Arkadaşı kuklacıda 3*0 ve 5*0 gibi ağır skorlarla wsde yendim. Y2 sine ws attığımızda kazandık ve vermedi. Sonrada biz buna hırsız dediğimiz zaman " Hırsız demeseniz vericektim" dedi ve kuklacıdan beyaz köşk sunucusuna kaçtı. Kendinize dikkat edin bununla ve arkadaşlarıyla ws atmayın hırsızlık yapıyorlar
swindler revenge
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: swindler revenge
Merhaba Bloodmage,
Arkadaşı kuklacıda 3*0 ve 5*0 gibi ağır skorlarla wsde yendim. Y2 sine ws attığımızda kazandık ve vermedi. Sonrada biz buna hırsız dediğimiz zaman " Hırsız demeseniz vericektim" dedi ve kuklacıdan beyaz köşk sunucusuna kaçtı. Kendinize dikkat edin bununla ve arkadaşlarıyla ws atmayın hırsızlık yapıyorlar
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Elite
ahahhaha diyene bak Bedirhan seni kestıgınde m1 ıne atılan ws de sen neden m1 vermedın ya

burası forum hırsızlıgına daır foto varsa atarsın yoksa anca öyle ızlersın
burası forum hırsızlıgına daır foto varsa atarsın yoksa anca öyle ızlersın
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Turnuva şartlarına göre atılmadan ws de 5.3 eline vermiştim hatırlıyomusunRivalxmelodi yazdı:Merhaba Bloodmage,
Arkadaşı kuklacıda 3*0 ve 5*0 gibi ağır skorlarla wsde yendim. Y2 sine ws attığımızda kazandık ve vermedi. Sonrada biz buna hırsız dediğimiz zaman " Hırsız demeseniz vericektim" dedi ve kuklacıdan beyaz köşk sunucusuna kaçtı. Kendinize dikkat edin bununla ve arkadaşlarıyla ws atmayın hırsızlık yapıyorlar![]()
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Rivalxmelodi WesTSoN kuklacıya sende beyazköşkden hrsızlık yapıp gıtmedın mı onlarıda desene tüh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Bunu nasıl başarıyorsun herkes sana hırsız dıyor hepsine farklı yalanlar soylerek hırsızlıgını reddetip laf atıyorsun ne guzel yalan soyluyorsun senle bi konu hakkında konuşulmaz yalandan kim ölmüş 10 sözünden 9 u yalan
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
10 laftan 9 u yalan diğen blodmage
sen bi aynaya kendine baktın mı ?
4.4 berabere bıten ws yı 4.3 kazandım diye foruma konu açan tek gereksiz insan sensın 4.3 fotosunu almışsın 4.4 fotosu yok
wsyı gören gördü bilen biliyor raad ol
Her sunucuda her yerde bizi çekemeyen adamlar var
Örneğin WeSTSoN WaİtAnDSee İle ws attığında meteorit 1i ne KUKLACI sunucusunda 5.2 kesilmişti. Sedat şimdi ağlarsın öyle ws atmadım bilmem yok şu bu aktar gel çarını köşke bb 3 m1 y2sıne atalım
Sana gelince blodd sen forumda problemin olan insanlarla bir şey tartısırken tanımadığın adamlara yalaklık yapıp destek alırsın anca Merak etme Köşkde düşmanım oldugu gibi kuklacıdada merandada çok sayıda düşmanım var. Düşmanım oldugu gibide dostlarım
Her sunucuda her yerde bizi çekemeyen adamlar var
Sana gelince blodd sen forumda problemin olan insanlarla bir şey tartısırken tanımadığın adamlara yalaklık yapıp destek alırsın anca Merak etme Köşkde düşmanım oldugu gibi kuklacıdada merandada çok sayıda düşmanım var. Düşmanım oldugu gibide dostlarım
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
lan çocuk ws 4 3 bıttı sonra sen ağlamadın mı mısıra gıttın dıye bı lafın bı lafını tutsun goren gordu dıyorsun evet goren gordu tanımadıgım adam bıle benı savunuyoracarrr yazdı:10 laftan 9 u yalan diğen blodmagesen bi aynaya kendine baktın mı ?
4.4 berabere bıten ws yı 4.3 kazandım diye foruma konu açan tek gereksiz insan sensın 4.3 fotosunu almışsın 4.4 fotosu yok
wsyı gören gördü bilen biliyor raad ol
Her sunucuda her yerde bizi çekemeyen adamlar varÖrneğin WeSTSoN WaİtAnDSee İle ws attığında meteorit 1i ne KUKLACI sunucusunda 5.2 kesilmişti. Sedat şimdi ağlarsın öyle ws atmadım bilmem yok şu bu aktar gel çarını köşke bb 3 m1 y2sıne atalım
![]()
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Senin beni yenebilmen için 10 fırın ekmek yemen lazım canımacarrr yazdı:Turnuva şartlarına göre atılmadan ws de 5.3 eline vermiştim hatırlıyomusunRivalxmelodi yazdı:Merhaba Bloodmage,
Arkadaşı kuklacıda 3*0 ve 5*0 gibi ağır skorlarla wsde yendim. Y2 sine ws attığımızda kazandık ve vermedi. Sonrada biz buna hırsız dediğimiz zaman " Hırsız demeseniz vericektim" dedi ve kuklacıdan beyaz köşk sunucusuna kaçtı. Kendinize dikkat edin bununla ve arkadaşlarıyla ws atmayın hırsızlık yapıyorlar![]()
![]()
Endlesfrelove mı ne dıe arkadasınızda WaitAnDSee kesmıstı oda vermemişti kendınızın yenılgılerınıde yazsanız ne güzel olucak degıl mı
![]()
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
senı kesmek için 1 ton ekmek mi yiycem
sen beni turnuva kurallarında 5.3 kestin ben seni teslasız m1sız menzılsız ws de 5.0 kestim
sen 5.3 ben 5.0
arada 3 fark demekkı senın yiycegin ekmek ton sayısı 3 tonmuş.
Aktar GEL ÇARINI BEYAZKÖŞK'E III.seviye tılsımına atalım :?:
İşine gelmeyınce nasılda lafı çevirirsin değil mi :roll:
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Gel kuklacıya atalım tamamacarrr yazdı:senı kesmek için 1 ton ekmek mi yiycem![]()
![]()
sen beni turnuva kurallarında 5.3 kestin ben seni teslasız m1sız menzılsız ws de 5.0 kestim
![]()
sen 5.3 ben 5.0
arada 3 fark demekkı senın yiycegin ekmek ton sayısı 3 tonmuş.
5*0 yendiğine dair bi foto atsana :?: