Merhaba arkadaşlar,
Eminönü sunucusunda şahsıma yapılan hırsızlık gibi aşağılayıcı iftiranın aslının olmadığını kanıtlamam konusunda sizlerden destek bekliyorum. 3 yıl öncesine kadar Meran sunucusunda ŞeRRuh isimli büyücü karakter ile oynamaktaydım bu süreç içerisinde bir çok savaşta yer alıp oyuncular ile vs atmışlığım vardır sizin de yaşamış olabileceğiniz bi konu var ki kesilen veya yenilen kişilerin iftirasına maruz kalabiliyoruz aynı durumu Eminönü sunucusunda yaşadım ve kestiğim herif bölgeden hırsız diye iftira atıp meran sunucusunda IIHaNeDaNII diye bir kadının çarını soyduğumu iddia etti. Uzun zamandır vs atmıyorum bu tür olayları yaşamaktan sıkıldığım için fakat görüyorum ki v.s ile alakası olmayıp kişinin karakteri ve kişiliğiyle alakalıymış. IIHaNeDaNII isimli bir bayan tanıyan var mı aranızda ? yahut benimle bir mazisine tanıklık eden birileri var mı ? kanıtlarıyla bu konu altında doğruya ulaşmak adına tartışmaya davet ediyorum.
2009-2011 yılında oynamış olanlar bakar mısınız?
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: 2009-2011 yılında oynamış olanlar bakar mısınız?
Uzun zamandır Meran sunucusunda oynadım bende o tarihler arasında. Belirttiğin nickde hiç bi oyuncuya raslamadım şahsen. Meran sunucusunda oynayan kullanıcılar (ws de ıyı olanlar genellıkle) kesınce yenı gittiği sunucuda hırsız oluyor kardeşm salla. Bende Merandan ilk ayrıldığımda Kuklacı ya geçtım hırsız hırsız dediler kanıtsız, Merana geldik BARINAMADIN MI ? Lafı ortaya çıktı lafa bak :lol: :lol: :lol: . Şimdide Beyazköşkde oynuyorum şahsen Kimisi bana ws de kesilince dediğin gibi ya bölgeden hırsız dıyo yada geldıgı sunucuda ne caldı bakalım dıyo
. Bu arada Meran sunucusun daki Nickim BünyaminACAR kardeşim . Sen elalemın dediğine bakma ESKI MERAN OYUNCUSUNUN ADAMLIĞINI SADECE MERAN KULLANICILARI BİLİR. Şahsen Choosensxkrall da sana kesılınce böyle dıodu ama
eskı Meran günleri aklıma geldı vay anasını 
- THEXPOWER
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: TEŞKİLAT
Evet Ben SeRRuH Diye birçar görmüştüm .. 2009 filan senesiydi galiba ondan sonra hıc gormedim o sunucuda SeRRuH hangı sunucdasın kardesım...
.... :mrgreen:
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
3*4 yıl önce Barbarosxhızır adlı büyücüyle oynardım ve pek cok defa ws attık seninle Şerruh adlı büyücü ve savascı vardı yanlış hatırlamıyorsam şifacıda açmıştın oldukca iyi de ws atardın

- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı
murat dıye hatırlıyorm adını paşa bende meranda 5 sene yakın oynadm ve senı seruh adlı büyücünü gördm ne hırsızlık v.s konusuda duymadım o hırsız dıye şahıs yenılınce bısı uydurmaya çalışmış takma ötsün dursun 
PeRSeuS Nekrxercan FReeKiLL
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Vay vay forumda kımlerı görüyorum Ömer kardeşimTHEXPOWER yazdı:Evet Ben SeRRuH Diye birçar görmüştüm .. 2009 filan senesiydi galiba ondan sonra hıc gormedim o sunucuda SeRRuH hangı sunucdasın kardesım...
- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı
bünyamın yıne gıttın mı merandan laacarrr yazdı:Vay vay forumda kımlerı görüyorum Ömer kardeşimTHEXPOWER yazdı:Evet Ben SeRRuH Diye birçar görmüştüm .. 2009 filan senesiydi galiba ondan sonra hıc gormedim o sunucuda SeRRuH hangı sunucdasın kardesım...
.... :mrgreen:Dostunuz BünyaminACAR'dan selam olsun size. Oyunda Beroche Emperorxsenetor, IıOnLYNoWıI, NoWAYıBoĞaN, Meranda kalan dostlarım ve ısmını sayamadıgım kişiler yanı Kfr etmedıgım ve kavga etmedıklerim
Benzeri olaylar sızınde basınıza gelırse Beyazköşkden bır pm nıze bakar ayrıca skypelerınızde eklıyım . Yaza doğru Meran'da görüşmek dileği ile..
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Aynen Ercan kanka
Bi ekşın olsun Beyazköşküde dagıtayım dedim deyiş o değiş patladı gitti :lol: :lol:
- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı
iyi bakalm kanka beklıyorz geri merana 
ercan bi sg #@!?