Barbarosxhizir yazdı:Sayın zifan ben ve benimki onlarca oyuncu aylardır bu turnavayı bekliyor her suncudan 70 e yakın oyuncu baş vurmuş ve sadece 16 as oyuncu alıyorsunuz yarısı bile değil zaten nerdeyse yılda bir yapılan bir turnuva bu 16 kişi yeterli olucak mı :S
Barbarosxhizir yazdı:Sayın zifan ben ve benimki onlarca oyuncu aylardır bu turnavayı bekliyor her suncudan 70 e yakın oyuncu baş vurmuş ve sadece 16 as oyuncu alıyorsunuz yarısı bile değil zaten nerdeyse yılda bir yapılan bir turnuva bu 16 kişi yeterli olucak mı :S
Arkadaşa katılıyorum sayı kesinlikle az öyle ki katılımlardan şampiyona heyecanını yaşamak isteyenlerin bi hayli fazla olduğunu görmek zor değil mümkünatı varsa eğer sayıda değişiklik yapılmasını talep ediyoruz.
Arkadaşa katılıyorum sayı kesinlikle az öyle ki katılımlardan şampiyona heyecanını yaşamak isteyenlerin bi hayli fazla olduğunu görmek zor değil mümkünatı varsa eğer sayıda değişiklik yapılmasını talep ediyoruz.
canimialdin yazdı:
Selam arkadaşlar,
Önceki konuda da belirttiğim gibi istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.