Evet arkadaşara bu oyundaki en büyük eksik iksirlerin Satıcılar (OKK) tarafından satılmayışı. (Mısırda var 2-3 tane ama işe yaramıyolar)
Şimdi iksir satışına karşı çıkacaklar olabilir ozaman üretim yeteneği yazık olucak diye aslında çok daha yararlı hale gelir.
Şöyle düşünün bir satıcı konulsa ve iksir satsa
Örnek
Şarap iksiri satsa ;
Şimdi şarap iksiri çok güçlü bi iksir olduğundna atıyorum 100 bin gibi bi fiyat biçilse bu durumda hem iksir arıyan gidip ordan alır. Hem iksirler için bir piyasa oluşmuş olur. Üreticilerde en kötü gider Okk ye satar 33 bin alırlar. Böylece ot ve basit madenlerin düz halleride 1.000 (Bin) değilde iksir üretip satılarak kar edileceğinden daha değerli bir hal almazmı ?
İksir Satışı Başlasın
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İksir Satışı Başlasın
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İksir Satışı Başlasın
katılıyorum. iksirlerin oyunda hiç payı yok nerdeyse. bi düzenleme gelirse iyi olur diye düşünüyorum.
metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim ama bugüne kadar iksir satışı olmamasının
çok basit 2 nedeni var:
1. iksir satılsaydı şifacı karakteri olsada olmasada farketmezdi örn: em' de adamlar 6 savaşçı ile giriyor karşı tarafta
2 şifacı 4 savaşçı var adam lıkır lıkır iksir içerek em' yi kazanıyor.
2. iksir zatılmaya başladığı zaman iksir üreten üretim alanının hiç bir değeri de kalmazdı.
çok basit 2 nedeni var:
1. iksir satılsaydı şifacı karakteri olsada olmasada farketmezdi örn: em' de adamlar 6 savaşçı ile giriyor karşı tarafta
2. iksir zatılmaya başladığı zaman iksir üreten üretim alanının hiç bir değeri de kalmazdı.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
O oyunda Var diye Bu oyunda olmıyacak mı sonuçta hepsi online oyun ve oyuncuların bekletinlerine cevap verilen yenilikler olacaktır.O oyunda var diye burda olmayacak kanaati yok.Mesela Edison Ampülü buldu onu şuan biz kabul etmeseydik yabancılar buldu biz kullanmıyacaz özentilik istemioruz deseydik şuan halimiz ne olurdu.Bu çok saşma bi tavır.Wizards yazdı:metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim .
Ancak Bu konuda arkadaşımız haklıWizards yazdı: çok basit 2 nedeni var:

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşım suandada iksir üretiliyor zaten üretenlerde EM kullanıyor. Ayrıca can iksiri var diye ölmezsin sanıyosan yanılıyosun 1 kere kulanınca 60 sn den geri sayıyıyor en yük iksir 6 bin olsa %50 can yapr 60 saniyede hayli hayli ölürsün.Wizards yazdı:metin 2 gibi olsun diyorsun yani. bak özenti saçmalığına hiç girmeyeceğim ama bugüne kadar iksir satışı olmamasının
çok basit 2 nedeni var:
Yani şifaların yeteneğiyle ölçüşemezler.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
İksir satılmaz. İksir reçetelerinin anlamı kalmaz. Ama iksir reçeteleri satılabilir. Belli başlı npc ler sağlam iksir reçeteleri satabilir. Tabi faydasının yanında zararı da olan. Mesela şarap iksir gibi çok max hasar veriyor ama saldırıyı düşürüyor. Mesela 20 kritik verebilen bir iksir sizden eksi olarak 20 savunma düşürebilir. Yada ekstra zırh veren bir iksir sizden hareket hızı düşürebilir. Yinede işlevli olacaktır.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
bu oyunda iksir satışı olmaz, olamaz nedenmi
diğer online oyunlarda iksirlerin kullanıcıya çok fazla bi etkisi yoktur
zaten çoğunlukla can ve kudret iksiri alınır
bizim oyunumuzu ele alacak olursak
full mesmer dizmiş bi savaşçı gidip mesmer iksir alıp içerse kaç vurur hiç düşündünüzmü
veya full bilge dzmiş bi büyücü bu kadar kolay bilge iksir alıp içebilirse nolur sonu hiç düşünüyomusunuz
bütün karşılaşmalar en fazla 5 sn içinde biter, oyunda zevk kalmaz
veya adam çantasını can ve kudret iksiriyle doldurur, paso kaçar iksir içer
zaten 26 saniyede yenileniyo, öldüremezsiniz sinir olursunuz
iksirleri şu anda olduğu gibi maden çekip reçete bulup üretmeliki bi değeri olsun
diğer online oyunlarda iksirlerin kullanıcıya çok fazla bi etkisi yoktur
zaten çoğunlukla can ve kudret iksiri alınır
bizim oyunumuzu ele alacak olursak
full mesmer dizmiş bi savaşçı gidip mesmer iksir alıp içerse kaç vurur hiç düşündünüzmü
veya full bilge dzmiş bi büyücü bu kadar kolay bilge iksir alıp içebilirse nolur sonu hiç düşünüyomusunuz
bütün karşılaşmalar en fazla 5 sn içinde biter, oyunda zevk kalmaz
veya adam çantasını can ve kudret iksiriyle doldurur, paso kaçar iksir içer
zaten 26 saniyede yenileniyo, öldüremezsiniz sinir olursunuz
iksirleri şu anda olduğu gibi maden çekip reçete bulup üretmeliki bi değeri olsun
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Katlıorm ama sadece can ve kudret iksiri olma şartıyla.Hemde şöyle de olabilir Çok fazla can veren bir iksir olur atıyorum Fil iyileştirenxXeRsInXx yazdı:İksir satılmaz. İksir reçetelerinin anlamı kalmaz. Ama iksir reçeteleri satılabilir. Belli başlı npc ler sağlam iksir reçeteleri satabilir. Tabi faydasının yanında zararı da olan. Mesela şarap iksir gibi çok max hasar veriyor ama saldırıyı düşürüyor. Mesela 20 kritik verebilen bir iksir sizden eksi olarak 20 savunma düşürebilir. Yada ekstra zırh veren bir iksir sizden hareket hızı düşürebilir. Yinede işlevli olacaktır.
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Gerçekten süper olurdu ancak olmaz. Karakterlerdeki toplama puanlarından kimyacıyı kaldırmaları gerekir, çünkü hiç bişeye yaramaz. O halde kaldırsalar bile kimyacı olanlar isyan eder. Yani bu da bir hayal
Ancak şöyle olabilir çok güçsüz iksirler satılabilir. Mesela, 5 lwl kedi iyileştiren 

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Şarap İksir reçetesi varmı arkadaşlar?