İksir Satışı Başlasın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İksir Satışı Başlasın

Mesaj gönderen Wizards »

FreedommakeR yazdı:
Wizards yazdı:metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim ama bugüne kadar iksir satışı olmamasının

çok basit 2 nedeni var:

1. iksir satılsaydı şifacı karakteri olsada olmasada farketmezdi örn: em' de adamlar 6 savaşçı ile giriyor karşı tarafta

2 şifacı 4 savaşçı var adam lıkır lıkır iksir içerek em' yi kazanıyor.

2. iksir zatılmaya başladığı zaman iksir üreten üretim alanının hiç bir değeri de kalmazdı.
Arkadaşım suandada iksir üretiliyor zaten üretenlerde EM kullanıyor. Ayrıca can iksiri var diye ölmezsin sanıyosan yanılıyosun 1 kere kulanınca 60 sn den geri sayıyıyor en yük iksir 6 bin olsa %50 can yapr 60 saniyede hayli hayli ölürsün.
Yani şifaların yeteneğiyle ölçüşemezler.

tamam orasını geçiyorum belki haklı olabilirsiniz ama o zaman iksirciler(benim gibiler) isyan ederler

iksirciyi kaldırsınlar diyeceksen o zmn yetenek puanları 0lanmak zorunda kalınır o zamanda kafasına göre vermişlerin

işine yarar misal: adam 5 silahtar 5 zırhı 13 lokman kalnını da madenciye vermiş bu adamın işine gelir üretim 0lama
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yigithann »

İksir satışını asla desteklemiyorum. Desteklemeyeceğim. Güçler dengesi değişebilir :)
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Wizards yazdı:metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim ama bugüne kadar iksir satışı olmamasının

çok basit 2 nedeni var:

1. iksir satılsaydı şifacı karakteri olsada olmasada farketmezdi örn: em' de adamlar 6 savaşçı ile giriyor karşı tarafta

2 şifacı 4 savaşçı var adam lıkır lıkır iksir içerek em' yi kazanıyor.

2. iksir zatılmaya başladığı zaman iksir üreten üretim alanının hiç bir değeri de kalmazdı.
Mükemmel açıklama tebrikler :idea: ;)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön