Oyunda FPS düşüşü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VioLenT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Source Gaming

Oyunda FPS düşüşü

Mesaj gönderen VioLenT »

Öncelikle Herkese Merhaba,
Masaüstü Casper marka bilgisayar kullanmaktayım. Bilgisayarımın özellikleri :
8 Gb RAM, 2 Gb Ekran Kartı, İ7 İşlemci 3770 CPU 3.40 GHz 64 bit , 1TB hafıza var.
Ekran kartımın markası NVDİA GeForce GTX 560SE
Ayrıca tamamen güncel ve Directx11. Wİn8 kullanıyorum aldığımdan beri. Bu bilgisayarda FPS düşme sorunu yaşıyorum internet hızım 24 Megabit fiber TTNET'in. Neden FPS bu kadar düşüyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

İyi forumlar. :arrow:
Kullanıcı avatarı
empire
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Watch And Learn

Re: Oyunda FPS düşüşü

Mesaj gönderen empire »

Aynı sorun bende de var. 6GB Ram, intel i5 işlemci 3.nesil, 2gb Nvidia GT645M 128bit ekran kartı mevcut. Şu an benim fps 8 e kilitlenmiş durumda. Desteğe mesaj atınca sorun bizde değil diyip geçiyorlar. Her şeyi denedim ayarları düşürdüm ama hala 8 de :cry:
Maximillian - Maxinova - Maxi
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Her ne kadar yönetim sorunun oyunculardan kaynaklandığını söylesede ben buna katılmıyorum, oynadığımız oyun öyle aman aman bir oyun değil arkadaşlar İKV oynuyoruz kapasitesi belli sınırlı bir oyun..Arkadaşında dediği gibi o özellikteki sistemlerde fps düşüşü yaşanmaması lazım ve bunu yaşayan çok kişi var sorun oyunda ama yönetim ilgisizliğini bu konudada sürdürüyor sunucuların taşınması bir fayda sağlamadı oyun motoru eski ve kullanışsız, BÜYÜK HOL bölgesinde de bana kalırsa bir sorun var.. Sık FPS düşüşleri,bölgeye giriş çıkışlarda, bölgedeki tüccara eşya satmaya çalışırken SIK KRİTİK HATALAR ve giren anlık laglar gerçekten oyunu oynanmaz hale sokuyor değişen birşey Yok
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
SenseR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen SenseR »

VioLenT yazdı:Öncelikle Herkese Merhaba,
8 Gb RAM, 2 Gb Ekran Kartı, İ7 İşlemci 3770 CPU 3.40 GHz 64 bit , 1TB hafıza var.
Ayrıca tamamen güncel ve Directx11. Wİn8 kullanıyorum aldığımdan beri. Bu bilgisayarda FPS düşme sorunu yaşıyorum internet hızım 24 Megabit fiber TTNET'in. Neden FPS bu kadar düşüyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Merhaba;

Desteğe boşuna mail atıp durmayın.Başlarını ağrıtmayın.Oyunda bi problem yok.Çünkü oyun çok kaliteli ve aşırı sistem harcıyor.Yeni aldığınız sistemler para etmez bu oyunun yanında.Bu oyunu kaldıracak sistem ve donanım şuan piyasada mevcut değil.Gelecek 15 seneyi bekleyiniz.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
VioLenT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Source Gaming

Mesaj gönderen VioLenT »

SenseR yazdı:
VioLenT yazdı:Öncelikle Herkese Merhaba,

Merhaba;

Desteğe boşuna mail atıp durmayın.Başlarını ağrıtmayın.Oyunda bi problem yok.Çünkü oyun çok kaliteli ve aşırı sistem harcıyor.Yeni aldığınız sistemler para etmez bu oyunun yanında.Bu oyunu kaldıracak sistem ve donanım şuan piyasada mevcut değil.Gelecek 15 seneyi bekleyiniz.

İyi eğlenceler.
:) Zaten desteğe mail atmıyorum pek 1 günden önce cevap vermiyorlar cok yogundurlar ya da degıldırler bilemem pek anlamam da zaten. Ben burada konu açtım çünkü aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise beraber bir çözüm bulabiliriz diye konu açtım. Neyse yetkili birinin cevap vermesini bekleyeceğim çünkü böyle bir bilgisayarda oyun kasıyor ise bir yerde yanlıs giden bir seyler var demektir. İnsallah ilgilenirler

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EKVADOR »

Konuyu acan arkadasla nerdeyse ayni ozelliklere sahip laptop kulkaniyorum.Markasida dahil ayni sorunlari yasadim,yasiyorum konu dahi actim hala cozum ariyorum.Fps bu 3 gundur 62 oldu genelde 16 ile oynuyorum.62 fpsde dahil car sekerek ilerliyor.Oyun hatalari(Fps Dususu) adli bir konum var bakmani oneririm belki ise yarayacak bir yorym vardir.Bol sans :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön