Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Şubat

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Şubat

Mesaj gönderen Zifan »

korkusuzxx yazdı:Büyücü ; IııKeyFiKaDeRııI

Savaşçı ; IIxBABACANxII

Herkese Başarılar .. :D
Başvurunuzu sunucunuza ait başvuru konusu üzerinden yapmalısınız.
İyi eğlenceler!
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

Sizden BİR #@!? OLMAZ ANCA YORUMLARI SİLERSİNİZ
Resim
Resim
canimialdin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: yok

Mesaj gönderen canimialdin »

Barbarosxhizir yazdı:Sayın zifan ben ve benimki onlarca oyuncu aylardır bu turnavayı bekliyor her suncudan 70 e yakın oyuncu baş vurmuş ve sadece 16 as oyuncu alıyorsunuz yarısı bile değil zaten nerdeyse yılda bir yapılan bir turnuva bu 16 kişi yeterli olucak mı :S
Atillaya katılıyorum eminönü sunucusunda sadce büyücü sınıfı 70 basvuruyu buldu savascı sıfacıyı geçtim gercekten degsıklılık sart
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Barbarosxhizir yazdı:Sayın zifan ben ve benimki onlarca oyuncu aylardır bu turnavayı bekliyor her suncudan 70 e yakın oyuncu baş vurmuş ve sadece 16 as oyuncu alıyorsunuz yarısı bile değil zaten nerdeyse yılda bir yapılan bir turnuva bu 16 kişi yeterli olucak mı :S
Arkadaşa katılıyorum sayı kesinlikle az öyle ki katılımlardan şampiyona heyecanını yaşamak isteyenlerin bi hayli fazla olduğunu görmek zor değil mümkünatı varsa eğer sayıda değişiklik yapılmasını talep ediyoruz.
pidecii
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Meclis İ Ayan

Mesaj gönderen pidecii »

Tarihler belirlensede savaşssak :)
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

pidecii yazdı:Tarihler belirlensede savaşssak :)
Selam pidecii ,
Sunuculara ait fikstürler oluşturularak tarihler belirlenmiştir.Sunucunuzdaki ilgili konuyu ve
etkinlik takvimini takip ediniz.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

SeRRuh yazdı:
Arkadaşa katılıyorum sayı kesinlikle az öyle ki katılımlardan şampiyona heyecanını yaşamak isteyenlerin bi hayli fazla olduğunu görmek zor değil mümkünatı varsa eğer sayıda değişiklik yapılmasını talep ediyoruz.
canimialdin yazdı:
Atillaya katılıyorum eminönü sunucusunda sadce büyücü sınıfı 70 basvuruyu buldu savascı sıfacıyı geçtim gercekten degsıklılık sart
Selam arkadaşlar,
Önceki konuda da belirttiğim gibi istenilen şartları yerine getiren tüm kullanıcıların , turnuvaya katılma hakkı olduğunu hatırlatırız. İtemli , itemsiz diyerek sınıflandırmamız doğru olmaz , rakibiniz size öyle görünmek istiyor olabilir. Başvuru kontrollerinde isimleri yazılmış fakat envanteri bulunmayan , yani belirtilen sunucuda olmayan tüm karakterler tüm sunucularda direk elenmiş kuraya dahil edilmemiştir. Dolayısı ile sizlere çok fazla görünen katılım sayısı aslını yansıtmamaktadır.Bu ayki turnuva fikstürü belirlenmiş olup , sayıda değişikliğe gidilme durumu söz konusu değildir. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan turnuvalarda asıl kullanıcı sayısı bu derece kalabalık olursa fikstürde yeni düzenlemelere gidilebilir.
Hepinize bol şans diliyorum.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Gm zifan, teşkilat sunucusunda yapılan sunucu şampiyonasındaki haksızlığa sizde sessiz kalmışsınız helal olsun gerçekten böyle devam yola..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
xXbrightXx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xXbrightXx »

Fikstürler ne zaman belli olacak :?:
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

xXbrightXx yazdı:Fikstürler ne zaman belli olacak :?:
Ben de aynı soruyu sordum. Zifan' ın verdiği cevap :

" Hafta sonu çeyrek final fikstürü açıklanacaktır.İlk eleme karşılaşmalarında kazanan oyuncu bir alttaki kazanan ile eşleşir.
Bilginize. "

Antegar-detay

“Eski Duyurular” sayfasına dön