swindler revenge

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: swindler revenge

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Merhaba Bloodmage,
Arkadaşı kuklacıda 3*0 ve 5*0 gibi ağır skorlarla wsde yendim. Y2 sine ws attığımızda kazandık ve vermedi. Sonrada biz buna hırsız dediğimiz zaman " Hırsız demeseniz vericektim" dedi ve kuklacıdan beyaz köşk sunucusuna kaçtı. Kendinize dikkat edin bununla ve arkadaşlarıyla ws atmayın hırsızlık yapıyorlar :)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

ahahhaha diyene bak Bedirhan seni kestıgınde m1 ıne atılan ws de sen neden m1 vermedın ya :D :D
burası forum hırsızlıgına daır foto varsa atarsın yoksa anca öyle ızlersın :D
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Rivalxmelodi yazdı:Merhaba Bloodmage,
Arkadaşı kuklacıda 3*0 ve 5*0 gibi ağır skorlarla wsde yendim. Y2 sine ws attığımızda kazandık ve vermedi. Sonrada biz buna hırsız dediğimiz zaman " Hırsız demeseniz vericektim" dedi ve kuklacıdan beyaz köşk sunucusuna kaçtı. Kendinize dikkat edin bununla ve arkadaşlarıyla ws atmayın hırsızlık yapıyorlar :)
Turnuva şartlarına göre atılmadan ws de 5.3 eline vermiştim hatırlıyomusun :D :D Endlesfrelove mı ne dıe arkadasınızda WaitAnDSee kesmıstı oda vermemişti kendınızın yenılgılerınıde yazsanız ne güzel olucak degıl mı :D ;)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Rivalxmelodi WesTSoN kuklacıya sende beyazköşkden hrsızlık yapıp gıtmedın mı onlarıda desene tüh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Bunu nasıl başarıyorsun herkes sana hırsız dıyor hepsine farklı yalanlar soylerek hırsızlıgını reddetip laf atıyorsun ne guzel yalan soyluyorsun senle bi konu hakkında konuşulmaz yalandan kim ölmüş 10 sözünden 9 u yalan
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

10 laftan 9 u yalan diğen blodmage :) sen bi aynaya kendine baktın mı ? :) 4.4 berabere bıten ws yı 4.3 kazandım diye foruma konu açan tek gereksiz insan sensın 4.3 fotosunu almışsın 4.4 fotosu yok :) wsyı gören gördü bilen biliyor raad ol
Her sunucuda her yerde bizi çekemeyen adamlar var ;) Örneğin WeSTSoN WaİtAnDSee İle ws attığında meteorit 1i ne KUKLACI sunucusunda 5.2 kesilmişti. Sedat şimdi ağlarsın öyle ws atmadım bilmem yok şu bu aktar gel çarını köşke bb 3 m1 y2sıne atalım 8-)
Sana gelince blodd sen forumda problemin olan insanlarla bir şey tartısırken tanımadığın adamlara yalaklık yapıp destek alırsın anca Merak etme Köşkde düşmanım oldugu gibi kuklacıdada merandada çok sayıda düşmanım var. Düşmanım oldugu gibide dostlarım 8-)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

acarrr yazdı:10 laftan 9 u yalan diğen blodmage :) sen bi aynaya kendine baktın mı ? :) 4.4 berabere bıten ws yı 4.3 kazandım diye foruma konu açan tek gereksiz insan sensın 4.3 fotosunu almışsın 4.4 fotosu yok :) wsyı gören gördü bilen biliyor raad ol
Her sunucuda her yerde bizi çekemeyen adamlar var ;) Örneğin WeSTSoN WaİtAnDSee İle ws attığında meteorit 1i ne KUKLACI sunucusunda 5.2 kesilmişti. Sedat şimdi ağlarsın öyle ws atmadım bilmem yok şu bu aktar gel çarını köşke bb 3 m1 y2sıne atalım 8-)
Sana gelince blodd sen forumda problemin olan insanlarla bir şey tartısırken tanımadığın adamlara yalaklık yapıp destek alırsın anca Merak etme Köşkde düşmanım oldugu gibi kuklacıdada merandada çok sayıda düşmanım var. Düşmanım oldugu gibide dostlarım 8-)
lan çocuk ws 4 3 bıttı sonra sen ağlamadın mı mısıra gıttın dıye bı lafın bı lafını tutsun goren gordu dıyorsun evet goren gordu tanımadıgım adam bıle benı savunuyor :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

acarrr yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Merhaba Bloodmage,
Turnuva şartlarına göre atılmadan ws de 5.3 eline vermiştim hatırlıyomusun :D :D Endlesfrelove mı ne dıe arkadasınızda WaitAnDSee kesmıstı oda vermemişti kendınızın yenılgılerınıde yazsanız ne güzel olucak degıl mı :D ;)
Senin beni yenebilmen için 10 fırın ekmek yemen lazım canım ;)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

senı kesmek için 1 ton ekmek mi yiycem :D :D :D sen beni turnuva kurallarında 5.3 kestin ben seni teslasız m1sız menzılsız ws de 5.0 kestim :D :D sen 5.3 ben 5.0 :D arada 3 fark demekkı senın yiycegin ekmek ton sayısı 3 tonmuş.
Aktar GEL ÇARINI BEYAZKÖŞK'E III.seviye tılsımına atalım :?:
İşine gelmeyınce nasılda lafı çevirirsin değil mi :roll:
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

acarrr yazdı:senı kesmek için 1 ton ekmek mi yiycem :D :D :D sen beni turnuva kurallarında 5.3 kestin ben seni teslasız m1sız menzılsız ws de 5.0 kestim :D :D sen 5.3 ben 5.0 :D arada 3 fark demekkı senın yiycegin ekmek ton sayısı 3 tonmuş.
Aktar GEL ÇARINI BEYAZKÖŞK'E III.seviye tılsımına atalım :?:
İşine gelmeyınce nasılda lafı çevirirsin değil mi :roll:
Gel kuklacıya atalım tamam :D
5*0 yendiğine dair bi foto atsana :?: ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön