İt iti ısırmaz diye boşa dememişler..İnan ki bana mir konusunda yalaka diyen ilk kişide sensin..İnanmak istediğin şeylere inanmaya devam et..Her zaman dedim şimdide diyorum.
[İçerik düzenlendi.]
Turnuva TLOO hazin öyküsü
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Wara Wara
Re: Turnuva TLOO hazin öyküsü
En son KRABBY tarafından 15 Oca 2014 22:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli kelime kaldırıldı
Sebep: Hakaret içerikli kelime kaldırıldı
HızLıSıBeNDe
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Senden başka kimsenin (diğer hesapların hariç) bana yalak dediğini duymadım... 10 yaşındaki kankalarım senin 3 yaş seviyeli yorumlarını umursamaz, ben ise sana cevap veriyorsam biraz abilerinden bişeyler kap diyeyunus yazdı:Yalak olmadığın için uğraşıyo bu kadar millet senle dimi..Halbuki ben üstte kimseden yalak filan dediklerini duymadım..Şimdi 10 yaşındaki kankaların zıplarsa bilemem..
##HicretinYalağıARENA :twisted:
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Ordan atıp tutuyon da sen aramızda dalga konususun yunusyunus yazdı:İt iti ısırmaz diye boşa dememişler..İnan ki bana mir konusunda yalaka diyen ilk kişide sensin..İnanmak istediğin şeylere inanmaya devam et..Her zaman dedim şimdide diyorum.
[İçerik düzenlendi.]
Merhaba arkadaşlar;
Tartışma içerikli iletiler silindi.Sürekli tartışmayı amaçlayan konu olduğu için konu kilitlenmiştir.
Bilginize.
Tartışma içerikli iletiler silindi.Sürekli tartışmayı amaçlayan konu olduğu için konu kilitlenmiştir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler