Turnuva TLOO hazin öyküsü

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Wara Wara

Re: Turnuva TLOO hazin öyküsü

Mesaj gönderen yunus »

İt iti ısırmaz diye boşa dememişler..İnan ki bana mir konusunda yalaka diyen ilk kişide sensin..İnanmak istediğin şeylere inanmaya devam et..Her zaman dedim şimdide diyorum.
[İçerik düzenlendi.]
En son KRABBY tarafından 15 Oca 2014 22:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli kelime kaldırıldı
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
IIxAReNAxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIxAReNAxII »

yunus yazdı:Yalak olmadığın için uğraşıyo bu kadar millet senle dimi..Halbuki ben üstte kimseden yalak filan dediklerini duymadım..Şimdi 10 yaşındaki kankaların zıplarsa bilemem..
##HicretinYalağıARENA :twisted:
Senden başka kimsenin (diğer hesapların hariç) bana yalak dediğini duymadım... 10 yaşındaki kankalarım senin 3 yaş seviyeli yorumlarını umursamaz, ben ise sana cevap veriyorsam biraz abilerinden bişeyler kap diye ;) anladın mı çocugum? Ayrıca wara wara tayfanız ve özellikle senin kuyruguna bu kadar basmasaydım bu kadar zırlamazdınız :D neyse hadi herkese yorum at, ileti kas :D biraz daha ağla :cry:
Resim

"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"

-Agah Bey (1957)-
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

yunus yazdı:İt iti ısırmaz diye boşa dememişler..İnan ki bana mir konusunda yalaka diyen ilk kişide sensin..İnanmak istediğin şeylere inanmaya devam et..Her zaman dedim şimdide diyorum.
[İçerik düzenlendi.]
Ordan atıp tutuyon da sen aramızda dalga konususun yunus ;)
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba arkadaşlar;

Tartışma içerikli iletiler silindi.Sürekli tartışmayı amaçlayan konu olduğu için konu kilitlenmiştir.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön