli buluyorum
daha önce şifacı karakterle oynadım çokta zevk aldım gerek pvp gerekse pve bakımından. şimdi oyunu indirdim kendime hesap açtım Kuklacı da ''Vane'' adında 7 level bir savaşçı kasıyorum. ama bir sorun var bu savaşçı 49 level olduktan sonra ne olacak ? klan savaşında boy gösteririm ama grup bölgelerinde hiç bir varlığım olmaz çünkü çemberlitaş haricinde sığınak ve migrata savaşçı karakter almıyorlar. tanıdığımda yok beni içeri alacak loncamda yok. eğer savaşçımı 49 a kadar kasarsam tamamen boşa kasacağım ve zaman kaybı olacak çünkü sığınak ve migrattan itemlerimi tamamlayamazsam çemberlitaşa giremem. geriye şifacı ve büyücü alternatifleri kalıyor. eğer savaşçının bu durumu değiştiyse savaşçı açmak isterim fakat değiştiğini pek sanmıyorum. sizce hangi karakteri açayım ve bu karakterleri kasarken olsun, para kasarken olsun nasıl bir yol izlemeliyim. daha fazla level olarak ilerlemedim sunucu değiştirebilirim tavsiyelerinize göre. savaşı ve GB si bol olan bir sunucu olsun yeter. önerilerinizi bekliyorum.
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Hangi Sınıfı Seçmeliyim, Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?
Merhaba ,
Şahis olarak görüşüm, Kuklacı sunucusunda bir büyücü açıp " Ada Madenine Yönelip " Kıyamet Asa Basmak (^) yapmaktır, Sonrası İlahi Adalet ve Gruplaşma Arz Klanında birsürü bölge atanlar var tavsiyem iyi bir ortam bulup m1'siz bölge atman veya " Ada Madeni " veya Kuraldışı yollarla ( Gerçek Para ) gibi yöntemlerle [ Tılsım - Meteorit 1 ] üretmen veya satın alman gerisi şans faktörü çemberlitaş arttırıcılı bir loncaya girersen 1,2 ayda büyücünde gerekli itemleri temin edebilirsin, Büyücünü dizdikten sonra ortamın belli, tank ve şifacı açman hep bölge attıgın arkadasların senin içinde gelirler, hem hiçbir bilgin olmasa bile bölgeleri büyücü ile öğrenir şifacının ve tankın nerede ne yaptıgını öğrenirsin, daha sonra, şifacı savascı ve büyücün fullerise kendini tılsıma yöneltmelisin, Defansif deparlı tankla maden çeker m1 tılsımını [ Tılsım - Yıldırım 2 ] 'ye çevirip Xenotim kasabilirsin.
Şahis olarak görüşüm, Kuklacı sunucusunda bir büyücü açıp " Ada Madenine Yönelip " Kıyamet Asa Basmak (^) yapmaktır, Sonrası İlahi Adalet ve Gruplaşma Arz Klanında birsürü bölge atanlar var tavsiyem iyi bir ortam bulup m1'siz bölge atman veya " Ada Madeni " veya Kuraldışı yollarla ( Gerçek Para ) gibi yöntemlerle [ Tılsım - Meteorit 1 ] üretmen veya satın alman gerisi şans faktörü çemberlitaş arttırıcılı bir loncaya girersen 1,2 ayda büyücünde gerekli itemleri temin edebilirsin, Büyücünü dizdikten sonra ortamın belli, tank ve şifacı açman hep bölge attıgın arkadasların senin içinde gelirler, hem hiçbir bilgin olmasa bile bölgeleri büyücü ile öğrenir şifacının ve tankın nerede ne yaptıgını öğrenirsin, daha sonra, şifacı savascı ve büyücün fullerise kendini tılsıma yöneltmelisin, Defansif deparlı tankla maden çeker m1 tılsımını [ Tılsım - Yıldırım 2 ] 'ye çevirip Xenotim kasabilirsin.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Büyücü için çok uğraşman gerekli şifacı aç ortam yap cok rahat dızersın ustunu tılsım falan da gerek yok zaten şifacıda
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
peki şifacı açmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?HeaveN35 yazdı:Merhaba ,
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Bloodmage yazdı:Büyücü için çok uğraşman gerekli şifacı aç ortam yap cok rahat dızersın ustunu tılsım falan da gerek yok zaten şifacıda
Bloodmage yazdı:Büyücü için çok uğraşman gerekli şifacı aç ortam yap cok rahat dızersın ustunu tılsım falan da gerek yok zaten şifacıda
mevlana asa olmasa oluyor değil mi çünkü gaffar dahil tüm çemberi biliyorum.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Şahsi görüşüm; istersen üstün ful mevlana set olsun, tanıdığın olması şart.VANE yazdı:Bloodmage yazdı:Büyücü için çok uğraşman gerekli şifacı aç ortam yap cok rahat dızersın ustunu tılsım falan da gerek yok zaten şifacıda
benim hiç bir tanıdığım yok ben oyuna girdiğimde 49 olduğumda boşlukta olacağım o zaman ?Symbian yazdı:Şahsi görüşüm; istersen üstün ful mevlana set olsun, tanıdığın olması şart.VANE yazdı:Bloodmage yazdı:Büyücü için çok uğraşman gerekli şifacı aç ortam yap cok rahat dızersın ustunu tılsım falan da gerek yok zaten şifacıda
Mevlana asa basarsan hem senin için hem grup için daha iyi olur. Mümkün mertebede olgun insanlarla çembere girmeye gayret et aksi halde şifaaaaa diye yırtınır başını ağrıtır küçük çocuklar 
Şahsen ben loncam dışında kimseyle gb atmam. Loncadakiler, herhangi bir aksilik çıksa bile sineye çekiyorlar
Öncelikli hedefin tabii olarak sağlam bir loncaya girmek olsun... Bizim loncaya yücelenli bir savaş almışlar abiiii beni kenana götür diye sabahtan akşama kadar başımın etini yiyor yapacak bir şey yok arada götürüyoruz zati sığınağa girip çıkmak 15 dakika falan sürüyor grup sağlamsa...
Ama sana en iyi tavsiyem: oyundan katiyen uzak durman olur Gerekli merciler görevlerini doğru dürüst ve zamanında yapana kadar bu oyunu herkese oynamaması için tavsiye edeceğim
Şahsen ben loncam dışında kimseyle gb atmam. Loncadakiler, herhangi bir aksilik çıksa bile sineye çekiyorlar
Öncelikli hedefin tabii olarak sağlam bir loncaya girmek olsun... Bizim loncaya yücelenli bir savaş almışlar abiiii beni kenana götür diye sabahtan akşama kadar başımın etini yiyor yapacak bir şey yok arada götürüyoruz zati sığınağa girip çıkmak 15 dakika falan sürüyor grup sağlamsa...
Ama sana en iyi tavsiyem: oyundan katiyen uzak durman olur Gerekli merciler görevlerini doğru dürüst ve zamanında yapana kadar bu oyunu herkese oynamaması için tavsiye edeceğim
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Crash
Mor ibni sina asa parlatsan yeter bi düzgün bi loncaya girersin seni gaf götürürler zaten artık once semıha kesıldıgı ıcın sıfasız bıle kesılıyor gafar sonra kendı başına atarsın gaffar şanslıysan bı kaç itemde duser benım arkı goturduyduk ıbnı 1400 sıfası vardı ılk kesısınde mev pantla ceket aldıVANE yazdı:Bloodmage yazdı:Büyücü için çok uğraşman gerekli şifacı aç ortam yap cok rahat dızersın ustunu tılsım falan da gerek yok zaten şifacıda
BEYAZKOŞK SİNCE 2007