LAG SORUNU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mrkhrbr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kabadayılar

LAG SORUNU

Mesaj gönderen mrkhrbr »

aylarca "daha kaliteli hizmet için yeni sunucularımıza taşınıyoruz" diyerek, oyuncuları geçiştirdiniz!

zahmet edipte ara sıra oyuna girip, ne hale getirdiğinizi görme zahmetinde bulunuyor musunuz?

Bıktık artık sizin lagınızıdan da, geçiştirmek için kopyala yapıştırlarınızdan da veya herhangi bir gelişme yapamadığınızdan da vs vs BIKTIK!

Kimse gelipte yalakalık etmesin, ne yaptıysanız her geçen gün oyunun daha da kötü hale getirdiniz.
Kullanıcı avatarı
kenjooo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: T N T

LAGSORUNU

Mesaj gönderen kenjooo »

YAHU ŞU OYUNU YAPIN ARTIK BUNE 2 YILDAN BERİ LAG LAG LAG YAPACAZ DİYE İYCE MAF ETTİNİZ HİÇ DOKUNMAYIN İYİSİMİ MEVLÜT DİNÇ VARKEN OYUNUN BASINDA BÖLE DEĞİLDİ OYUN GRAM LAG GÖRMÜYORDUK NERDESİN MEVLÜT AMCA SEN KİMLERE EMANET ETTİN OYUNU YA :cry:
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Re: LAGSORUNU

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Oyun hakkında her zaman yönetimden yana olmuş/olmaya çalışmış birisi olarak, bu oyun eski sunucularda yemin ediyorum daha güzeldi. Eskiden de lag vardı ama bu sunucu taşıması/iyileştirmesi sonrasında bunun azalması gerekirken daha da artması çok ilginç bir durum.

TTnet gibi dandirik bir internet sağlayıcısı yetmiyormuş gibi birde oyun sunucularını TTnet makinalarına taşıdınız bundan sonra da artık kapatırsınız gibi görünüyor.

Kapatıcaksanız bari kapatın da harcadığımız paraların cebimizde kalmasını sağlayın. Bu insanlar AKÇE alıyorlar, PLUS alıyorlar, İKV KUTU'lar alıyorlar YETER artık YETER !
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
empire
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Watch And Learn

Mesaj gönderen empire »

TTnet'in sitesine bile girmiyor :D
Maximillian - Maxinova - Maxi
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Riseof Silence

LAG SORUNU

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzu sizlere daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına İstanbul'da bulunan TTNET sunucularına taşıyacağız.

Bize daha bir oyun deneyimi sunma anlayışınız buysa yazıklar olsun diğer online oyunlarda ayda bir yenilik bizde yeniliği geçtik ileriye gidemiyoruz... :evil:
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

serverlere erişimde bir sorun var oyun içi lağa pek benzemiyor ama hayırlısı cogu siteyede giremedik o esnada lağ oyun içinde oluyor diyelim sunucular da gelmiyordunki .
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Christian »

ARZLODOS yazdı:serverlere erişimde bir sorun var oyun içi lağa pek benzemiyor ama hayırlısı cogu siteyede giremedik o esnada lağ oyun içinde oluyor diyelim sunucular da gelmiyordunki .
Evet bi çok siteye girilmedi.Genel bi sorun gibi
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sananebrekedi yazdı:
ARZLODOS yazdı:serverlere erişimde bir sorun var oyun içi lağa pek benzemiyor ama hayırlısı cogu siteyede giremedik o esnada lağ oyun içinde oluyor diyelim sunucular da gelmiyordunki .
Evet bi çok siteye girilmedi.Genel bi sorun gibi

Simdlik her siteye giriş var Genel bir internet çökmesidin galiba suan itibari ile hepsi tıkır tıkır olduda arkası gelirmi bilemem
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

02:00 Da bı oyun dondu dedim oyun çöktü :D :D , Foruma bakayım dedım forum ağırlaştı dedım forum çöktü :D :D
baktım düzelmesı gecıkcek tuttum Ekrana kafa, Klavye ve fareyede yumruk attım :cry: :cry: bi donma Kaç paraya maal oldu şekılsınız ya
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Oyunda lag falan yok , viewtopic.php?f=46&t=118415
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde