Öncelikle Herkese Merhaba,
Masaüstü Casper marka bilgisayar kullanmaktayım. Bilgisayarımın özellikleri :
8 Gb RAM, 2 Gb Ekran Kartı, İ7 İşlemci 3770 CPU 3.40 GHz 64 bit , 1TB hafıza var.
Ekran kartımın markası NVDİA GeForce GTX 560SE
Ayrıca tamamen güncel ve Directx11. Wİn8 kullanıyorum aldığımdan beri. Bu bilgisayarda FPS düşme sorunu yaşıyorum internet hızım 24 Megabit fiber TTNET'in. Neden FPS bu kadar düşüyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
İyi forumlar. :arrow:
Oyunda FPS düşüşü
- empire
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Watch And Learn
Re: Oyunda FPS düşüşü
Aynı sorun bende de var. 6GB Ram, intel i5 işlemci 3.nesil, 2gb Nvidia GT645M 128bit ekran kartı mevcut. Şu an benim fps 8 e kilitlenmiş durumda. Desteğe mesaj atınca sorun bizde değil diyip geçiyorlar. Her şeyi denedim ayarları düşürdüm ama hala 8 de 
Maximillian - Maxinova - Maxi
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Her ne kadar yönetim sorunun oyunculardan kaynaklandığını söylesede ben buna katılmıyorum, oynadığımız oyun öyle aman aman bir oyun değil arkadaşlar İKV oynuyoruz kapasitesi belli sınırlı bir oyun..Arkadaşında dediği gibi o özellikteki sistemlerde fps düşüşü yaşanmaması lazım ve bunu yaşayan çok kişi var sorun oyunda ama yönetim ilgisizliğini bu konudada sürdürüyor sunucuların taşınması bir fayda sağlamadı oyun motoru eski ve kullanışsız, BÜYÜK HOL bölgesinde de bana kalırsa bir sorun var.. Sık FPS düşüşleri,bölgeye giriş çıkışlarda, bölgedeki tüccara eşya satmaya çalışırken SIK KRİTİK HATALAR ve giren anlık laglar gerçekten oyunu oynanmaz hale sokuyor değişen birşey Yok
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- SenseR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The One Mafia
Merhaba;VioLenT yazdı:Öncelikle Herkese Merhaba,
8 Gb RAM, 2 Gb Ekran Kartı, İ7 İşlemci 3770 CPU 3.40 GHz 64 bit , 1TB hafıza var.
Ayrıca tamamen güncel ve Directx11. Wİn8 kullanıyorum aldığımdan beri. Bu bilgisayarda FPS düşme sorunu yaşıyorum internet hızım 24 Megabit fiber TTNET'in. Neden FPS bu kadar düşüyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Desteğe boşuna mail atıp durmayın.Başlarını ağrıtmayın.Oyunda bi problem yok.Çünkü oyun çok kaliteli ve aşırı sistem harcıyor.Yeni aldığınız sistemler para etmez bu oyunun yanında.Bu oyunu kaldıracak sistem ve donanım şuan piyasada mevcut değil.Gelecek 15 seneyi bekleyiniz.
İyi eğlenceler.
SenseR yazdı:Merhaba;VioLenT yazdı:Öncelikle Herkese Merhaba,
Desteğe boşuna mail atıp durmayın.Başlarını ağrıtmayın.Oyunda bi problem yok.Çünkü oyun çok kaliteli ve aşırı sistem harcıyor.Yeni aldığınız sistemler para etmez bu oyunun yanında.Bu oyunu kaldıracak sistem ve donanım şuan piyasada mevcut değil.Gelecek 15 seneyi bekleyiniz.
İyi eğlenceler.
İyi forumlar
Konuyu acan arkadasla nerdeyse ayni ozelliklere sahip laptop kulkaniyorum.Markasida dahil ayni sorunlari yasadim,yasiyorum konu dahi actim hala cozum ariyorum.Fps bu 3 gundur 62 oldu genelde 16 ile oynuyorum.62 fpsde dahil car sekerek ilerliyor.Oyun hatalari(Fps Dususu) adli bir konum var bakmani oneririm belki ise yarayacak bir yorym vardir.Bol sans