aylarca "daha kaliteli hizmet için yeni sunucularımıza taşınıyoruz" diyerek, oyuncuları geçiştirdiniz!
zahmet edipte ara sıra oyuna girip, ne hale getirdiğinizi görme zahmetinde bulunuyor musunuz?
Bıktık artık sizin lagınızıdan da, geçiştirmek için kopyala yapıştırlarınızdan da veya herhangi bir gelişme yapamadığınızdan da vs vs BIKTIK!
Kimse gelipte yalakalık etmesin, ne yaptıysanız her geçen gün oyunun daha da kötü hale getirdiniz.
LAG SORUNU
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
LAGSORUNU
YAHU ŞU OYUNU YAPIN ARTIK BUNE 2 YILDAN BERİ LAG LAG LAG YAPACAZ DİYE İYCE MAF ETTİNİZ HİÇ DOKUNMAYIN İYİSİMİ MEVLÜT DİNÇ VARKEN OYUNUN BASINDA BÖLE DEĞİLDİ OYUN GRAM LAG GÖRMÜYORDUK NERDESİN MEVLÜT AMCA SEN KİMLERE EMANET ETTİN OYUNU YA
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Re: LAGSORUNU
Oyun hakkında her zaman yönetimden yana olmuş/olmaya çalışmış birisi olarak, bu oyun eski sunucularda yemin ediyorum daha güzeldi. Eskiden de lag vardı ama bu sunucu taşıması/iyileştirmesi sonrasında bunun azalması gerekirken daha da artması çok ilginç bir durum.
TTnet gibi dandirik bir internet sağlayıcısı yetmiyormuş gibi birde oyun sunucularını TTnet makinalarına taşıdınız bundan sonra da artık kapatırsınız gibi görünüyor.
Kapatıcaksanız bari kapatın da harcadığımız paraların cebimizde kalmasını sağlayın. Bu insanlar AKÇE alıyorlar, PLUS alıyorlar, İKV KUTU'lar alıyorlar YETER artık YETER !
TTnet gibi dandirik bir internet sağlayıcısı yetmiyormuş gibi birde oyun sunucularını TTnet makinalarına taşıdınız bundan sonra da artık kapatırsınız gibi görünüyor.
Kapatıcaksanız bari kapatın da harcadığımız paraların cebimizde kalmasını sağlayın. Bu insanlar AKÇE alıyorlar, PLUS alıyorlar, İKV KUTU'lar alıyorlar YETER artık YETER !
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Riseof Silence
LAG SORUNU
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzu sizlere daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına İstanbul'da bulunan TTNET sunucularına taşıyacağız.
Bize daha bir oyun deneyimi sunma anlayışınız buysa yazıklar olsun diğer online oyunlarda ayda bir yenilik bizde yeniliği geçtik ileriye gidemiyoruz... :evil:
Bize daha bir oyun deneyimi sunma anlayışınız buysa yazıklar olsun diğer online oyunlarda ayda bir yenilik bizde yeniliği geçtik ileriye gidemiyoruz... :evil:

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
serverlere erişimde bir sorun var oyun içi lağa pek benzemiyor ama hayırlısı cogu siteyede giremedik o esnada lağ oyun içinde oluyor diyelim sunucular da gelmiyordunki .
A R Z L O D O S
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet bi çok siteye girilmedi.Genel bi sorun gibiARZLODOS yazdı:serverlere erişimde bir sorun var oyun içi lağa pek benzemiyor ama hayırlısı cogu siteyede giremedik o esnada lağ oyun içinde oluyor diyelim sunucular da gelmiyordunki .
Sananebrekedi yazdı:Evet bi çok siteye girilmedi.Genel bi sorun gibiARZLODOS yazdı:serverlere erişimde bir sorun var oyun içi lağa pek benzemiyor ama hayırlısı cogu siteyede giremedik o esnada lağ oyun içinde oluyor diyelim sunucular da gelmiyordunki .
Simdlik her siteye giriş var Genel bir internet çökmesidin galiba suan itibari ile hepsi tıkır tıkır olduda arkası gelirmi bilemem
A R Z L O D O S
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Elite
02:00 Da bı oyun dondu dedim oyun çöktü
, Foruma bakayım dedım forum ağırlaştı dedım forum çöktü
baktım düzelmesı gecıkcek tuttum Ekrana kafa, Klavye ve fareyede yumruk attım
bi donma Kaç paraya maal oldu şekılsınız ya
baktım düzelmesı gecıkcek tuttum Ekrana kafa, Klavye ve fareyede yumruk attım