2009-2011 yılında oynamış olanlar bakar mısınız?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

2009-2011 yılında oynamış olanlar bakar mısınız?

Mesaj gönderen SeRRuh »

Merhaba arkadaşlar,
Eminönü sunucusunda şahsıma yapılan hırsızlık gibi aşağılayıcı iftiranın aslının olmadığını kanıtlamam konusunda sizlerden destek bekliyorum. 3 yıl öncesine kadar Meran sunucusunda ŞeRRuh isimli büyücü karakter ile oynamaktaydım bu süreç içerisinde bir çok savaşta yer alıp oyuncular ile vs atmışlığım vardır sizin de yaşamış olabileceğiniz bi konu var ki kesilen veya yenilen kişilerin iftirasına maruz kalabiliyoruz aynı durumu Eminönü sunucusunda yaşadım ve kestiğim herif bölgeden hırsız diye iftira atıp meran sunucusunda IIHaNeDaNII diye bir kadının çarını soyduğumu iddia etti. Uzun zamandır vs atmıyorum bu tür olayları yaşamaktan sıkıldığım için fakat görüyorum ki v.s ile alakası olmayıp kişinin karakteri ve kişiliğiyle alakalıymış. IIHaNeDaNII isimli bir bayan tanıyan var mı aranızda ? yahut benimle bir mazisine tanıklık eden birileri var mı ? kanıtlarıyla bu konu altında doğruya ulaşmak adına tartışmaya davet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: 2009-2011 yılında oynamış olanlar bakar mısınız?

Mesaj gönderen acarrr »

Uzun zamandır Meran sunucusunda oynadım bende o tarihler arasında. Belirttiğin nickde hiç bi oyuncuya raslamadım şahsen. Meran sunucusunda oynayan kullanıcılar (ws de ıyı olanlar genellıkle) kesınce yenı gittiği sunucuda hırsız oluyor kardeşm salla. Bende Merandan ilk ayrıldığımda Kuklacı ya geçtım hırsız hırsız dediler kanıtsız, Merana geldik BARINAMADIN MI ? Lafı ortaya çıktı lafa bak :lol: :lol: :lol: . Şimdide Beyazköşkde oynuyorum şahsen Kimisi bana ws de kesilince dediğin gibi ya bölgeden hırsız dıyo yada geldıgı sunucuda ne caldı bakalım dıyo :D :D . Bu arada Meran sunucusun daki Nickim BünyaminACAR kardeşim . Sen elalemın dediğine bakma ESKI MERAN OYUNCUSUNUN ADAMLIĞINI SADECE MERAN KULLANICILARI BİLİR. Şahsen Choosensxkrall da sana kesılınce böyle dıodu ama :D :D :D eskı Meran günleri aklıma geldı vay anasını :D
Kullanıcı avatarı
THEXPOWER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: TEŞKİLAT

Mesaj gönderen THEXPOWER »

Evet Ben SeRRuH Diye birçar görmüştüm .. 2009 filan senesiydi galiba ondan sonra hıc gormedim o sunucuda SeRRuH hangı sunucdasın kardesım...
.... :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

3*4 yıl önce Barbarosxhızır adlı büyücüyle oynardım ve pek cok defa ws attık seninle Şerruh adlı büyücü ve savascı vardı yanlış hatırlamıyorsam şifacıda açmıştın oldukca iyi de ws atardın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
gfbercan92
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gfbercan92 »

murat dıye hatırlıyorm adını paşa bende meranda 5 sene yakın oynadm ve senı seruh adlı büyücünü gördm ne hırsızlık v.s konusuda duymadım o hırsız dıye şahıs yenılınce bısı uydurmaya çalışmış takma ötsün dursun :)
PeRSeuS Nekrxercan FReeKiLL
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

THEXPOWER yazdı:Evet Ben SeRRuH Diye birçar görmüştüm .. 2009 filan senesiydi galiba ondan sonra hıc gormedim o sunucuda SeRRuH hangı sunucdasın kardesım...
Vay vay forumda kımlerı görüyorum Ömer kardeşim :) Dostunuz BünyaminACAR'dan selam olsun size. Oyunda Beroche Emperorxsenetor, IıOnLYNoWıI, NoWAYıBoĞaN, Meranda kalan dostlarım ve ısmını sayamadıgım kişiler yanı Kfr etmedıgım ve kavga etmedıklerim :D Benzeri olaylar sızınde basınıza gelırse Beyazköşkden bır pm nıze bakar ayrıca skypelerınızde eklıyım . Yaza doğru Meran'da görüşmek dileği ile.. 8-)
Kullanıcı avatarı
gfbercan92
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

acarrr yazdı:
THEXPOWER yazdı:Evet Ben SeRRuH Diye birçar görmüştüm .. 2009 filan senesiydi galiba ondan sonra hıc gormedim o sunucuda SeRRuH hangı sunucdasın kardesım...
Vay vay forumda kımlerı görüyorum Ömer kardeşim :) Dostunuz BünyaminACAR'dan selam olsun size. Oyunda Beroche Emperorxsenetor, IıOnLYNoWıI, NoWAYıBoĞaN, Meranda kalan dostlarım ve ısmını sayamadıgım kişiler yanı Kfr etmedıgım ve kavga etmedıklerim :D Benzeri olaylar sızınde basınıza gelırse Beyazköşkden bır pm nıze bakar ayrıca skypelerınızde eklıyım . Yaza doğru Meran'da görüşmek dileği ile.. 8-)
bünyamın yıne gıttın mı merandan la
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Aynen Ercan kanka :D Bi ekşın olsun Beyazköşküde dagıtayım dedim deyiş o değiş patladı gitti :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
gfbercan92
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

iyi bakalm kanka beklıyorz geri merana :D
XXXcom
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XXXcom »

ercan bi sg #@!? :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön