İksir Satışı Başlasın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İksir Satışı Başlasın

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Evet arkadaşara bu oyundaki en büyük eksik iksirlerin Satıcılar (OKK) tarafından satılmayışı. (Mısırda var 2-3 tane ama işe yaramıyolar)
Şimdi iksir satışına karşı çıkacaklar olabilir ozaman üretim yeteneği yazık olucak diye aslında çok daha yararlı hale gelir.
Şöyle düşünün bir satıcı konulsa ve iksir satsa
Örnek
Şarap iksiri satsa ;
Şimdi şarap iksiri çok güçlü bi iksir olduğundna atıyorum 100 bin gibi bi fiyat biçilse bu durumda hem iksir arıyan gidip ordan alır. Hem iksirler için bir piyasa oluşmuş olur. Üreticilerde en kötü gider Okk ye satar 33 bin alırlar. Böylece ot ve basit madenlerin düz halleride 1.000 (Bin) değilde iksir üretip satılarak kar edileceğinden daha değerli bir hal almazmı ?
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İksir Satışı Başlasın

Mesaj gönderen Essoperagma »

katılıyorum. iksirlerin oyunda hiç payı yok nerdeyse. bi düzenleme gelirse iyi olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim ama bugüne kadar iksir satışı olmamasının

çok basit 2 nedeni var:

1. iksir satılsaydı şifacı karakteri olsada olmasada farketmezdi örn: em' de adamlar 6 savaşçı ile giriyor karşı tarafta

2 şifacı 4 savaşçı var adam lıkır lıkır iksir içerek em' yi kazanıyor.

2. iksir zatılmaya başladığı zaman iksir üreten üretim alanının hiç bir değeri de kalmazdı.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
kasatoora
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kasatoora »

Wizards yazdı:metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim .
O oyunda Var diye Bu oyunda olmıyacak mı sonuçta hepsi online oyun ve oyuncuların bekletinlerine cevap verilen yenilikler olacaktır.O oyunda var diye burda olmayacak kanaati yok.Mesela Edison Ampülü buldu onu şuan biz kabul etmeseydik yabancılar buldu biz kullanmıyacaz özentilik istemioruz deseydik şuan halimiz ne olurdu.Bu çok saşma bi tavır.
Wizards yazdı: çok basit 2 nedeni var:

1. iksir satılsaydı şifacı karakteri olsada olmasada farketmezdi örn: em' de adamlar 6 savaşçı ile giriyor karşı tarafta

2. iksir zatılmaya başladığı zaman iksir üreten üretim alanının hiç bir değeri de kalmazdı.
Ancak Bu konuda arkadaşımız haklı
Resim

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...

Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Wizards yazdı:metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim ama bugüne kadar iksir satışı olmamasının

çok basit 2 nedeni var:

Arkadaşım suandada iksir üretiliyor zaten üretenlerde EM kullanıyor. Ayrıca can iksiri var diye ölmezsin sanıyosan yanılıyosun 1 kere kulanınca 60 sn den geri sayıyıyor en yük iksir 6 bin olsa %50 can yapr 60 saniyede hayli hayli ölürsün.
Yani şifaların yeteneğiyle ölçüşemezler.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

İksir satılmaz. İksir reçetelerinin anlamı kalmaz. Ama iksir reçeteleri satılabilir. Belli başlı npc ler sağlam iksir reçeteleri satabilir. Tabi faydasının yanında zararı da olan. Mesela şarap iksir gibi çok max hasar veriyor ama saldırıyı düşürüyor. Mesela 20 kritik verebilen bir iksir sizden eksi olarak 20 savunma düşürebilir. Yada ekstra zırh veren bir iksir sizden hareket hızı düşürebilir. Yinede işlevli olacaktır.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

bu oyunda iksir satışı olmaz, olamaz nedenmi
diğer online oyunlarda iksirlerin kullanıcıya çok fazla bi etkisi yoktur
zaten çoğunlukla can ve kudret iksiri alınır
bizim oyunumuzu ele alacak olursak
full mesmer dizmiş bi savaşçı gidip mesmer iksir alıp içerse kaç vurur hiç düşündünüzmü
veya full bilge dzmiş bi büyücü bu kadar kolay bilge iksir alıp içebilirse nolur sonu hiç düşünüyomusunuz
bütün karşılaşmalar en fazla 5 sn içinde biter, oyunda zevk kalmaz
veya adam çantasını can ve kudret iksiriyle doldurur, paso kaçar iksir içer
zaten 26 saniyede yenileniyo, öldüremezsiniz sinir olursunuz
iksirleri şu anda olduğu gibi maden çekip reçete bulup üretmeliki bi değeri olsun
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
sitki
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sitki »

xXeRsInXx yazdı:İksir satılmaz. İksir reçetelerinin anlamı kalmaz. Ama iksir reçeteleri satılabilir. Belli başlı npc ler sağlam iksir reçeteleri satabilir. Tabi faydasının yanında zararı da olan. Mesela şarap iksir gibi çok max hasar veriyor ama saldırıyı düşürüyor. Mesela 20 kritik verebilen bir iksir sizden eksi olarak 20 savunma düşürebilir. Yada ekstra zırh veren bir iksir sizden hareket hızı düşürebilir. Yinede işlevli olacaktır.
Katlıorm ama sadece can ve kudret iksiri olma şartıyla.Hemde şöyle de olabilir Çok fazla can veren bir iksir olur atıyorum Fil iyileştiren :D Bunu sadece savaşçılar içebilir.Çok kudret veren olur kangal kudretlendiren vb.Onu sadece büyücü içebilir.Orta seviyelerdekini de şifacılar alabilir. Bir de savaşçı için kudret iksiri lazım diyelim oda max 20 lvl iksir olur.Büyücüler için can iksiri max 20 lvl olur gibi.Ama çok iyi ayarlanması lazım.
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Rapid »

Gerçekten süper olurdu ancak olmaz. Karakterlerdeki toplama puanlarından kimyacıyı kaldırmaları gerekir, çünkü hiç bişeye yaramaz. O halde kaldırsalar bile kimyacı olanlar isyan eder. Yani bu da bir hayal :) Ancak şöyle olabilir çok güçsüz iksirler satılabilir. Mesela, 5 lwl kedi iyileştiren :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Şarap İksir reçetesi varmı arkadaşlar?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön